Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:32:21 GMT

تلاش برای افزایش بودجه و تصویب لایحه مالکیت فکری

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۵۰۲۱

تلاش برای افزایش بودجه و تصویب لایحه مالکیت فکری

تهران- ایرنا- معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به تلاش برای افزایش بودجه این وزارتخانه در سال 97، تصویب لایحه مالکیت فکری در مجلس شورای اسلامی را جزء اولویت‌های برنامه سال ٩٨ اعلام کرد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، «علی اصغر کاراندیش مروستی» با تبیین مشی مدیریتی خود، استقلال فکری و عملی و اختیار و امکان اعمال مدیریت مدیران مجموعه را در چارچوب وظایف تعیین شده مهم توصیف کرد و پویایی و دوری از رکود را در عین حفظ آرامش فکری و محیطی در پیشرفت امور موثر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر عامل شفافیت در انجام امور، به تشریح وظایف ادارات کل مجلس، استان ها، حقوقی، کمیته شرق و غرب و کمیته پدافند غیرعامل پرداخت و ارتقای فرهنگ سازمانی در عین درخشش کار سازمانی را جزو انتظارات خود از مجموعه مدیران معاونت برشمرد.
کاراندیش همچنین تقویت بدنه کارشناسی ادارات کل و آموزش و ارتقای مهارت های بایسته کارشناسان مجموعه را در تقویت موضع وزارتخانه در تعاملات برون سازمانی و درون سازمانی موثر دانسته و هم افزایی و کاربست تمام ظرفیت معاونت در این پیوند را در تحقق اهداف کلان دستگاه مهم توصیف کرد.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تشریح عملکرد سال ٩٧ از افزایش ٢٠ درصدی اعتبارات سال آینده این وزارتخانه خبرداد و گفت: به سرجمع اعتبارات این وزارت خانه در سال آینده یک هزار و ١١٥ میلیارد ریال افزوده شده است.
کاراندیش با اشاره به اینکه اعتبارات وزارتخانه در چهار ردیف عمده افزایش دارد، افزود: از این رقم ٤٠٠ میلیارد ریال به اعتبارات ردیف اصلی وزارت خانه، ٥٥٠ میلیارد ریال به حوزه نشر و مطبوعات، ٢٠٠ میلیارد ریال به امور سینما و ٢٥ میلیارد ریال به اعتبارات پژوهشگاه فرهنگ و هنر افزایش یافته است.
وی با اشاره به پیگیری ها در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: این افزایش به رغم مشکلات اعتباری سال ٩٨ صورت گرفته است و به سرجمع اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ یعنی ١٤هزار میلیارد ریال، افزوده شد.

** واریز ١٠ درصد از درآمد بلیت فروشی اجراهای صحنه ای
کاراندیش مروستی به مصوبه واریز ١٠ درصد از درآمد بلیت فروشی اجراهای صحنه ای (کنسرت) به خزانه توسط این وزارتخانه اشاره کرد و ادامه داد: مقرر شده معادل ارقام واریزی از این محل به خزانه تا سقف یک هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال به وزارت ارشاد برگردد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این رقم به شهرستان های غیر از مرکز استان اختصاص می یابد تا صرف رسیدگی به امور مجتمع های فرهنگی هنری و تعمیر و تجهیز این مراکز، ساماندهی فعالیت های فرهنگی هنری شود.
وی هدف از این مصوبه را رسیدگی به امور شهرستان ها غیر مراکزاستان بیان کرد و اظهارداشت: قریب ٣٦٠ شهرستان غیر مرکزاستان در کشور داریم و با این مصوبه اعتبارات قابل توجهی به این شهرستان ها اختصاص می یابد.

** اهم برنامه های سال ٩٨ معاونت حقوقی، امور مجلس و استان ها
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصویب لایحه مالکیت فکری در مجلس شورای اسلامی را جزء اولویت های برنامه سال ٩٨ معاونت اعلام و بر همت مدیران برای اجرایی شدن این مهم تاکید کرد.
وی پیش بینی سازو کاری خاص برای واگذاری مراکز فرهنگی و هنری استان ها به بخش خصوصی به نحوی که هم قانون اجرا و هم از نارضایتی هنرمندان پیشگیری شود، لزوم بازنگری در ساختار و تشکیلات انجمن های فرهنگی و هنری در رابطه آنها با استان ها و شهرستان ها در راستای تقویت انجمن های فرهنگی و هنری در سطح استان ها، لزوم هماهنگی و یکپارچگی فعالیت های قرآنی در سازمان های موجود وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان ها (اوقاف و امور خیریه – ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد – معاونت قرآن و عترت ) بدون ادغام یا انحلال هر یک از این حوزه ها را از جمله برنامه های سال 98 برشمرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اختصاص بخشی از زمان ها و سانس های فضاهای ملی فرهنگی و هنری وابسته به معاونت ها به گروه های فرهنگی و هنری استان ها برای برپایی نمایشگاه ها، اجرای نمایش، اجرای موسیقی، اجرای هفته های فرهنگی و هنری استان ها در تهران، طرح آمایش فرهنگی (آمایش سرزمینی) در حوزه فرهنگ و هنر استان ها با سیاست گذاری وزارتخانه (توزیع عادلانه امکانات و فضاهای فرهنگی و هنری)، برگزاری هفته های فرهنگی و هنری و تبادل گروه های فرهنگی و هنری بین استان های مختلف و نقش و سهم هر معاونت و سازمان در این رابطه تفاهم و توافق با سازمان میراث فرهنگی کشور برای احیاء و بهره برداری از فضا های میراثی برای فعالیت های فرهنگی و هنری تهیه و تدوین نرم افزار جامع و یکپارچه فعالیت های فرهنگی و هنری کل کشور (ستاد و استان ها) به نحوی که از ستاد وزارتخانه امکان اطلاع یابی و نظارت و کنترل برنامه های فرهنگی و هنری و اجرایی تا سطوح شهرستان ها باشد، ارائه برنامه سفرهای استانی تمام معاونان و مدیران کل ستادی به استان های کشور به شورای معاونان، ایجاد «سامانه امور مجلس» برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تفکیک موضوعی تقاضای نمایندگان و ثبت خدمات ارائه شده را از دیگر اقدامات برشمرد.
ایجاد هماهنگی و هم افزایی بیشتر میان معاونت ها و سازمان های تابعه در ارائه پاسخ مستدل، دقت و سرعت در انجام کار و دیدار با نمایندگان و ارائه گزارش های ماهانه از معاونت ها به دفتر امور مجلس در خصوص پاسخگویی به مکاتبات همراه با ایجاد کلیدواژه نماینده (به عنوان مثال # نماینده) توسط «آی تی» در قسمت مشخصات نامه برای توجه هرچه بیشتر همکاران ستادی و استانی نسبت نامه هایی که از طرف نماینده ارسال شده را از دیگر برنامه های این معاونت در سال جدید عنوان کرد.
وی در ادامه به نشست دفتر امور مجلس با هریک از معاونان فرهنگی، مطبوعاتی، هنری و مالی ادارات استان ها و نیز نمایندگان ستادی آنها برای ایجاد تعامل بیشتر و اعلام نظر و ارائه راهکارهایی برای پاسخگویی به نمایندگان مجلس اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد معاونت های ذیربط نسبت به درخواست های نمایندگان مجلس در اسرع وقت به معاونت حقوقی و دفتر امور مجلس پاسخ دهند.
در صورت پاسخ معاونت های ذیربط به درخواست نمایندگان (در صورت مکاتبه مستقیم نماینده با معاونان)، رونوشت آن به معاونت حقوقی، امور مجلس و استان ها، دعوت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی (کمیسیون فرهنگی، فراکسیون های تخصصی) با هماهنگی و توسط دفتر امور مجلس برای شرکت در جلسات و همایش ها، برگزاری نهمین همایش حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط، لزوم هماهنگی بیشتر سازمان های تابعه در بهره گیری از ظرفیت های همدیگر خاصه درحوزه اموال غیرمنقول خارج از کشور، لزوم اهتمام بیشتر استان ها به مستندسازی اموال غیرمنقول اعم از در اختیار خود و در اختیار نهاد کتابخانه ها و دقت بیشتر مدیران استانی درخصوص واگذاری اموال غیرمنقول و پرداخت اجاره بها به حساب خزانه دولت برای جلوگیری از طرح دعوی سازمان بازرسی را از برنامه ها و اولویت های این معاونت در سال جاری برشمرد.
‏‏معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، هدفمند کردن مصرف کمک های پرداختی به موسسات و نحوه نظارت و ادارات کل برای عدم تخلف و پرونده سازی و طرح دعوی سازمان بازرسی، مصوب کردن اولویت های پدافند غیرعامل در تدوین برنامه های عملیاتی سال ٩٨ سازمان ها و معاونت های وزارت متبوع و اعلام به کمیته پدافند غیرعامل حداکثر تا پایان اردیبهشت سال ٩٨ و شناسایی تهدیدات موجود در سازمان ها و معاونت های وزارت متبوع درحوزه پدافند غیرعامل و ارائه اقدامات پیشگیرانه، لحاظ ضرورت های پدافند غیرعامل و ارائه گزارش به کمیته پدافند غیرعامل را از دیگر برنامه های سال جدید عنوان کرد.
کاراندیش با اشاره به برنامه ها و اولویت های پدافند غیرعامل از طراحی و اجرای پروژه های عمرانی وزارت متبوع و نظارت برحسن اجرای آن، طراحی و اجرای پروژه های زیرساختی سایبری و نظارت برحسن اجرای آن، طراحی و اجرای الزامات پدافندی غیرعامل درسند برنامه جامع بازی های رایانه ای و نظارت بر حسن اجرای آن و طراحی و اجرای الزامات پدافندی غیرعامل در مدیریت نرم افزاری و محتوایی فضای مجازی و نظارت برحسن اجرای آن را از اولویت های تدوین پدافند غیرعامل برشمرد.

** معاونت حقوقی، پارلمانی و امور استان های وزارت فرهنگ در یک نگاه
سیاستگذاری و برنامه ریزی در خصوص فعالیت های مربوط به امور حقوقی و مجلس در چارچوب سیاست های وزارتخانه، برنامه ریزی جهت معرفی فعالیت ها و اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تبادل اطلاعات با نمایندگان برای اجرای برنامه ها و طرح های فرهنگی، هنری و تبلیغاتی در حوزه انتخابیه آنها، برنامه ریزی در راستای برگزاری جلسات برای تبادل نظر با نمایندگان مجلس برای تسهیل اجرای برنامه ها و طرحهای فرهنگی، هنری و تبلیغاتی.
نظارت بر تنظیم و انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی از نظر حقوقی و قانونی و مشارکت در تهیه و تنظیم فرم ها و دستورالعمل های حقوقی، نظارت بر تعیین ضوابط مربوط به شناسایی و ثبت آثار فرهنگی و هنری و حقوق مادی و معنوی مخترعان، مؤلفان، هنرمندان و پدیدآورندگان کلیه آثار فرهنگی، هنری و مطبوعاتی، نظارت بر مطالعه و بررسی و تهیه گزارشات و اطلاعات و آمار از وضع فرهنگی استان ها و مناطق و ارائه گزارش های مورد نیاز در خصوص مشکلات، تنگناها، نظرها و ویژگی های واحدهای استانی و شهرستانی و ارائه پیشنهادهای لازم به مراجع و شوراهای برنامه ریزی، بررسی و مطالعه مستمر قوانین و مقررات مربوط به فعالیت های بخش فرهنگ و هنر و ارائه پیشنهادهای اصلاحی لازم به مراجع ذیربط از جمله وظایف معاونت حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
همچنین بررسی، مطالعه و شناسایی راهکارهای مطلوب برای تقویت واحدهای استانی در قالب تفویض اختیار، اقدام در شناسایی فرهنگی مناطق کشور از نظر کیفیت زندگی، اوضاع طبیعی، وضعیت تاریخی، اقوام و عقاید و باورها، سنت ها، آداب و رسوم، زبان و گویش ها، ادیان و مذاهب.
- دفاع از لوایح پیشنهادی در کمیسیون ها و صحن علنی مجلس شورای اسلامی حسب مورد، تنقیح قوانین و مقررات و روز آمد نگه داشتن آنها، بررسی و ارائه نظر مشورتی به مقام عالی وزارت در زمینه انتصاب مسؤلان استانی و نظارت بر عملکرد آنها، انجام اقدامات در زمینه طرح دعاوی، تنظیم دادخواست ها و لوایح دفاعیه در مراجع حقوقی و قضایی و ارائه راهنمایی ها و پاسخ به استعلام های واحدهای مختلف مرکزی و استانی جهت ایجاد وحدت رویه و هماهنگی در اجرای قوانین و مقررات نیز از دیگر وظایف معاونت حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب می شود.
گزارش از: علی اکبر قزوینیان
فراهنگ ** 1355 **9157

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي وزارت فرهنگ معاون حقوقي وزير عملكرد 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ تمام آمریکا برای کودک‌کش‌ها

مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرای ۳۶۶ بر ۵۸، در کشاکش جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، بودجه بحث‌برانگیزی را تأیید کرد که طی آن، ۲۶ میلیارد دلار کمک نظامی برای رژیم صهیونیستی اختصاص یافته است؛ اقدامی که فلسطینیان آن را چراغ سبز به کشتار بیشتر در غزه خوانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مجلس نمایندگان آمریکا به سرعت لوایحی را برای تصویب کمک مالی ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و سایر متحدان آمریکا به رأی گذاشت.

به گفته آسوشیتدپرس، کمک ۶۱ میلیارد دلاری به اوکراین با اکثریت قاطع آرا تصویب شد که نشان‌دهنده حمایت آمریکا از این کشور متحد جنگ‌زده است. بسته ۲۶ میلیارد دلاری برای رژیم صهیونیستی با برچسب کمک‌های بشردوستانه برای غزه نیز تصویب شد. بخش دیگری از این لایحه که تصویب شد شامل یک طرح امنیت ملی برای فروش اجباری شبکه اجتماعی محبوب تیک‌تاک به یک بنگاه آمریکایی است.

برای بسته حمایتی اوکراین آرای موافق ۳۱۱ در مقابل ۱۱۲ بود که اکثریت جمهوری‌خواهان با ۱۱۲ رأی مخالف و یک رأی ممتنع آن را تصویب کردند. رأی مجلس ۳۶۶ رأی موافق در برابر ۵۸ رأی مخالف برای کمک به رژیم صهیونیستی بود و این لایحه برای تایوان با ۳۸۵ رأی موافق در برابر ۳۴ تصویب شد. لایحه تحریم ایران و الزام فروش تیک‌تاک توسط مالک چینی یا ممنوعیت این برنامه در ایالات متحده، با نسبت رأی ۳۶۰ به ۵۸ تصویب شدند.

آسوشیتدپرس نوشته است که ماهیت ترکیبی این مجموعه لایحه باعث شده است که اتحادهای عجیبی برای هر لایحه شکل بگیرد. تمام بسته‌های تصویب‌شده به سنا خواهد رفت که تصویب آن قطعی است و سپس توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا تصویب خواهد شد. آنچه در میان است اولویت سیاست خارجی دولت بایدن برای متوقف کردن پیشروی‌های ارتش روسیه در اوکراین است.

آسوشیتدپرس در پایان نوشته است که این بسته حمایتی شامل چندین مسئله مربوط به جمهوری‌خواهان است که دموکرات‌ها آن‌ها را تأیید کردند یا حداقل مایل به پذیرش آن‌ها شدند که شامل پیشنهادهایی است که به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا دارایی‌های مسدود بانک مرکزی روسیه را برای بازسازی اوکراین مصادره کند و تحریم‌هایی را علیه ایران، روسیه، چین و باندهای خلافکاری که مواد مخدر فنتانیل قاچاق می‌کنند، اعمال کنند. آن‌ها همچنین قانونی تصویب کردند که مالک چینی شبکه اجتماعی ویدئویی محبوب تیک‌تاک را ملزم می‌کند که سهام خود را ظرف یک سال بفروشد وگرنه در ایالات متحده با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

با این حال، تلاش همه‌جانبه برای رساندن لوایح به کنگره نه‌تنها بازتابی از سیاست، بلکه واقعیت موجود در اوکراین است. قانون‌گذاران ارشد کمیته‌های امنیت ملی که از جلسات توجیهی طبقه‌بندی شده مطلع هستند، در هفته‌های اخیر به‌شدت نگران وضعیت شده‌اند. روسیه به‌طور فزاینده‌ای از بمب‌های گلاید هدایت‌شونده ماهواره‌ای که به هواپیماها اجازه می‌دهد آنها را از فاصله ایمن پرتاب کنند، برای ضربه زدن به نیروهای اوکراینی که به دلیل کمبود نیرو و مهمات محاصره شده‌اند، استفاده می‌کند.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهار نظری قابل پیش‌بینی به آثار مضر این مصوبه اشاره و آن را نمونه‌ای تازه از ریاکاری تصمیم‌گیران سیاسی آمریکا توصیف کرد.

وی اظهار داشت: «این کمک‌های مزورانه نه‌تنها کمکی به ایجاد و بسط صلح در جهان نمی‌کند، بلکه این فرایند را شکننده‌تر و ناآرامی‌ها را عالمگیرتر خواهد کرد.»

او اضافه کرد: «از هر دیدگاهی کمک‌رسانی مستقیم نظامی به دولت کی‌یف فقط به مثابه بسط ناامنی و تقویت بساط تروریست‌ها به‌ویژه در کشورهایی است که به جبهه شرق تعلق دارند، اما به دامان غرب افتاده‌اند.»

حماس نیز به تصویب این لایحه واکنش نشان داد و در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما این اقدام را تأییدی بر همدستی و مشارکت رسمی آمریکا در جنگ دشمن صهیونیستی علیه شهروندان نوار غزه می‌دانیم.»

با این حال جو بایدن در بیانیه‌ای مصوب شدن لایحه مذکور در مجلس نمایندگان آمریکا را به‌موقع برشمرد و اعلام کرد: «درست موقعی که اسرائیل و اوکراین تحت شدیدترین فشارهای سیاسی و هجوم‌های نظامی قرار دارند، این کمک‌رسانی‌ها سبب خواهد شد هر دو نفسی بکشند و از شرایط مبارزه‌جویانه بهتری برخوردار شوند!»

ادعای مذکور در شرایطی بیان شد که بیشتر از ۱۰۱ فرد جمهوری‌خواه مستقر در مجلس نمایندگان به این لایحه رأی مثبت دادند و در نقطه مقابل ۱۱۲ نفر از آن‌ها با این کمک‌رسانی عظیم اعلام مخالفت کردند. از دید کارشناسان سیاسی سایت الجزیره، همین مسئله از نهایت اهمیت برخوردار است.

پتی کولهان، یکی از تحلیلگران این وبگاه گفته است: «دلایل نمایندگانی که رأی مخالف دادند، متنوع است و همین مسئله گویای وسعت این موضوع و فراگیر بودن آن در جامعه سیاسی آمریکاست. وقتی اتحادیه اروپا که وظیفه نخستش تقویت اوکراین در شرایط اضطراری جنگی است، از این کار کم و بیش خودداری می‌کند، چرا آمریکا باید در آن مداخله شخصی کند؟»

این سایت افزوده است: «این گونه کمک‌ها در حالی به کی‌یف می‌رسد که هیچکس نمی‌داند طریقه تقسیم آن توسط دولت اوکراین چیست و پول‌ها دقیقاً صرف چه چیزهایی می‌شود. این کمک عظیم مالی مصوب و اجرایی شد و برگشت‌پذیر نیست، ولی سوال مهم موجود این است که اگر این کمک مؤثر واقع نشد و کی‌یف مثل معمول محموله‌های کمکی بعدی را طلب کرد، تکلیف چه خواهد بود و آیا باز می‌خواهند این کمک‌های بی‌رویه را تا آینده‌ای دور استمرار بخشند؟»

کمک آمریکا وضعیت جنگ در اوکراین را تغییر نمی‌دهد

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با اشاره به تصویب کمک ۶۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین از سوی کنگره این کشور، تاکید کرد: این کمک وضعیت جنگ در اوکراین را تغییر نمی‌دهد.

در گزارش وال استریت ژورنال آمده است: احتمال اینکه کمک آمریکا بتواند به برتری ارتش اوکراین در مقابل روسیه منجر شود، بسیار ضعیف است.

بر اساس این گزارش، با توجه به پیشرفت‌های اخیر ارتش روسیه در جبهه‌های مختلف و وضعیت دشوار ارتش اوکراین در میدان جنگ، دور از ذهن است که کمک ۶۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری آمریکا به کی‌یف به تغییر قابل توجهی در وضعیت نظامی اوکراین در مقابل روسیه منجر شود.

گزارش وال استریت ژورنال می‌افزاید: کمک نظامی جدید آمریکا به اوکراین فقط ممکن است به ارتش این کشور کمک کند تا از حملات جدید ارتش روسیه جلوگیری کند اما منجر به ایجاد تغییرات بزرگ در جبهه جنگ به نفع کی‌یف نخواهد شد.

کد خبر 746459

دیگر خبرها

  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • قالیباف: پیش از تصویب جداول تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • پیش از تصویب جداول، تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • سنگ تمام آمریکا برای کودک‌کش‌ها