Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزیتا غفاری بازیگر سینما و تلویزیون که در فیلم هایی چون پشت پرده مه، آب و آتش، تبریز در مه، در پناه تو به ایفای نقش پرداخته است در یک گفت و گوی صمیمی با خبرنگار برنا از علت کم کاریهای خود در سینما و تلویزیون گفت و دیدی که برای آینده روشن سینمای ایران داشت را عنوان کرد.به گزارش بلاغ،رزیتا غفاری؛ بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار برنا در خصوص فعالیت های جدیدش گفت : فعلا کار جدید پیش نیامده است، پیشنهاد سینمایی و تلویزیونی هم بوده  اما پیشنهادها  آنقدر ضعیف بود که  نتوانستم قبول کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خودم هم به شدت نیاز به کار دارم هم به جهت مالی و هم به جهت روحی اما متأسفانه کارهای پیشنهادی بسیار ضعیف بوده است.

غفاری درباره فیلم های جشنواره فیلم فجر گفت: شاهد کارهای خوب هستیم و کارهای خوبی دارد ساخته می‌شود و انشالله رونق بگیرد و برای جوانانی که آمدند اتفاقات خوبی بیفتد.

وی افزود: در جشنواره، کار آقای روستایی (متری شیش و نیم ) را دیدم و خیلی دوست داشتم. سطح کارها نسبت به جشنواره‌های گذشته خیلی بالا رفته و شاهد کارهای بهتر هستیم مخصوصاً من به عنوان بازیگر به جهت بازیگری و کارگردانی فکر می‌‌کنم خیلی ترقی داشته و متد بازیگری خیلی فرق کرده است. 

بازیگر سریال تبریز در مه در پاسخ به این سوال که چرا  اخیرا فعالیتهایش  کم شده است گفت:  به این دلیل است که فضای کار به دیگران داده نمی‌شود. به همه بودجه نمی‌دهند، همه نمی‌توانند کار کنند. من الان یک فیلمنامه بسیار خوب در  دستم دارم که یک فیلمنامه‌نویس بسیار خوب آقای حمید امجد آن نوشته است و بسیار کار زیبایی از یک کار عروسکی که مربوط به دهه چهل است، فوق‌العاده است ولی اسپانسر و حمایتی وجود ندارد. من و آقای امجد و دوستان دیگر باید  بنشینیم و عده دیگری از دوستان باید کار کنند.

غفاری در پایان با بیان اینکه سال خوبی را برای همه مردم ایران آرزو می کنم گفت: من متأسفم برای آن نسلی که مجبورند  خودشان را با حیا و آبرو کنار بکشند و نظاره‌گر باشند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود

به گزارش خبرنگار مهر، بابک سوری پیش از ظهر چهارشنبه در جمع فعالان ict کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۶۰ شرکت استان از خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات است و شرکت‌هایی که در این زمینه کار می‌کنند باید بتوانند ماحصل دستاوردهای خود را به صنعت، عملیات و ورود محصولات فیزیکی در استان تزریق کنند.

وی بیان کرد: تولید نرم افزار در استان خوب است اما باید کارهای شرکت‌های فناوری اطلاعات در حوزه صنعت کاربرد خود را نشان دهد و به افزایش محصول و تولید خدمات منجر شود.

سوری خاطرنشان کرد: روزانه پیگیر بهبود فیزیکی زیرساخت‌های فیزیکی که بیشتر تأمین مکان است هستیم و تلاش خود را در این راستا بکار می بریم.

وی کمبود تسهیلات، حمایت مالی و سایر مشکلات مطرح شده توسط شرکت‌های فناوری اطلاعات در این جلسه را درست دانست و بیان کرد: باید شرکت‌ها نوآوری و خلاقیت به خرج دهند تا کارهای خلاقانه داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان عنوان کرد: ماهیت نوآوری در کار شرکت‌های فناوری باید دنبال شود و فکرهای متفاوت ارائه شود تا شاهد پیشرفت این شرکت‌ها در استان باشیم.

سوری اضافه کرد: افزایش امکانات و کاهش مشکلات هدف ماست و پیگیر این موارد در استان هستیم.

کد خبر 6087574

دیگر خبرها

  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • مرور کارهای تاکتیکی در هوای بارانی اراک (عکس)
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • چرا رئیسی مسئولیت کارهای خود و دولتش را قبول نمی کند؟
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری
  • پویش «بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند» در چهارمحال و بختیاری
  • اولین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری
  • خوانش انتقادی مخاطبان چهار نسل از محتوای رسانه‌ای