Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهر شیخ الحکمایی؛ مجسمه‌ساز برجسته کشور از مهم‌ترین رویدادهای حوزه تجسمی در سال ۹۷ می‌کوید. ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، طاهر شیخ الحکمایی، مجسمه‌ساز سرشناس کشور در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین رویدادهای حوزه تجسمی در سال 97 را چه می‌داند، گفت: در حوزه مجسمه سازی، برگزاری دوسالانه مجسمه‌های شهری را داشتیم که به گمان من یکی از اتفاقات خوب و مهم سال 97 بود و با حضور پرشور هنرمندان مجسمه‌ساز و به همت سازمان زیباسازی شهرداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ایجاد تدارکات لازم برای برگزاری بینال مجسمه سازی، یکی دیگر از اتفاقات خوب سال 97 بود که طبق روال همه ساله از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.

استاد رشته مجسمه سازی دانشگاه تهران ادامه داد: در سال 97، شاهد برپایی سمپوزیوم‌های خوبی در سطح کشور بودیم که پیش از این تنها در تهران اتفاق می‌افتاد اما اکنون در بسیاری از شهرها و مراکز استان‌ها نیز راه اندازی شده است که از جمله این شهرها می‌توان به تبریز، اهواز و اصفهان اشاره کرد.

شیخ الحکمایی افزود: در مجموع برپایی رویدادهایی از این دست در سال 97، اتفاق‌های خوبی بود؛ با این وجود، اگر مدیریت دقیق‌ و درست‌تری در کار باشد تا داوری‌های صحیح‌تری صورت پذیرد و مدیریت حضور مهمانان و هنرمندان خارجی نیز به نحو بهتری رخ دهد، می‌توان امیدوار بود که رویدادهای برگزار شده ارزش افزوده بیشتری را به همراه داشته باشند.

این هنرمند مجسمه ساز، با تاکید بر لزوم حمایت از فعالیت هنرمندان حوزه تجسمی گفت: لازم است در سال 98 هنرمندان داخلی و دانشگاهیان بیش از پیش حمایت شوند. این حمایت در پرتو مدیریت دقیق و منسجم‌تر می‌تواند شکل بگیرد و در نتیجه به بهبود حوزه مجسمه‌سازی کمک شایانی کند و در نهایت نتایج بهتری را نیز به همراه داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران با اشاره به چشم انداز حوزه تجسمی در سال 98 گفت: در حوزه تجسمی همواره با فراز و فرودهایی مواجه هستیم. برای مثال، روند بینال‌ها، نمایشگاه‌ها و سمپوزیوم‌های رشته مجمه‌سازی همواره در فراز و فرود است. با این وجود، باید شرایط بهتری تدارک دیده شود تا فروش آثار هنری، رونق بازار و شکوفایی اقتصاد هنر بیش از پیش محقق شود. بی شک اگر وضعیت مالی هنرمندان بهتر باشد، آثار بهتری را نیز خلق می‌کنند.

شیخ الحکمایی در پایان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کارهایی که لازم است در سال 98 پیگیری شود، اهمیت دادن به بخش‌های مختلف حوزه تجسمی، به ویژه رشته مجسمه سازی است. اکنون همه ساله تعداد زیادی دانشجوی رشته مجسمه سازی از دانشگاه‌های سراسر کشور فارغ التحصیل می‌شوند و لازم است برای این دانشجویان بازار کار مناسبی پیش‌بینی شود تا بتوانند به آسانی جذب حیطه‌های مرتبط کاری شوند. همچنین لازم است امکان حضور در بینال‌های داخلی و خارجی نیز برایشان فراهم شود تا بتوانند در سال جدید استعدادها و توانایی‌های واقعی‌شان را بیش از پیش به معرض ظهور بگذارند.

مهم‌ترین اتفاق‌های حوزه تجسمی در سال 97/ هنرمندان پاسخ می‌دهندکاظم چلیپا: هنر معاصر ایران دنباله‌رو استهنرمندان امضایشان را به صندلی مدیریت نفروشند

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT3 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: معبر پیاده متعلق به عابران است و سد کردن این مسیر با هر عنوان و توسط هر فرد و صنفی، تخلف محسوب می‌شود و مدیریت شهری طبق ماده ۵۵قانون شهرداری‌های تهران می‌تواند با متخلفان برخورد کند. علاوه بر این شهرداری تهران هم وظیفه دارد برای تسهیل عبور و مرور شهروندان و به‌ویژه اقشار خاص مانند معلولان، جانبازان، سالمندان و... پیاده‌روها را مناسب‌سازی‌ کند. براساس طرح جامع مناسب‌سازی‌، باید ۳۸۰کیلومتر از معابر برای تردد اقشار خاص ازجمله معلولان و... مناسب‌سازی‌ شود که مدیران شهری در ادوار گذشته این موضوع را پیگیری کردند و حدود ۴۰درصد مناسب‌سازی‌ صورت گرفته است. مدیریت شهری دوره ششم هم در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان بر خود تکلیف دانسته تا ۶۰درصد باقیمانده مناسب‌سازی‌ را تا پایان دوره مدیریت خود انجام دهد.

آنطور که حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران در آخرین اظهارنظر خود عنوان کرده: «کارهای انجام شده طی ۲سال اخیر در این حوزه، بی‌سابقه بوده و در مقایسه با ۱۶سال گذشته مدیریت شهری، برابری می‌کند.» در ادامه نگاهی به آخرین وضعیت مناسب‌سازی‌ پیاده‌روها در مناطق ۲۲گانه خواهیم داشت. آمارهای ارائه شده متعلق به سال ۱۴۰۲است.

کد خبر 845109 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • اظهارات وزیر فرهنگ درباره اکسپو و رشد هنرهای تجسمی / اسماعیلی: بازار هنری ایران را از امسال برگزار می‌کنیم
  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • برگزاری شب شعر و شاهنامه در شهرستان چرام
  • نمایش طرح‌های گرافیکی هنرمندان استان همدان با موضوع اقدام تنبیهی وعده‌ی صادق 
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • مهمترین خبرهای ۲۹ فروردین/فقط «دخانیات» تحریم نشد!
  • تجلیل از هنرمندان برتر استان مرکزی
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • کارگاه تجسمی «وعده صادق» در حوزه هنری قم برگزار شد