Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت به دلیل تقاضا‌های مالی دچار برخی مشکلاتی شده است و معتقدم این طرح باید به نحوی طراحی شود که از تحمیل هزینه‌های اضافی بر حوزه سلامت جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متأسفانه طرح تحول نظام سلامت طوری اجرا شده بود که اگر بودجه کل دولت به بهداشت و درمان اختصاص می‌یلفت باز هم از نظر منابع مالی دچار کمبود‌هایی می‌شد و به نظر من  طرح تحول با روش قدیمی از اثربخشی پایین و تحمیل هزینه‌های بالایی برخوردار بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: طرح تحول نظام سلامت در جامعه توقعی نابجا را ایجاد کرده بود به همین دلیل این طرح با کمبود منابع در ادامه کار خود روبرو شد، اما خوشبختانه وزیر بهداشت دیدگاه وسیعی در خصوص تخصیص اعتبارات دارد و می‌تواند به خوبی با منابع مشخص این طرح را پیش ببرد.

پزشکیان بیان کرد: برای انجام هر کاری در حوزه سلامت مسئولی تعیین شده است، اما این مطلب بدین معنی نیست که پزشک نباید سرم بیمار خود را برایش تزریق کند.

اجرای نادرست نظام ارجاع در کشور سبب تحمیل هزینه های اضافی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره پرونده الکترونیکی و سیستم نظام ارجاع گفت: متأسفانه در حال حاضر نظام ارجاع به خوبی اجرا نمی‌شود و علت آن نداشتن تجربه، مقاومت عده‌ای و حتی مراکز تخصصی فعال در حوزه سلامت است.

پزشکیان اضافه کرد: از نظر من نوع ارائه خدمات پزشکی و  مکانیزم پرداخت مطابق آن چیزی که در قانون نوشته شده اجرا نمی‌شود و اگر پرونده الکترونیکی سلامت به خوبی اجرا نشود هزینه‌های حوزه بهداشت و درمان افزایش پیدا می‌کند که  به جای صرفه‌جویی در هزینه‌ها افزایش قیمت در ارائه خدمات پزشکی به طور القایی در حوزه بهداشت و درمان کشور تحمیل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است