Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید مهدی حسینی زاده، سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: در ۱۵ روز اول طرح بسیج سلامت نوروزی، ۱۱ هزار و ۴۸۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و بین راهی استان انجام شد.

وی بیان کرد: در این بازرسی ها، ۴۱۸ اخطاریه بهداشتی برای مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و بین راهی دارای نواقص بهداشتی صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی زاده اذعان داشت: همچنین ۸۲ مرکز دارای نواقص بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۱۸ مورد پلمپ شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: برای یک هزار و ۵۵۳ مورد کارت تندرستی صادر شد و ۴۶۹ مورد نمونه برداری موادغذایی سنتی و صنعتی و ۱۰ هزار و ۶۰۸ مورد سنجش با تجهیزات پرتال بازرسی صورت گرفت.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه افزود: همچنین در این مدت ۱۱ هزار و ۶۳۰ کیلوگرم موادغذایی ناسالم کشف و نابود شد و ۴۳۵ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی شهری و روستایی، یک هزار و ۲۲۰ مورد نمونه برداری میکروبی آب و ۸ هزار و ۳۴۷ مورد کلرسنجی آب انجام شد.

سید مهدی حسینی زاده گفت: ۳۹۳ مورد رسیدگی به شکایات مردمی و ۸۱ مورد بازرسی‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها شامل سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اصناف و دامپزشکی صورت گرفت.

گفتنی است؛ طرح بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۰ اسفند سال گذشته در خوزستان آغاز شد و تا ۲۰ فروردین سال ۹۸ ادامه دارد و ۴۸ گروه و ۲۷۳ نفر از کارشناسان و مهندسان سلامت محیط و کار، کار بازرسی و نظارت ۳۷ هزار و ۱۸۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن زیارتی، پارک ها، تفرجگاه ها، هتل ها، مسافرخانه‌ها و... را اجرایی می‌کنند.

انتهای پیام/گ

مراکز عرضه موادغذایی زیر ذره بین بازرسان بهداشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم

  حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین کمیته استانی صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم در سال 1403 گفت: توزیع شیر در مدارس سیستان و بلوچستان باید نوید بخش سلامتی دانش آموزان باشد و تمام شرایط و استانداردهای بهداشتی در توزیع آن رعایت شود.

وی ادامه داد: شیر برای سلامتی و رشد کودکان بسیار مهم و ضروری است، دانش آموزان در دوران رشد جسمی و ذهنی هستند و شیر سالم کمک زیادی به تقویت و رشد آنان می کند.

دکتر غزنوی با بیان اینکه سلامت یک مقوله بین بخشی است گفت: 25 درصد سلامت جامعه به بهداشت و درمان مربوط می شود و 75 درصد آن مربوط به سایر ارگان هاست.

وی افزود: جهت تحقق فراگیر شدن سلامت در جامعه باید همه ی سازمان پای کار باشند و هر کدام سهم و نقش خود را به خوبی انجام دهند.

دکتر احمد زاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز گفت: یکی از وظایف دولت توزیع شیر سالم بین دانش آموزان است که در این بین نقش اساسی بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی، دامپزشکی، آموزش و پرورش و... است.

وی با بیان اینکه واحد های تولیدی شیر در استان فعال هستند گفت: باید از این واحدهای تولیدی حمایت کنیم البته حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان نکته بسیار حائز اهمیتی است و به هیچ وجه قصور در این زمینه قابل اغماض نیست.

وی افزود: بازرسی ها از نحوه تولید و توزیع شیر توسط نیروهای بهداشتی سطح استان با دقت و حساسیت به صورت ویژه انجام می شود و ارگان های مرتبط ملزم به همکاری با کارشناسان بازدید به عمل می آید.

آقای جهانتیغ نماینده آموزش و پرورش استان نیز گفت: 27 میلیون پاکت شیر در سال در بین مدارس توزیع می شود، که از دو شرکت تولیدی خریداری می شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • امحای بیش از چهار تن مواد غذایی تاریخ گذشته در گلپایگان
  • معدوم سازی بیش از ۳۱ تن موادغذایی تاریخ گذشته در خوزستان