Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-19@19:16:50 GMT

جوانان ایرانی گفتمان تولید را سکه رایج کنند

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۰۸۳۵

جوانان ایرانی گفتمان تولید را سکه رایج کنند

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، سردار سید یوسف مولایی در گفت و گو با خبرنگاران در خصوص نامگذاری سال 98 به عنوان «رونق تولید» توسط مقام معظم رهبری، افزود: هر ساله رهبر معظم انقلاب با رصد و اشراف کاملی که بر وضعیت کشور دارند حوزه مشخصی را به عنوان محور تلاش ها تعیین و ابلاغ می کنند.


وی با بیان اینکه این موضوع باید در کشور به عنوان محور تلاش ها باشد، اظهار داشت: با یک نگاه گذرا به شرایط اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی داخل و خارج کشور، آنچه می تواند ایران اسلامی را از مسایل و مشکلات برهاند، توجه به «رونق تولید» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مولایی گفت: رونق تولید ، بخش عمده ای از ظرفیت های بالقوه داخلی را در مسیر رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی بازمی کند و ایجاد ارزش افزوده در سرمایه های موجود کشور را در پی دارد.
فرمانده سپاه البرز افزود: اگر این شعار اساسی به درستی تبیین شود چند اتفاق مبارک رقم می خورد اول اینکه مسیر حرکت کشور به سمت استقلال هموارتر می شود.
وی ادامه داد: همانطور که استقلال کشور نیاز اساسی است ، رونق تولید نیز می تواند کشور را از وابستگی به دیگران بی نیاز کند.
وی بیان داشت: با رونق تولید نیز می توان برخی کالاهای تحریمی و مورد نیاز کشور را به تولید انبوه رساند.
فرمانده سپاه البرز گفت : تجربه تحریم ها به ما یاد داده که هر زمان کالایی نیاز داریم بدون وابستگی به دیگران آن را به تولید انبوه برسانیم.
مولایی گفت: جذب سرمایه های پولی کشور نیز با رونق تولید محقق می شود.
وی اضافه کرد: اکنون یکی از مشکلات اساسی جامعه وجود نقدینگی بسیار زیاد است که باعث شده سرمایه ها در حوزه های دیگر مثل خرید و فروش و سفته بازی به کار گرفته شود که به بیماری اقتصادی کشور انجامیده است.
فرمانده سپاه البرز اظهار داشت : هدایت سرمایه ها به سمت تولید موجب رونق اقتصادی و بالا بردن سرانه ها در کشور می شود.
مولایی یکی دیگر از دستاوردهای رونق تولید را کاهش بیکاری به عنوان مهم ترین معضل جامعه در حوزه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و حتی سیاسی دانست .
وی ادامه داد: توجه به رونق تولید، موجب ساماندهی سرمایه های انسانی، مالی و منابع طبیعی روی زمین و زیر زمین ، ایده پردازی ها وبروز خلاقیت ها می شود.
وی ادامه داد: همچنین رونق تولید می تواند از یک طرف قدرت تحریم در ورود کالا را محدود کند و از طرف دیگر در صادرات تولیدات داخلی موثر باشد.
فرمانده سپاه البرز تصریح کرد: برای مثال دشمن اجازه فروش نفت را به ما نمی دهد زیرا می تواند نفت کشور ما را در هر جایی از دنیا شناسایی و رهگیری کند و انسداد برای فروش آن به وجود آورد اما می توان با تولید بنزین و دیگر محصولات در جهان ایفای نقش کرد و این محصول را به فروش رساند که دیگردشمن نمی تواند کاری پیش ببرد.
وی گفت: همچنین با رونق تولید می توان ساختارهای اقتصادی و تولیدی کشور را به سمت رقابت پذیری حرکت داد که یک کیفیت بخشی در کالاها را در پی دارد.
مولایی یکی دیگر از دستاوردهای رونق تولید را جلوگیری از فرار سرمایه ها به کشورهای همسایه و دوردست عنوان کرد و اظهار داشت: اکنون این سرمایه ها با تبلیغات به خانه، مغازه و ملک در ترکیه و امارات تبدیل و سرازیر می شود لیکن سرمایه ها در صورتیکه برمی گردد که به رونق تولید منجر شود.
وی جذب سرمایه های خارجی را از دیگر دستاوردهای رونق تولید برشمرد و گفت: رونق تولید همچنین می تواند پایه اساسی ایجاد و بروز خلاقیت ها و نوآوری ها و تغییر نگاه در تولید کالاهای جدید باشد.
مولایی با تاکید بر ضرورت دخالت مسئولان و مردم در امر رونق تولید، گفت: ایجاد زمینه فعالیت تولید نیازمند به وجود اعتقاد از صدر تا ذیل مسئولین است.
فرمانده سپاه البرز تاکید کرد: یکی دیگر از ضرورت ها در رونق تولید، مدیریت ورود کالاهای غیرضروری و قابل تولید در داخل است که بخشی از مشکلات تولید کنندگان نبود اطمینان از ورود کالاهای تولیدی در آینده است که به طور قطع این موضوع سرخوردگی و بی توجهی به دنبال دارد.
وی ادامه داد: نکته ی دیگری که مسئولین باید توجه کنند این است که تدوین و ابلاغ و نظارت بر اجرا و کنترل آیین نامه های پشتیبانی است که باید مشکلات تولید را در امور بانکی، مالیاتی و گمرکی برطرف کنند.
مولایی گفت: مسئولان زمینه سازی برای صادرات محصولات تولیدی را داشته باشند که با تدابیر و دستورالعمل ها است و دولت می تواند با هدایت هزینه های جاری به سمت تولید داخلی به رونق تولید کمک کند.
وی اضافه کرد: همچنین مردم می توانند با توسعه تولید خانگی ومحلی ضمن رونق تولید، صنایع مختلف خانگی را شکل بدهند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همانگونه که وعده صادق با همت جوانان کشور تحقق یافت جهش تولید نیز با مشارکت مردم محقق می‌شود

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دوم دولت مردمی به استان سمنان، در جشن احیای 201 واحد راکد تولیدی و صنعتی استان، از حضور در این مراسم و نیز یکی از کارخانه‌های احیا شده ابراز خرسندی کرد و گفت: در وهله اول از لطف خداوند و سپس از تلاش‌های همه کسانی که برای بازگشت این 201 واحد تولیدی به چرخه تولید زحمت کشیدند، قدردانی می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش استاندار درباره اینکه در کنار تلاش برای احیای واحدهای راکد، تلاش شده از تعطیل و راکد شدن واحدهایی که دچار مشکل بودند هم جلوگیری شود، افزود: طبق گزارشی که ارائه شده با احیای این واحدها حداقل 4 هزار و 500 فرصت شغلی نیز ایجاد شده است. شاخص‌های ما نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در استان سمنان کاهش و اشتغال افزایش یافته و حتی بعضی از واحدها دنبال نیروی کار هستند که این خبر بسیار خوبی است.

رئیسی با بیان اینکه سمنان می‌تواند استان نمونه اشتغال، تولید، کار دانش‌بنیان و رونق و رشد تولید باشد، تصریح کرد: نرخ تورم در استان کاهشی و نرخ رشد اقتصادی افزایشی است، اینها همه شاخص‌های خوب و قابل تقدیری است که در استان سمنان داریم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه رفع مشکلات اقتصادی و رسیدن به اقتصاد مقاومتی در گروه رونق تولید است، اظهار داشت: تمام تلاش‌ها باید بر این محور باشد که تولید افزایش یابد. قاچاق کالا مانعی در مسیر تولید و در واقع خنجری بر پشت نظام تولید است که تولید و اشتغال را مختل می‌کند و مبارزه با قاچاق اقدامی در جهت رونق تولید است.

رئیسی ایجاد اشتغال و رشد تولید را محورهای اصلی دستور کار دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: بر اساس آمار ارائه شده تا کنون حدود 8 هزار و 400 واحد تولیدی راکد احیا شده که قابل تقدیر است و امیدوارم همه واحدهای دیگر راکد هم به چرخه تولید بازگردند. همین واحدهای تولیدی که امروز از نمایشگاه آنها بازدید کردیم اعلام کردند که هدف‌گذاری‌های خوبی در جهت رشد تولید برای آینده کرده‌اند که مایه خرسندی است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به آن دسته از واحدهای تولیدی که در اثر بروز مشکل از سوی بانک‌ها تملک می‌شوند اشاره کرد و گفت: متاسفانه این واحدها به دلیل اشتغالات بانک‌ها به مسائل بانکی دچار رکود می‌شوند، اما این شایسته نیست که این واحدها به این شکل از تولید بازبمانند. در جریان بازدید ما از نمایشگاهی که در حاشیه این مراسم برگزار شده پیشنهادی مطرح شد که کارگروهی با حضور وزارت صمت، بانک مرکزی و بانک‌های عامل و ستاد احیا تشکیل شده و در راستای خودداری بانک‌ها از بنگاه‌داری این واحدها را راه‌اندازی کرده و به بخش خصوصی واگذار کنند.

دکتر رئیسی در ادامه به شعار سال اشاره کرد و تحقق آن را نیازمند ساز و کارهایی دانست و افزود: یکی از بخش‌هایی که در تحقق مشارکت مردم در راستای جهش تولید بسیار سهم دارد،‌ بخش تعاونی است؛ تعاونی‌ها و افرادی که توانایی، امکان و انگیزه دارند با همکاری وزارت تعاون و دیگر بخش‌های مربوطه به میدان بیایند چرا که امسال یکی از جلوه‌های مهم مشارکت مردم در اقتصاد و جهش تولید، میدان دادن به تعاونی‌هاست.

رئیس جمهور حضور تعاونی‌ها در عرصه اقتصاد را بسیار اثربخش توصیف و تصریح کرد: حضور تعاونی‌ها در عرصه اقتصاد از جلوه‌های مهم مشارکت مردمی در جهش تولید خواهد بود. تحقق شعار سال نیازمند مشارکت و تلاش همه بخش‌های دولتی، فعالان اقتصادی، بخش خصوص و تعاونی است. دولت در این مسیر همه حمایت‌های مالی، تسهیلاتی و حقوقی را از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی به عمل خواهد آورد تا جهش تولید تحقق یابد.

رئیسی تاکید کرد: همانگونه که وعده صادق با همت جوانان این کشور تحقق یافت و باعث ذلت رژیم صهیونیستی و حامیانش شد، جهش تولید نیز با مشارکت شما مردم و جوانان کشور تحقق خواهد یافت. برنامه جدی دولت مردمی حمایت از تولید، کار و کارگر است و در این راستا رفع مشکلات معیشتی و مسکن کارگران نیز مورد توجه دولت است و مقرر شده با فعال شدن تعاونی‌های مسکن در واحدهای تولیدی و کارخانجات رفع دغدغه کارگران در زمینه مسکن نیز به طور جدی دنبال شود.

دیگر خبرها

  • خزعلی: رمز رونق تولید "مشارکت همگانی" است
  • لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به نفع جهش تولید است
  • همانگونه که وعده صادق با همت جوانان کشور تحقق یافت جهش تولید نیز با مشارکت مردم محقق می‌شود
  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • نمایش اسب‌های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز
  • تولید روزانه ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در استان اردبیل
  • امنیت در سرمایه گذاری باعث رونق تولید می‌شود
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل
  • نمایش اسب های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز