Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@08:58:43 GMT

طرح اسرائیل برای تغییر ترکیب جمعیتی جولان

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۸۷۱۷

طرح اسرائیل برای تغییر ترکیب جمعیتی جولان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، یک مقام صهیونیستی از طرحی خبر داد که بر اساس آن اسرائیل قصد دارد طی سال‌های آتی شمار شهرک‌نشینان در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه را ۳ برابر کند تا بدین ترتیب بیشتر ساکنان این منطقه را صهیونیست‌ها تشکیل دهند.

«دیمی ابارتسیف» شهردار شهرک کاتسرین در جولان اشغالی گفت که طی سال‌های آتی تعداد ساکنان بلندی‌های جولان اشغالی به ۱۵۰ هزار نفر خواهد رسید که این بدان معناست که تعداد شهرک‌نشینان صهیونیست در این مناطق به ۱۰۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و تعداد دروزی‌ها این منطقه به ۵۰ هزار نفر خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابارتسیف گفت که اقدام آمریکا در به‌رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر این منطقه باعث ایجاد افق‌های نوین برای سرمایه‌گذاری خارجی‌ها در این منطقه خواهد شد و طرح تغییر ترکیب جمعیتی بلندی‌های جولان طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده اجرایی می‌شود.

در حال حاضر حدود ۴۰ هزار نفر در بلندی‌های جولان اشغالی ساکن هستند که ۵۰ درصد آن‌ها را دروزی‌ها تشکیل می‌دهند و خود را شهروندان سوریه می‌دانند.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی، ادعای حاکمیت صهیونیست‌ها بر جولان اشغالی را به رسمیت شناخت.

ترامپ در حالی این فرمان را امضاء کرد که بلندی‌های جولان اشغالی، بخشی از استان «القنیطره» سوریه است. رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال و در سال ۱۹۸۲ آن را ضمیمه خود کرد.

رژیم اشغالگر صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ این مناطق را به عنوان بخشی از خاک خود اعلام کرد؛ هر چند این اقدام هیچگاه مورد تائید سازمان ملل قرار نگرفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوریه رژیم صهیونیستی آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟

به گزارش همشهری آنلاین، عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی سیاست خارجی و معاون سابق وزارت خارجه، در یک نشست مجازی در اسپیس ایکس گفت: در حال حاضر و پس از فروکش کردن تنش ایران و اسراییل، پس از حمله به کنسولگری، زمان استفاده از ابزار سیاسی و دیپلماسی و به تعبیری موشک های دیپلماتیک برای تثبیت قدرت ایران است.

وی افزود: مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی گفت: باید پس از زدن ضربه نظامی وارد میدان سیاسی و امتیازگیری می شدیم و الان وقت ورود به میدان سیاسی و دیپلماسی است.

وی در پاسخ به سوالی در این باره که آیا پس از حمله اسراییل به کنسولگری، ایران، صرفنظر کردن از تقابل را به توقف حمله به غزه کرده بود، خاطرنشان کرد: از پشت صحنه خبر ندارم و اطلاعات من فقط رسانه ای است. اما درخواستی از طرف ایران قطعا وجود نداشته که توقف حمله به غزه در مقابل عدم حمله ما اتفاق بیفتد. این حرف ها بخشی از همان جنگ های روانی و رسانه ای است که آنان انجام دادند تا مانع حمله ایران شوند که موفق نشدند.

معاون سابق وزارت خارجه افزود: باز هم تاکید می کنم، مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی در بخشی دیگر از اظهارات خود گفت: احتمال حمله به رفح در غزه، هنوز زیاد است و منتفی نشده ولی اسراییل را نمی تواند از این بن بست نجات دهد. درگیری با ایران اسرائیل را به مراتب ضعیف تر کرده است.

عراقچی همچنین می گوید: پس از کاهش تنش فعلی، باید با افزایش تحرکات دیپلماتیک اجازه ندهیم که فشار و هزینه به کشور وارد شود.

وی در همین رابطه افزود: باید سیاست ها و راهبردهای همسایگی با کشورهای همسایه را تقویت و به‌روز کنیم. نباید اجازه داد ایران را به خطری برای کشورهای قلمداد کنند.

دبیرشورای راهبردی سیاست خارجی گفت: پس از تحولات اخیر، قدرت ایران به حدی افزایش یافته که فراتر از منطقه رفته است.

عراقچی خاطرنشان کرد که گاهی در گذشته به موقع از فرصت های پیش آمده استفاده نشد و آن فرصت ها تبدیل به تهدید شدند. برعکس گاهی حتی تهدیدها با مدیریت درست به فرصت تبدیل شده اند مثل حمله به سفارت ایران در دمشق که به فرصت بزرگی برای ایران مبدل شد. الان باید از این فرصت به دست آمده بهترین و بیشترین استفاده را کرد.

کد خبر 846500 برچسب‌ها ایران و اسرائیل سيد عباس عراقچي خبر ویژه

دیگر خبرها

  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • حمله پهپادی حزب الله به ۲ پایگاه نظامی ارتش اسرائیل
  • حمله پهپادی حزب الله به اسرائیل
  • وضعیت منطقه قبل و بعد از حمله ایران به اسرائیل تغییر کرده است | همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • نخستین قربانی اقتدار مقاومت در سرزمین های اشغالی
  • چرا اسرائیل عمدا پاسخ ایران را کم اهمیت نشان می‌دهد
  • آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟
  • مدیر بندر ایلات: هر ماه میلیون‌ها دلار خسارت می‌دهیم