Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی کوشکی سال ۹۷ را با انرژی مضاعفی آغاز کرد. او که در تماشاخانه مستقل تهران اقدام به برگزاری کلاس‌های بازیگری کرده بود، در طی ۱۲ ماه سال ۹۷ موفق به اجرای چهار نمایش، با چهار گروه متفاوت شد. نمایش‌هایی که عمدتاً محصول حضور خودش و چند بازیگر آماتور بود.

او بهار را با «شیطونی» آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشی که می‌توان شاکله دیگر آثار سال ۹۷ کوشکی دانست. نمایشی که همه چیزش عجیب و غریب می‌آمد. دو رفیق به مدت دو ساعت در یک پژو نشسته و در پی انتقام هستند. آن‌ها مدام آهنگ گوش می‌دهند، آهنگی که نه از طریق ضبط که توسط دو خواننده روی ماشین به گوششان می‌رسد. بازیگران هر چه می‌گویند به صورت علائم روی پرده پشت‌سرشان نمایان می‌شود. علائم به شدت حاوی خشونت هستند، همانطور که کل نمایش نیز با خشونتی عریان دنبال می‌شود.

کوشکی تابستان را با «تئاتر بد» دنبال کرد. نمایشی که بازآفرینی اثری به همین نام در تماشاخانه دا بود و کوشکی دوباره با طراحی تازه آن را اجرا کرده بود. نمایش ترکیبی از حرفه‌ها و آماتور‌ها بود؛ اما پاییز و «سیزده» محصول آماتور‌ها و کلاس‌های بازیگری کوشکی بود. نمایشی که حجم خشونت آن به مراتب بیشتر از دو اثر پیشین و حتی اثر اخیر کوشکی بود. تعداد زیاد بازیگر روی صحنه و حجم قتل‌ها و مرگ‌ها شایان توجه بود.

کوشکی زمستان را با نمایش «هفتمین جان سگ» و با حضور بازیگران حرفه‌ای دنبال کرد. نمایش برخلاف دیگر نمایش‌ها در مستقل تهران روی صحنه نرفت و حال و هوای مشابهش نتوانست چندان مانند سه اثر قبل مورد توجه قرار گیرد. از همین رو کوشکی تصمیم گرفته تا بهار را با نمایش «سیزده» آغاز کند.

درباره آثار ۹۷ کوشکی می‌توان گفت: در هر چهار نمایش مهدی کوشکی خبری از دکور نیست. آکسسوار چندان جز یک شی شاخص همانند خودرو در «شیطونی» و «هفتمین جان سگ»، آب در «تئاتر بد» و موبایل در «سیزده» در صحنه وجود ندارد. لباس بازیگران نیز متحد الشکل است. گویی همه از یک بستر برآمده‌اند و همه از یک مادر زاده شده باشند. قرار نیست لباس‌ها و ظاهر بازیگران هویتی ویژه به آن اعطا کند. کنش‌های دراماتیک به حداقل وجه ممکن خود می‌رسند تا جایی که در «هفتمین جان سگ» عملاً هر کنش در شکل فیزیکی حذف می‌شود. همه چیز در یک سکون خلاصه می‌شود. قرار است همه چیز در یک بستر زبانی بسته‌بندی شود. زبان زنجیری می‌شود که کلیت نمایش را در خود هضم می‌کند. زبان پوششی می‌شود که ما آن را می‌بینیم و تلاش می‌کند ما را از دیدن بسیاری چیز‌ها محروم کند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

ترین‌های تئاتر «۷»/مهدی کوشکی، پرکارترین کارگردان تئاتر ۹۷

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تئاتر مهدی کوشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۹۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پینوکیو» در تالار هنر خوانش می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین برنامه نمایشنامه خوانی تالار هنر در راستای معرفی آثار برتر جهان در قالب نمایشنامه خوانی، به نمایشنامه «پینوکیو» نوشته سو آرنگو اختصاص یافته که داوود زارع به همراه گروه بازیگران حرفه‌ای تئاتر خوانده می‌شود.

این نمایشنامه که ویژه کودک، نوجوان و خانواده هاست روز‌های ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت در ساعت ۱۶ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

داوود زارع مترجم و کارگردان این اثر، نمایشنامه پینوکیو را با حضور بازیگران ۹ تا ۱۲ سال؛ نیلوفر افشاریان زاده، محمدصالح بیات، پریماه حسین پور، آویتا حیدری، بنیتا حیدری، ملیسا رجایی، محدثه رستمی فر، نفس رستمی فر، ثنا رنگ ساز، آناهیتا زحمتکش، آیلین غریبی، کیان فراهانی، محمدطا‌ها موسوی، نیلیا سادات میری زرندی معرفی خواهد کرد.

مشاور کارگردان نرگس اصغری، طراح صحنه داود زارع و زهرا امینی، طراح لباس شیما محترمی، طراح گریم و ماسک لیلا پریشان و حسین تبریزی، طراح پوستر و بروشور امیرحسین شقاقی، انتخاب موسیقی داود زارع، دستیار کارگردان زهرا بخشنده منشی صحنه حدیثه میرزائی، مدیر صحنه زارع لواسانی، رومینا ابراهیم زاده و ریحانه زارع، عکاس اختر تاجیک، مهفام شیخ جعفری، روابط عمومی ریحانه مطهری، روژین ستاری، روشنک کریمی، تئاتر کودک ببین، مجری طرح آموزشگاه بازیگری و موسسه هنر‌های نمایشی توانش هستند.

در متن کوتاهی که داوود زارع برای معرفی این نمایشنامه نوشته بیان شده است که "پینوکیو، عروسک چوبی در پی تغییر است، ابتدا به عروسکی خوش قلب که دروغ نمی‌گوید، سپس به یک انسان و در نهایت به شخصی مفید برای جامعه. شاید او یک کارآفرین باشد که سراسر جهان او را می‌شناسند.

شماره‌های ۰۹۰۳۴۹۹۰۲۸۵ و ۰۹۲۲۳۹۳۲۸۹۲از سوی گروه نمایش برای ارتباط با مخاطبان اعلام شده است. علاقه مندان می‌توانند بلیت این برنامه نمایشنامه خوانی را از طریق سایت گیشه تئاتر و سایت تیوال تهیه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش رامبد جوان به «دشمن خدا»
  • رامبد جوان: با تماشای «دُشمنِ خدا» از ته دلم خندیدم
  • رامبد جوان از ته دل خندید!/ باید به جامعه امید بدهیم
  • از رکورد شکنی بهرام افشاری تا دختر کشی نادرفلاح در شهرزاد
  • آهنگساز حریق خزان چطور کارگردان تئاتر شد؟/ روایت غافلگیرکننده از عشق و جنون شمس لنگروی روی صحنه تئاتر
  • میزبانی پردیس تئاتر شهرزاد از ۱۰ نمایش/ رکوردشکنی بهرام افشاری
  • «پینوکیو» در تالار هنر خوانش می‌شود
  • میزبانی پردیس تئاتر شهرزاد از ۱۰ نمایش در سال جدید
  • قطب‌الدین صادقی و ۴ پروژه تئاتری
  • قطب‌الدین صادقی و ۴ پروژه تئاتری/ از کاخ سعدآباد تا کانون