Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار سیدکمال هادیانفر در بازدید از پایانه اتوبوسرانی غرب گفت: در این روز‌های پر تردد سال در جاده‌های کشور رانندگان اتوبوس‌ها، سهم قابل ملاحظه‌ای در جابجایی مسافران دارند و مسافت‌های طولانی را در جاده‌‌‌‌ها طی می‌کنند تا به مقصد برسند.

وی با اشاره به عدم رعایت برخی قوانین توسط راننده‌ها اظهار داشت: تقریبا ۹۲ درصد جابجایی مسافران در کشور از طریق جاده‌ها اتفاق می‌افتد که بخش عمده این حمل و نقل توسط اتوبوس‌ها صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به کنترل فنی اتوبوس‌ها تصریح کرد: قبل از ورود به سال جدید، چک فنی اتوبوس‌های برون‌‌شهری در دو نوبت توسط پلیس راه و با کمک راهداری انجام شد و تذکرات لازم به مدیران فنی در ترمینال‌ها در سراسر کشور داده شد.

هادیان‌فر با بیان اینکه سامانه سپهتن که توسط پلیس در اتوبوس‌ها نصب شده است می‌‌تواند ۵۰۰ متر قبل از رسیدن اتوبوس به مقصد عملکرد راننده‌ها به پلیس گزارش دهد، خاطرنشان کرد: سامانه سپهتن گزارش رفتار راننده را اعم از سرعت، سبقت و انحراف‌ها برای پلیس ارسال می‌کند، ضمن اینکه چهره راننده نیز در مانیتور پلیس قابل مشاهده است.

وی با اشاره به این سرعت سامانه سپهتن نسبت به سامانه قبلی بیشتر است، ابراز داشت: سامانه‌ای که در گذشته استفاده می‌‌شد به صورت آفلاین کار می‌‌کرد و زمان طولانی لازم بود تا اطلاعات به دست پلیس برسد، اما سامانه سپهتن به صورت آنلاین بوده و ظرفیت بسیار خوبی برای پلیس ایجاد کرده است.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سامانه سپهتن بر روی تاکسی‌های مسافربری بین شهری و خودروهای حمل بار هم نصب خواهد شد، ابراز داشت: نصب این سامانه بر روی این دو‌دسته از خودروها در سال جاری در دستورکار قرار خواهد گرفت.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: مسافران می‌توانند برای تقدیر و تشکر یا اعلام نارضایتی از راننده به دلیل تخلف رانندگی با استفاده از پلاک سوم که در بالای سر راننده اتوبوس نصب است، با سامانه ۱۱۰۱۲۰ به صورت پیامکی عملکرد راننده را گزارش کنند که بلافاصله در اولین پلیس راه در صورت مشاهده تخلف از سمت راننده خودرو متوقف می‌شود و تذکرات و اعمال قانون صورت می‌گیرد.

هادیانفر با اشاره به مشکلاتی که رانندگان اتوبوس‌ها درخصوص مشکلات راه و گرانی لاستیک دارند، بیان کرد: رانندگان درخصوص گرانی وسایل تجهیزات از جمله لاستیک و شیشه مشکلاتی دارند که باید دولت و وزارت راه اهتمام جدی داشته باشند، زیرا این بخش مهمی است که جابجایی مسافر را انجام می‌دهد امیدواریم که دغدغه‌های این عزیزان را بتوانیم کاهش دهیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شادی مالکی در مورد گلایه برخی شهروندان نسبت به افزایش بیش از ۴۵ درصدی نرخ کرایه در برخی خطوط تاکسیرانی گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران این اجازه داده شده است که به صورت میانگین تا ۴۵ درصد نسبت به افزایش نرخ کرایه در سال جدید اقدام شود.

وی با بیان اینکه در برخی از خطوط به دلیل متناسب سازی نرخ کرایه و ماندگاری راننده در خط افزایش یافت گفت: از ۶ خط تاکسی که در قالب ۵۹ پایانه تاکسی فعالیت می کنند، صرفا در کمتر از ۵ درصد، نرخ کرایه از ۴۵ درصد بیشتر بوده و حتی در بسیاری از خطوط کمتر از ۴۵ درصد رشد نرخ کرایه را داشتیم که دقت داشته باشید که خطوط تاکسی نیاز به تغییرمهندسی و حتی تغییر مد دارند.

مالکی ادامه داد: طراحی سامانه جامع برخط در سازمان تاکسیرانی در حال طراحی است و کلیه رانندگان تاکسی می توانندنسبت به ارائه خدمات اقدام کنندو نظارت هوشمندی نیز بر آنها می شود که به زودی این مهم در سطح شهر محقق می شود.

وی در مورد وضعیت بیمه رانندگان تاکسی با بیان اینکه تاکسی ها سهم ۱۸ درصدی در چرخه حمل ونقل عمومی تهران دارند بگونه ای که روزانه حدود۳ و نیم میلیون مسافر جابجا می کنند گفت: سال گذشته ۲۲ هزار راننده تاکسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و حتی در سازمان تمام رانندگان بالای ۷۰ سال سن نیز به ثبت نام شدند چراکه تصورمان بر این بود که ممکن است این افراد به روند ثبت نام و نحوه ثبت نام مطلع نشوند و خودمان راسا آنها را بیمه تکمیلی کردیم.

مالکی ادامه داد: ۱۰ هزار راننده تاکسی در شهر تهران فعال هستند که این رانندگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و ما به صورت جدی در مورد بیمه تامین اجتماعی این رانندگان پیگیر هستیم و امیدواریم از ظرفیت های دولت بهره ببریم تا این مهم محقق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا + فیلم
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • علت تصادف اتوبوس مسافربری در محور موته مشخص شد
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در موته اصفهان ۱۱ مصدوم داشت
  • برخورد شبانه اتوبوس با تریلر در محور مهریز با ۱۰ زخمی
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید