Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گلستان در سال ۹۸، پیش از ظهر دوشنبه با موضوع بررسی راهکارهای تامین سلامت سیل زدگان و پیشگیری از بیماریهای واگیر با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در ابتدای جلسه معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی استانداری گلستان اظهار کرد: اقدامات موثری توسط دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه تامین سلامت سیل زدگان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا چراغعلی با بیان اینکه این همدلی یادآور رشادت های رزمندگان در ایام دفاع مقدس است، ادامه داد: چهار برابر ظرفیت و حجم سدها و رودخانه ها در استان بارش باران داشته ایم و این بارش های زیاد منجر به ایجاد این شرایط سخت شده است.

وی ضمن رد شایعات در خصوص کوتاهی هایی که در کنترل سدها و رودها انجام شده است، تأکید کرد: ممکن است در روزهای آتی مشکلات بهداشتی در مناطق سیل زده به وجود بیاید که باید از هم اکنون برای مقابله با آن برنامه ریزی شود.

بهداشت آب کنترل شود

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت استان بوده و هر اقدامی در خصوص سلامت سیل زدگان باید با هماهنگی دانشگاه باشد.

عبدالرضا فاضل با تاکید بر نظارت های بیشتر بر آب و مواد غذایی سیل زدگان گفت: تانکرهای مواد غذایی و آب آشامیدنی باید تایید اداره آب و معاونت بهداشتی دانشگاه را داشته باشند تا شاهد شیوع بیماری های عفونی و واگیر در منطقه نباشیم.

فاضل همچنین نسبت به اعزام تیم بهداشتی به مناطق عشایری تاکید کرد و همچنین از شرکت آب فاضلاب شهری و روستایی گلستان خواست تا اطلاع ثانوی مسائل مربوط به کنترل آب را حتماً با همکاران بهداشت محیط دانشگاه هماهنگ کنند.

در ادامه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم نسبت به مخاطرات و بیماری های که سیل زدگان را تهدید می کند، هشدار داد و گفت: خطر حیوان گزیدگی و مارگزیدگی سیل زدگان را تهدید می کند که باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

سراج الدین عارف نیا از حساسیت دانشگاه نسبت به سلامت مادران باردار گفت و افزود: با پیگیری های بهداشتی و درمانی انجام شده ۳۶ مورد زایمان ایمن داشتیم و حتی لباس نوزاد هم به این ۳۶ خانواده تحویل شد.

وی افزود: برای جلوگیری ازبیمای التور اقدامات پیشگیرانه انجام شده است اما نیازمند همکاری تمامی ارگان ها هستیم. دفع زباله ها، تامین سرویس های بهداشتی سالم و پسماند های پزشکی باید مورد توجه قرار گیرد، و از سرگردانی در کمپ ها جلو گیری شود.

کد خبر 4579661

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان استانداری گلستان دانشگاه علوم پزشکی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۷۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • امدادرسانی به ۲۸ خانواده سیل‌زده گلستانی
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • امدادرسانی هلال‌احمر گلستان به ۱۱۲ نفر در مناطق تحت تاثیر آبگرفتگی
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • معاینه رایگان سالمندان کم توان در هفته سلامت
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد