Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیست لباس‌های مناسب برای هر فصل، از سالی به سال دیگر تغییر می‌کند؛ اگر هم کلیتشان تغییر نکند، حتما جزئیات آن دچار تغییر خواهد شد. برای مثال پالتو جزو جدا نشدنی زمستان‌هاست؛ اما هر سال مدل متفاوتی از آن وارد بازار می‌شود. در این مقاله فهرستی از لباس‌های ضروری برای هر فصل را در اختیارتان می‌گذاریم تا بتوانید با ذهن منظم‌تری دست به انتخاب و خرید لباس بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل اول: لباس‌های ضروری برای بهار

آب و هوای بهار نه زمستانی است و نه تابستانی و در عین حال ویژگی‌های هر دو را دارد؛ برای مثال اوایل فروردین هنوز گاهی هوا سرد می‌شود؛ در حالی که هوای خرداد معمولا خیلی گرم است. به همین دلیل باید نسبت به پوشش بهاره‌تان دقت کافی داشته باشید تا بتوانید از خودتان در برابر سرما و گرما مراقبت کنید. سعی کنید در فهرست لباس‌های بهاره‌تان گزینه‌های زیر را قرار دهید:

کفش جلو بسته: از آنجایی‌که هوای بهار اغلب بارانی و خنک است؛ بهتر است از کفش‌های جلو بسته در این فصل استفاده کنید. کتانی‌های زنانه ساده با رنگ‌های بهاره و کفش‌های جلو بسته زیبا می‌توانند برایتان مناسب باشند.
کاردیگان و رویه لباس: هوای بهار گاهی سرد است و گاهی گرم. به همین دلیل هم نمی‌توانید سراغ لباس‌های سراسر گرم بروید و بهتر است لباس‌هایتان را لایه بندی کنید؛ مثلا روزی که هوا خنک است یک مانتوی نخ پنبه خنک بپوشید؛ اما روی آن یک کاردیگان یا رویه لباس نسبتا گرم به تن کنید. خواص پارچه نخ پنبه نمی‌گذارد در ساعت‌های اولیه روز سردتان شود. با تابیدن آفتاب ظهر و احساس گرما هم می‌توانید کاردیگان را دربیاورید.

بارانی: سومین لباسی که بهتر است در لیست خرید بهاره‌تان قرار بگیرد، بارانی است. داشتن یک بارانی مانع خیس شدن لباس‌هایتان زیر رگبار باران‌های بهاری می‌شود و به استایلتان هم زیبایی بیشتری می‌بخشد.

سایر لباس‌های بهاره محدودیت خاصی ندارند. از بلوز آستین سه ربع نخی گرفته تا شلوار جین کاغذی می‌توانند در گروه لباس‌های بهاره قرار بگیرند.

فصل دوم: لباس‌های کاربردی برای تابستان

گرمای تابستان با کسی شوخی ندارد و اگر ندانید با کدام لباس‌ها به مقابله‌اش بروید، دچار مشکلات زیادی می‌شوید؛ سردرد، عرق سوز شدن و گرما زدگی نمونه‌هایی از این مشکلات هستند. توجه به نکات زیر شما را خوشتیپ و خنک نگه می‌دارد و مانع از بروز مشکلات مربوط به گرما و گرمازدگی خواهد شد:

کفش خنک: کفش‌های کالج و عروسکی زنانه و زیبا و صندل‌های خنک تابستانه از بهترین گزینه‌ها برای خنک ماندن هستند. دقت داشته باشید کفی کفش تابستانه باید ضد تعریق باشد؛ در غیر این صورت فضای مرطوب داخل کفش می‌تواند باعث بروز قارچ شود.

دامن شلواری: بهترین شلوار‌ها برای تابستان دامن شلواری‌های نازک یا شلوار‌های گشاد و خنک هستند. از پوشیدن شلوار‌های چسبان با پارچه‌های ضخیم جدا خودداری کنید. این شلوار‌ها به راحتی باعث حساسیت‌های پوستی خواهند شد.

مانتوی نخی: خرید مانتوی آزاد نخی با رنگ روشن از دیگر مواردی است که می‌تواند تابستان داغ شما را خنک کند. مانتو‌های نخی هوا را به راحتی از بین تار و پود‌ها عبور می‌دهند و بدن را خنک نگه می‌دارند.

در مورد خرید سایر لباس‌های این فصل هم به نخی بودن، آزاد بودن و داشتن رنگ روشن به عنوان سه المان اصلی و ضروری لباس‌های تابستانه نگاه کنید که بهتر است تمام لباس‌هایتان حداقل یکی از این المان‌ها را در خودشان جا داده باشند.

فصل سوم: لباس‌های ضروری پاییز

هوای پاییز می‌تواند با سرعتی باورنکردنی از خنک به سرد تغییر کند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم مواردی را که در ادامه می‌خوانید، در لیست لباس‌های کاربردی و ضروری پاییز قرار دهید:

تونیک بافت نازک: تونیک‌های آستین بلند بافت نازک یکی از انتخاب‌های کاربردی فصل پاییز هستند. این لباس‌ها به تنهایی شما را گرم نگه می‌دارند؛ اما باعث عرق کردنتان نمی‌شوند.

رویه گرم یا بارانی: داشتن یک بارانی ساده یا یک رویه بافت گرم از دیگر گزینه‌هایی است که خوب است استفاده از آن را مد نظر قرار دهید. هر وقت هوا سرد شد می‌توانید رویه را به بلوز بافتتان اضافه کنید و هر وقت گرمتان شد آن را دربیاورید.

شال و روسری گرم: انواع مدل‌های شال و روسری گرم و بافتنی وجود دارد که همگی برای پاییز عالی هستند. اگر احساس می‌کنید محیط کارتان گرم است و پوشیدن شال گرم فکر خوبی نیست؛ استایل بیرونتان را به هم نریزید. می‌توانید یک شال نخی ساده را برای داخل محیط اداری قرار دهید. اگر هم مقنعه سر می‌کنید، استفاده از کلاه و شال گردن را فراموش نکنید.

فصل چهارم: لباس‌های مناسب برای زمستان

تمام روز‌های زمستان سرد هستند و از این جهت تکلیف آدم با لباس پوشیدنش مشخص است. خرید این موارد کمکتان می‌کند در زمستان گرم بمانید:

نیم بوت: بهترین کفشی که به ساختن انواع استایل‌ها کمک می‌کند، نیم بوت است. نیم بوت هم برای استایل روزمره مناسب است و هم به کار استایل نیمه رسمی می‌آید. گرم است؛ لیز نمی‌خورد و امنیت شما را فراهم خواهد کرد. دقت داشته باشید که خرید نیم بوت و کفش استاندارد، بهتر از هزینه کم برای خرید کفشی غیر استاندارد و نامطمئن است؛ بنابراین بخشی از بودجه‌تان را به خرید کفش استاندارد اختصاص دهید.

پالتو یا کاپشن: همان تونیک‌های بافت نازک را که از فصل قبل خریده‌اید، در زمستان دم دست بگذارید؛ ولی به جای اینکه آن را با رویه یا بافت همراه کنید، به همراه کاپشن یا پالتو بپوشید.

شلوار ضخیم و گرم: استفاده از شلوار جین‌های تیره رنگ، شلوار‌های مخمل کبریتی و شلوار‌های پشمی و تو کرکی برای مبارزه با سرمای زمستان ایده آل است. اگر شلوارتان چندان گرم نیست، می‌توانید از یک جوراب شلواری تو کرکی نازک در زیر شلوار استفاده کنید.

خرید دستکش گرم، شال و کلاه و گوش گیر از دیگر خرید‌هایی هستند که می‌توانند شما را گرم نگه دارند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

کاربردی‌ترین لباس‌هایی که در هر فصلی از سال به آن نیاز دارید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها جالبترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است

همشهری آنلاین- سحر جعفریان: هر دو، سه دقیقه یکبار شیرِ کپسول گاز پیک‌نیکی را می‌بندد و با کمی مکث، دوباره باز می‌کند. چند مرتبه این کار را تکرار می‌کند تا بالاخره، صدایِ شین‌دار تزریق گاز از مخزن به کپسول به سکوت تبدیل می‌شود و این یعنی به قدر کافی گاز مایع با ترکیباتِ پروپان، بوتان و چند عنصر دیگر، فضای کپسولِ پیک‌نیکِ ۱۰ کیلویی مشتری را که پسر جوانی‌ست، پُر کرده. درست در همین لحظه، با نشتِ اندکی از حجم آن گاز انتقالی به بیرون، هوای اطرافِ اصغر پیک‌نیکی (اهالی و کسبه، با این نام صدایش می‌کنند) آغشته می‌شود به بویی سنگین و نرم که بی‌شباهت با بوی گوگرد و کمی هم سرب نیست. آغشتگیِ بویناک به مشامِ پسر جوان نیز می‌رسد؛ پَس می‌رود و می‌گوید: «اصغرآقا، یه نگا به رِگلاتور کپسول می‌ندازی بی‌زحمت. یه وقتایی فشار گاز رو خوب تنظیم نمی‌کنه.» اصغر پیک‌نیکی هم به پشتوانه بیش از ۱۹ سال پخش و توزیع محلی گاز در جایی از گوشه و کنار یکی از مسیرهای خروجی جنوب شرقی پایتخت، نادیده عیبِ رگلاتور را فرسودگیِ شیرِ روپیچ آن می‌داند و خطاب به حسن (شاگرد جوان مغازه) فرمان به تعویض فوری آن می‌دهد. روزگارِ رونقِ کسب و کار اصغر پیک‌نیکی و همکارانش که تعدادشان چه به مجاز و چه به غیرمجاز کم نیست با گرم شدن هوا و افزایش تمایل افراد و خانواده‌ها به پهن کردن سور و سات گردش‌های دسته جمعی در گردشگاه‌ها، نزدیک و قریب است.

گاز پُرکنی برای گردش شاید هم برای قیرگونی

سویی از مغازه یا ایستگاه گازپُرکنی اصغر آقا، کپسول یا سیلندرهای گاز پیک‌نیکی در سایزهای مختلف از ۲ تا ۱۱ کیلویی ردیف شده‌اند و سوی نامتقارنِ دیگرش نیز مخازنِ بزرگ ذخیره گاز مایع قرار گرفته. کاغذنویس‌های بسیاری هم با این محتوا که «استعمال دخانیت، ممنوع» هر جای مناسب و نامناسبی از دیوارهای مغازه دیده می‌شود. حسن، طبق روال هر صبح، پیش از آمدن اصغرآقا، کرکره آفتاب و باران خورده مغازه را بالا می‌دهد و بعد از جاروکشی و آب‌پاشی داخل مغازه و سکوی تزریق گازِ مقابل آن، آتش به سر پیک‌نیکیِ خوراک‌پزِ مغازه می‌اندازد تا آب کتریِ لعابی روی آن، به جوش آید و چای تازه‌دَم و دورچین چند حبه قند و غنچه گل محمدی بشود صبحانه اوس‌اصغر. معمولا تا پیش از آمدن او، مشتری‌های عجول از راه می‌رسند؛ یکی کپسول پیک‌نیکی ۲ کیلویی می‌آورد برای شارژ و پرکردن تا با به حرارت کشاندنِ گازِ تزریقی‌اش، خوراکِ خوردنیِ گردشِ خانوادگی‌شان را در دشت و دَمن پخت و طبخ دهند، دیگری هم سیلندرِ فولادیِ ۲۲ کیلویی‌اش را به کول می‌آورد تا سوختِ دستگاه قدیمیِ جوشکاری‌اش تامین شود و یا حتی به شیوه سنتی قیرگونی پشت‌بامش را انجام دهد. برخی هم پی پرسیدن سوال‌هایی از این دست می‌آیند: چطور با گاز شهری، کپسول را پر کنم؟ ممکن است شعله سر پیک‌نیکی به داخل آن برگردد و منفجر شود؟ می‌شود توی کپسول گاز مایع، گاز دیگر پر کرد؟ و بسیاری از همین دست. بدین ترتیب، کارِ روزانه برای حسن که تجربه نانوایی و میوه‌فروشی دارد با ثبت سفارش‌ها آغاز می‌شود.

سرنترس، استاندارهای نیم‌بند و پیشنهاد نان و آب‌دار

کارِ اصلی روزانه (شارژ کپسول‌ها و سیلندرها) که در گروی رعایت بی‌چون و چرای ایمنی و ضرورتِ دارا بودن مهارت‌های اولیه این صنف است با آمدن اصغرآقا و نوشِ آن چای تازه‌دَم و دورچین‌های خوش طعم و عطر آغاز می‌شود. ایمنی و مهارتی که از بروز حوادثی مانند انفجار و آتش‌سوزی جلوگیری می‌کند. آن هم حوادثی که اخبارشان را هر چند وقت یک بار، یکی از همسایگان یا کسانی از اقوام به گوشِ مادر حسن می‌رسانند تا پیش از آنکه دیر شود و داغی بر دلش نشیند، مانع کار کردن تکِ پسر خود در مغازه پیک‌نیک پُرکنیِ اصغرآقا شود. از سر همین‌هاست که گاهی فکری می‌شود و با خود می‌گوید: «حادثه، بی‌رحم است، کاش بلای جان عزیزکم نشود.» مانند حادثه سال‌ها پیش که در مغازه اصغرآقا رخ داد و فقط قدرتیِ خدا بود که کسی از آن گزند ندید. گاهی هم اینترنت را می‌جورد تا شاید به گواهِ مطلبی، افروخته‌های دلش مهار شود اما خیالِ بی‌جهتی‌ست که چون طولی نمی‌کشد که درمی‌یابد اغلب استانداردهای موسوم به ۸۴۱ شورای عالی استاندارد (تاسیسات، تجهیزات، ذخیره‌سازی و توزیع گاز مایع) در مغازه اصغرپیک‌نیکی، نیم‌بند اجرا می‌شود! علی‌رغم همه این هشدارها و دلواپسی‌ها، حسن کارش را بسیار دوست دارد و هیچ نمی‌خواهد دکتر یا مهندس شود. حتی نمی‌خواهد که خلبان و اینفلوئنسر شود. او می‌خواهد متصدی گاز پیک‌نیک پُرکنی باشد. به ویژه از آن زمان که نَقلِ تحسین و تجمیدِ دوستانِ هم‌محله‌ایشدرباره شجاعت و سر نترسی که او در کارش دارد به گوشش خوش آمده بود. روز به نیمه می‌رسد و کپسول‌ها یکی پس دیگری پر می‌شوند از گازهایی که قیمت‌شان از ۵۰ هزار تومان برای سیلندرهای ۵ کیلویی‌ شروع می‌شود تا سیلندرهای ۵۰ کیلویی که باید حسابی سر کیسه را برایشان شُل کرد. علاوه بر این حسن، پیشنهادِ گاز پیک‌نیک پُرکنی در محل (مقابل منازل) را با اوستایش درمیان می‌گذارد تا هم خودی نشان دهد و هم رزقش را فراوانی بخشد.

بیشتر بخوانید: قیمت گاز مایع غیریارانه‌ای تعیین شد | قیمت هر کپسول ۱۱ کیلویی چقدر می شود؟

کد خبر 846574 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم گاز تهران

دیگر خبرها

  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • این نقاشی چگونه تاریخ پارچۀ «جین آبی» را تغییر می‌دهد؟ (+عکس)
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • این نقاشی تاریخ پارچه «جین آبی» را تغییر داد؟