Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@19:20:23 GMT

ششمین جوان در وزارت رفاه مسئولیت گرفت

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۶۶۱۵

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای اجرای عملی تاکیدات مقام معظم رهبری به این موضوع که «مسئولان به توانایی جوانان ایمان بیاورند»، در نخستین انتصاب خود در سال 1398، یک استاد جوان دانشگاه و يكى از اعضاى اصلى بنياد ملى نخبگان، را به‌عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.
به گزارش «تابناک»، «جوانان راه حل کشورند نه مشکل کشور».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنی است که رهبر انقلاب در اجتماع یکصد هزار نفری ورزشگاه آزادی که سال گذشته برگزار شد، به آن اشاره کردند. موضوعی که جزو شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور در جریان انتخابات سال 96 هم بود و پس از آنکه مجلس هم قانون منع بکارگیری بازنشستگان را به تصویب رساند و با همکاری دولت و قوه قضائیه عزم راسخی برای جوانگرایی در مدیریت ها نشان داد، حالا این موضوع را به یک مطالبه و حرکت جدی تبدیل کرده است.
در این زمینه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ریاست ستاد انتخاباتی «حسن روحانی» را در انتخابات 96 بر عهده داشت، پس از تصدی مسئولیت این وزارتخانه تاکید زیادی بر لزوم بکارگیری جوانان شایسته در سطوح مدریتی این وزارتخانه کرد. البته شریعتمداری تاکنون با انتخاب 6 جوان به عنوان معاون، مشاور، دستیار و روسای شستا و اخیرا هم صندوق بازنشستگی به این موضوع پایبند مانده است. او دیروز و در آغازین روزهای سال 1398 یک جوان 36 ساله را به جمع مدیران جوان قبلی خود اضافه کرد.
برپایه این گزارش، با حکم محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است یک استاد جوان دانشگاه ‌و دانش آموخته صنعتی شریف به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد. «میعاد صالحی» که از دیروز کار خود را به عنوان رئیس جدید صندوق بازنشستگی کشوری آغاز کرده، متولد ۱۳۶۱، دانش آموخته دکتری از دانشگاه صنعتی شریف، عضو بنیاد ملی نخبگان و از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت است. 
صالحی اگرچه به واسطه سن کمش دارای سوابق متعدد مدیریتی نیست، اما مسئولیت هایی نظیر قائم مقامی هلدینگ صنعتی و معدنی صندوق بازنشستگی، و برخی سوابق مدیریتی در سایر حوزه ها در کنار تجارب علمی و انتخابش در سال‌های گذشته به‌عنوان کارآفرین برتر جوان نشان می دهد که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه صحیحی را در برگزیدن چهره های جوان و توانمند در پیش گرفته است.
او با پیشنهاد مورخ ۲۶ اسفند سال گذشته هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه و حکم وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به این سمت منصوب شده است. این نوع بکارگیری جوانان نخبه  در مديريت ارشد کشور نشان می دهد که شریعتمداری به وعده‌اش اصلی‌اش یعنی «استفاده از جوانان عالم و متخصص در وزارت رفاه» تداوم بخشیده و ششمين جوان نخبه را در مجموعه وزارتخانه تحت مدیریت خودش بکار گرفته است.
شریعتمداری همچنین با توپ پر در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری حاضر شد و طی سخنانی که بازتاب زیادی هم داشت، گفت: «همه مدیران پاکدست اند، اما معمولا سن که بالا می رود و از جوانی فاصله می‌گیریم و روابط بین مدیران در سطوح مختلف دیرینه می‌شود، بیان برخی موارد، مشکل و محافظه‌کاری بین روابط حاکم می‌شود.» 
وی افزود: «امروز در دنیا به جوانگرایی و نوآوری توجه زیادی می‌شود. باید با قدم های تند و به شکل جهادی به این سمت حرکت کنیم. هرکس با ما همراه است جایش روی چشم ماست، اما کسی که نخواهد باید برود.»
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این موضوع مهم که رزومه اشخاص پس از انتصاب باید روی سایت‌ها قرار بگیرد تا اگر کسی بد در جایی نشسته کنار برود، افزود: «از حقوق نجومی حرف زدیم؛ اما باز هم در برخی شرکت‌های ما افراد سفرهای داخلی و خارجی می روند و پاداش بالا و نامتعارف و بیش از مصوبه دولت می‌گیرند که از گوشت سگ حرام تر است که بررسی و پس خواهیم گرفت.» 
وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: «در انتصابات باید به شایستگان روی بیاوریم. افراد باید شرایط احراز شغل را داشته باشند و از چارچوب ضابطه کُند انتخاب مدیران رد شوند.» 
شریعتمداری همچنین گفت: «اسم "مطالبات" را فساد نمی‌گذارم، اما شما آن را "فساد" بخوانید‌. قریب به ۲۲۰ پرونده مفتوح مطالبات داریم.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: وزارت رفاه جوانگرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، یوسف شعبانی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت آغاز هفته کار و کارگر با بیان اینکه این افزایش نشان از رشد قابل توجه اشتغال پایدار در طول یک سال دارد، اظهار داشت: از بین یک هزار و ۸۵۰ نفر از جمعیت استان، ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در ادامه با تاکید بر اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد در استان در حوزه خدمات، صنعت و کشاورزی مشمول قانون و تامین اجتماعی است، افزود: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در استان داریم.

وی در ادامه بیان کرد: تا سقف ۵۴ ماه زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند و این مهم با توجه به سابقه فعالیت اعمال می‌شود.

شعبانی به تعداد ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر شاغل معادل ۲۶.۵ درصد شاغلان استان در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر معادل ۲۹.۷ درصد شاغلان در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نفر معادل ۴۳.۱۸ درصد شاغلان در حوزه خدمات مشغول هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه اداره کار در پنج بخش و مدیریت مستقل ارائه خدمت می‌دهد، ادامه داد: در حوزه روابط کار با چهار زیر بخش همچون هیأت‌ها، بازرسی با هدف صیانت از نیروی کار، بخش تشکلات کارگری و کارفرمایی با فعالیت ۲۵۰ تشکل در استان و بیمه بیکاری با حمایت از پايداری اشتغال شماری از اقدامات حوزه روابط کار است.

وی عنوان کرد: در این زمینه کاهش زمانی رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی با حدود ۲۳ روز، تمرکززدایی با استقرار هیأت‌های حل اختلاف در شهرستان‌ها و برگزاری آموزش‌های مستمر روابط کار بین کارگر و کارفرما با جدیت دنبال و انجام شده است.

شعبانی با تاکید بر اینکه در حوزه تعاون نیز اقدامات درخوری صورت گرفته است، اظهار داشت: یک هزار و ۳۰۰ تعاونی فعال در بخش تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان در حال فعالیت است اگرچه کمک به تشکیل، نظارت و توسعه تعاونی‌ها نیز هدفگذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۱۱ تعاونی به مرحله ملی راه یافتند به طوری که ۲ تعاونی برتر ملی انتخاب شدند، افزود: ظرفیت‌های لازم برای رشد تعاونی‌ها با توجه به اهداف برنامه هفتم توسعه در استان مهیاست.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه اشتغال و کارآفرینی نیز سه هدف با قوت پیگیری شده به نحوی که توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی پیگیری می‌شود، بیان کرد: اعطای تسهیلات مشاغل خرد خانگی، تسهیلات تبصره ۱۸ و تسهیلات حمایتی شماری از این اقدامات در این زمینه به شمار می‌رود به طوری که استان آمار درخوری همچون جذب ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات طی سال ۱۴۰۲ را در کارنامه دارد.

شعبانی با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در بخش رفاه اجتماعی عملکرد برجسته‌ای داشته است، گفت: اجرای گسترده طرح کالابرگ الکترونیکی با هماهنگی ۴ هزار فروشگاه، اجرای موفق طرح ملی یارانه‌ها با هدف عدالت محوری در کشور و ایجاد افزایش سرانه ورزشی کارگری در استان برخی از اقدامات اداره کار و رفاه اجتماعی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه اداره کار ۱۶ رتبه برتر کشوری در سال ۱۴۰۲ را کسب کرده است، بیان کرد: اداره کار و رفاه اجتماعی استان سال پیش در پنج بخش صد درصد برنامه ابلاغی را محقق و رتبه اول کشوری را کسب کرده است.

وی در بخش دیگر همدان را استان ممنوعه در بکارگیری کارگران اتباع خارجی دانست و ادامه داد: سال گذشته ۵۰۰ اشتغال غیرقانونی با ۹۰ میلیارد ریال جریمه کشف و به مراجع قضایی معرفی شده است.

شعبانی با تاکید بر اینکه حضور کارگران اتباع خارجی باید قانونی باشد، عنوان کرد: در حال حاضر حدودا ۷۰ شاغل اتباع خارجی به منظور انتقال تکنولوژی و دانش در استان به طور قانونی مشغول هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره‌ به اینکه حوادث ناشی از کار استان طی سال گذشته ۳۰۰ حادثه کارگری بوده است، اظهار داشت: از این میزان، ۲۵ حادثه منجر به فوت شده اگرچه ۲۴ درصد از حوادث ناشی از کار استان طی سال پیش کاهش یافته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ۲۸۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مذهبی در حوزه کارگری طی هفته تجلیل از کارگران در استان برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان