Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس با بیان اینکه شیوع بیماری اوتیسم در پسران بیش از دختران است، گفت: هیچ روش قطعی برای درمان مبتلایان به اوتیسم یافت نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازهرمز؛ هادی مرادی، سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس در گفتگو با خبرنگارما با اشاره به فرارسیدن سیزدهم فروردین مصادف با روزجهانی آگاه سازی اوتیسم اظهار کرد:اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشدی از روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص  می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که علایم این اختلال تا پیش از 3سه سالگی بروز می کند لذا به افرادی که این اختلال را دارند اصطلاحا اوتیستیک یا درخودمانده گفته می شود.

سرپرست اداره بهزیستی بتدرعباس باتاکید بر اینکه این اختلال در پسران شایعتر از دختران است، بیان کرد: اوتیسم علیرغم اینکه بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تاثیرگذار است بر فعالیت های جسمانی نیز تاثیر می گذارد.

 مرادی تصریح کرد:کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت های مربوط به بازی  مشکل دارند چرا که این اختلال ارتباط با دیگران و دنیای خارج را با مشکل روبرو می کند.

 وی با اشاره به مشاهده رفتارهای خودآزارانه و پرخاشگری در بیماران مبتلا به اوتیسم گفت: در این افراد حرکات تکراری چون دست زدن و پریدن به کرات و پاسخ های غیرمعمول به افراد، دلبستگی به اشیا و مقاومت در مقابل تغییر ونیز ممکن است در حواس پنجگانه هم حساسیت های غیرمعمول مشاهده شود.

سرپرست اداره بهزیستی بتدرعباس باتاکید بر اینکه هیچ روش قطعی برای درمان مبتلایان به اوتیسم یافت نشده است، اظهار کرد: توانبحشی کارآمدترین روش درمانی برای بیماران اوتیسمی است همچنین ویزیت کودکان توسط متخصص مغز و اعصاب و حضور در جلسات فشرده خدمات  گفتاردرمانی و کاردرمانی از راه های موثر است.

مرادی بیان کرد: از آنجایی که موسیقی درمانی، نقاشی و قصه گویی یکی از روش های موثر ارتباط با کودکان اوتیسمی است لذا  همه  این خدمات در مراکز توانیخشی اختلالات طیف اوتیسم که تحت نظارت سازمان بهزیستی فعالیت می کنند انجام می شود.

وی با اشاره به اجرای برنامه ملی غربالگری، تشخیص و مداخله در اختلال طیف اوتیسم در مرکز روزانه آموزش توانبخشی آوای امید تصریح کرد: این برنامه ضمن اطلاع رسانی، آگاه سازی و شناسایی اولیه براساس اجرای آزمون هیوا کودکان را جهت تشخیص قطعی به متخصص ارجاع می دهد.

سرپرست اداره بهزیستی بتدرعباس بااشاره به شعار امسال مبنی بر توانمندسازی زنان و کودکان دارای اختلال اوتیسم گفت: اشتغال جامعه هدف یکی از اولویت های مهم این سازمان در راستای توانمتدسازی مددجویان و خدمت گیرندگان در کانون توجه قرار دارد.

مرادی بیان کرد:  تسهیلات اشتغال در قالب وام های خوداشتغالی، مشاغل روستایی، مشاغل خانگی، بیمه اختیاری مددجویانبه مدت 5 سال،  اعطای بسته تشویقی بیمه کارفرمایی به صاحبان کار مددجویان از برنامه های سازمان بهزیستی است.

وی بااشاره به پرداخت 3میلیون و300هزار ریالحق جبران عدم کارایی معلولان به کارفرمایان خاطرنشان کرد: معرفی مددجویان متقاضی کار و فرزندان آنها به مراکز خصوصی جهت اشتغال و معرفی به صنایع دستی و فنی و حرفه ای برای کسب مهارت از دیگر برنامه های این سازمان است.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با تلاش‌های همکاران بیش از ۷ هزار بیمار قطعی مبتلا به فشار خون بالاو بیش از ۵ هزار بیمار قطعی مبتلابه دیابت درسال ۱۴۰۲ در جمعیت زیر پوشش دانشگاه شناسایی شد.

دکتر زهرا دستجردی با اشاره به این که بخش عظیمی از این بیماران در طول اجرای پویش ملی سلامت شناسایی و مراقبت شده اند، گفت: همزمان با اجرای پویش ملی سلامت از بیستم آبان ماه لغایت سی ام دی ماه، بیش از۴ هزار نفر مشکوک به فشار خون بالا و بیش از دو هزار و ۸۰۰ بیمارمشکوک به دیابت، شناسایی و برای تایید یا رد بیماری به پزشک ارجاع شده اند.

وی گفت: همچنین در این پویش بیش از ۶۷ هزارنفر در مرحله پیش فشار خون بالا و بیش از ۲۰ هزار نفر در مرحله پیش دیابت شناسایی شده اند که پس از پیگیری، مراقبت و ارجاع مجدد به پزشک، تعداد ۳۹۵ نفر بیمار قطعی فشارخون بالا دوهزارو ۵۱ نفر بیمار قطعی دیابت شناخته شده وپس از ثبت بیماری، تحت درمان دارویی و غیر دارویی قرار گرفته اند.

دکتر زهرا دستجردی افزود: در بیماری‌های مزمن، بهترین مدیر در کنترل بیماری خود فرد است؛ همه افراد باید مقادیر طبیعی و غیر طبیعی فشار خون و قندخون خود را بدانند تا برای مراقبت از خود توانمند بوده و در صورت افزایش فشار خون و قندخون پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی
  • جمع‌آوری یک میلیارد ریال زکات فطریه در خلیل‌آباد
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • روز آگاهی از اوتیسم بزرگسالان ۱۴۰۳+ تاریخچه و پوستر Adult Autism Awareness Day 2024
  • آغاز مسابقات گروه‌های آزاد اسکیت سرعت دختران و پسران
  • آغاز مسابقات دستجات آزاد اسکیت سرعت پسران و دختران
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور