Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-03-29@07:50:03 GMT

پاکستان نزدیک مرز ایران نفت کشف کرد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۶۲۶۱

پاکستان نزدیک مرز ایران نفت کشف کرد

پاکستان نزدیک مرز ایران نفت کشف کرده و یافته‌های اولیه نشان می‌دهند پاکستان احتمالا در آینده به یک صادرکننده نفت تبدیل شود.

محلی که پاکستان انتظار دارد در آن اکتشاف عظیم نفتی داشته باشد، در ۲۳۰ کیلومتری ساحل کراچی نزدیک به مرزهای ایران قرار دارد .
یک منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت هنوز برای مشخص کردن اندازه ی این ذخایر نفتی زود است ولی انتظار می رود آن قدر بزرگ باشد که نیازهای نفتی پاکستان را پوشش دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت که یافته های اولیه نشان می‌دهند پاکستان احتمالا در آینده به یک صادرکننده نفت تبدیل شود .
در همین حین غلام سرور خان، وزیر نفت پاکستان هم به کشف ذخایر نفت و گاز اشاره کرد و گفت که حفاری دریایی حدود ۲۳۰ کیلومتری ساحل نشانه‌های مثبتی از ذخایری عظیم را نشان داده است. «ماه آینده جزئیات دقیق را منتشر می‌کنیم » .
وزیر نفت پاکستان گفت:« حفاری برای اکتشاف نفت و گاز توسط یک شرکت انرژی به پایین ترین لایه رسیده و وارد مراحل نهایی شده است و ذخایر عظیمی را نشان می دهد ولی اطلاعات نهایی را در این زمینه ماه آینده می دهیم ».
عمران خان، نخست وزیر پاکستان نیز به کشف ذخایر عظیم نفتی در ساحل کراچی اشاره کرد .
وی گفته بود که پاکستان پس از اکتشاف نفت در دریای کراچی نیاز به واردات نخواهد داشت .
گروهی از شرکت های چند ملیتی حفاری دریایی را در فاصله ۲۳۰ کیلومتری ساحل کراچی برای اکتشاف نفت و گاز در ۱۴ ژانویه آغاز کردند .
در دسامبر ۲۰۱۸ ، اکسون موبیل اعلام کرده بود که پس از دوسال دوباره در بازار پاکستان سرمایه‌گذاری می‌کند .
طبق گزارشات، اگر این اکتشاف نفتی انجام شود، پاکستان بین ۱۰ کشور برتر تولید کننده نفت قرار خواهد گرفت .
پاکستان در حال حاضر تنها ۱۵ درصد نیازهای داخلی نفت خود را با تولید حدود ۲۲ میلیون تن نفت خام تامین می‌کند. ۸۵ درصد دیگر باید وارد شود .
این کشور با ۱۸ میلیارد دلار کسری حساب جاری مواجه است و بخش عمده ای از ذخایر ارزی خود را صرف واردات نفت می کند. صورتحساب واردات پاکستان در دوره ژانویه تا مه ۲۸_۲۰۱۷ سال مالی قبل به ۱۲.۹۲۸ میلیارد دلار رسید .
اکسون موبیل ۲۵ درصد سود بلوک جی در دریای پاکستان را در اختیار دارد که توسط شرکت انی پاکستان اداره می شود. بلوک جی که حدود ۷۵۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد در آب های فوق عمیق منطقه تحت اکتشاف دریایی پاکستان قرار دارد .
این بلوک در ۲۳۰ کیلومتری ساحل پاکستان و در آبهایی با عمق ۱۹۰۰ متر قرار دارد .
اکسون موبیل با شرکایش و دولت پاکستان در ارزیابی اکتشاف کامل بلوک دریای همکاری می کند .

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، «مصدق ملک» وزیر نفت پاکستان در یک برنامه تلویزیونی در شبکه خبری «جیو نیوز» در باره تحولات مربوط به پروژه خط انتقال گاز «آی پی» گفت: پاکستان نه تنها علاقه‌مند به این طرح است بلکه باید بگوییم که گاز ایران نیاز ماست.
وی درباره اقدام دولت این کشور برای دریافت معافیت تحریمی برای انجام این طرح اظهار داشت: همانگونه که عراق، هند و آذربایجان با بهره گیری از معافیت تحریمی نیاز‌های انرژی خود را تامین می‌کنند، پاکستان نیز می‌خواهد از این امتیاز برای تکمیل پروژه خط انتقال گاز «آی پی» و دریافت گاز از ایران استفاده کند.
وزیر نفت پاکستان افزود: برای تکمیل این طرح در زمینه مبادله ارز با ایران، اتصال زیرساخت‌های گازی ایران به پاکستان و چند مورد دیگر احتمال تحریم شدن پاکستان وجود دارد از این رو برای تکمیل این طرح بدون تاثیرپذیری از تحریم‌ها با طرف ایرانی در تماس هستیم.
وی با بیان اینکه دولت اسلام آباد با آمریکا نیز در این باره تماس برقرار کرده است، گفت: ما همچنان به این طرح و سرمایه گذاری برای واردات گاز از ایران متعهد بوده و علاقه مند هستیم.
گفتنی است درحالیکه دولت موقت پاکستان در بهمن ماه امسال پس از ۱۴ سال احداث خط لوله انتقال گاز «آی پی» از نقطه صفر مرزی با ایران تا شهر گوادر این کشور به طول ۸۱ کیلومتر را تصویب کرده است، دولت جدید این کشور به نخست وزیری «شهباز شریف» همچنان نگران تحریم‌های آمریکا در خصوص این طرح است.
این سخنان وزیر نفت پاکستان درحالی منتشر می‌شود که آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های خود در روابط ایران و پاکستان، شب گذشته طی اظهاراتی توسط سخنگوی وزارت امور خارجه خود اعلام کرد: همکاری دولت اسلام آباد با ایران در پروژه گازی می‌تواند این کشور را دچار تحریم کند.

 

 

دیگر خبرها

  • قدردانی ویژه ایران از پاکستان
  • نمایشگاہ نسخ قرآنی در پاکستان
  • کمبود ذخایر خونی در سراوان
  • وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم
  • رونمایی از کتاب «میدان نفتون، از آغاز تاکنون»
  • روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • آخرین وضعیت سد کرج پس از بارش‌های اخیر
  • چشم دریا زیباترین غار ساحلی ایران + فیلم
  • روسیه به ذخایر گاز اوکراین حمله کرد