Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش این دو گروه تحقیقاتی، نقص فنی در سنسور زاویه حمله (angle-of-attack sensor) و یا اختلال در سیستم ضد واماندگی (anti-stall system) هواپیما علت اصلی سقوط هواپیما‌های بوئینگ ۷۳۷ مکس بوده است.

اختلال و نقص فنی در این دو سیستم، هواپیما را به سمت پایین منحرف کرده و باعث سقوط آن شده است.

طبق تحقیقات با شیرجه رو به پایین دماغه هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس، برق تثبیت کننده افقی در عقب هواپیما قطع شده و امکان کنترل الکترونیکی برای بالا بردن دماغه هواپیما توسط خلبان ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلبان در این شرایط سعی کرده با کنترل دستی هواپیما و باز کردن چرخ متحرک، دماغه هواپیما را به سمت بالا بکشد که موفق نبوده است.

گفته می‌شود محققان اتیوپیایی و فرانسوی که تحقیقات درباره سقوط هواپیما در آدیس آبابا را به عهده دارند این هفته گزارش اولیه خود درباره سقوط هواپیما را منتشر کنند.

محققان اتیوپیایی و فرانسوی پیش از این اعلام کرده بودند شباهت‌های واضحی میان سقوط هواپیمای اتیوپی که چند هفته پیش روی داد و هواپیمای اندونزی که سال گذشته میلادی سقوط کرد، وجود دارد. در پی سقوط هواپیمای ۷۳۷ مکس هواپیمایی اتیوپی، ۱۵۷ نفر جان خود را از دست دادند و به دنبال سقوط هواپیمای ۷۳۷ مکس اندونزی، ۱۸۹ نفر جان خود را از دست دادند. به دنبال این حوادث، ۳۷۱ فروند هواپیمای ۷۳۷ مکس در ناوگان شرکت‌های هواپیمایی جهان زمین گیر شدند.

در پی این اتفاقات، گروه‌های هوانوردی با تحقیقات خود به گمانه زنی درباره علت سقوط این مدل بوئینگ پرداختند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هواپیما برق سقوط هواپیما جهان برق جهان زمین سقوط هواپیما هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گمانه زنی رسانه جبهه پایداری در باره انتصاب معاون اول محسنی اژه ای

به گزارش خبرآنلاین این استعفا پس از آن صورت گرفت که دو فرزند وی به اتهام تخلفات مالی محاکمه شدند.

مصدق دلیل استعفای خود را «جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه اعمال نفوذ یا تاثیرگذاری در پروندۀ فرزندانش» عنوان کرد. این استعفا مورد قبول رئیس قوۀ قضائیه قرار گرفت.

سایت رجانیوز واسته به جبهه پایداری 4گزینه احتمالی را برای معاون اولی قوه قضاییه مطرح کرده است.

رجایوز نوشته است: پرسش این است که چه کسی به‌جای مصدق بر صندلی دومین مقام قوۀ قضائیه خواهد نشست؟

علی عبدالهی: حجت‌الاسلام عبدالهی، رئیس فعلی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه، یکی از گزینه‌های مطرح برای جایگزینی مصدق است. عبدالهی که سال‌ها در دادسرای ویژۀ روحانیت مشغول به کار بود، در تیر ماه سال ۹۸ جایگزین حجت‌الاسلام خطیب در ریاست حفاطت و اطلاعات دستگاه قضا شد و تاکنون نیز در این سمت باقی مانده است. باتوجه به اینکه در سال گذشته لایحۀ تبدیل مرکز حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به سازمان حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به مجلس رفت و کلیات آن نیز تصویب شد، به‌نظر می‌رسد انتصاب عبدالهی به‌عنوان معاون اولی بیانگر آن باشد که برای سازمان احتمالی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه رئیس دیگری درنظر گرفته شده است.

ذبیح‌الله خدائیان: هرچند که تاکنون هر چهار معاون اول پیشین قوۀ قضائیه روحانی بوده‌اند، اما این موضوع بیانگر آن نیست که افراد غیرروحانی شانسی برای تصدی این سمت نداشته باشند. از بین افراد غیرروحانی کسی که بیشترین احتمال را برای تصدی معاون اولی دارد، ذبیح‌الله خدائیان، رئیس فعلی سازمان بازرسی کل کشور است. خدائیان که در زمان ریاست آملی لاریجانی معاون حقوقی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست سیدابراهیم رئیسی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک بود، در دورۀ جدید قوۀ قضائیه ترقی یافت و تصدی همزمان دو سمت سخنگویی قوه و ریاست سازمان بازرسی را عهده‌دار شد. البته وی پس از مدتی سمت سخنگویی را به مسعود ستایشی واگذار کرده و رئیس سازمان بازرسی باقی ماند. انتصاب خدائیان به‌عنوان معاون اول یک تغییر رویه در دستگاه قضا خواهد بود؛ چرا که پس از ۲۴ سال سمت معاون اولی قوۀ قضائیه به یک شخص غیرروحانی خواهد رسید.

محمد موحدی‌آزاد: حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد نیز یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی معاون اولی است. در کارنامۀ موحدی‌آزاد مسئولیت‌هایی چون ریاست دادگاه تجدید نظر تهران، ریاست دادگاه انقلاب تهران، دادستان انتظامی قضات و ریاست دادگاه انتظامی قضات به چشم می‌خورد. در مرداد ماه سال گذشته نیز وی جایگزین جعفر منتظری در دادستانی کل کشور شد تا مجتهد بودن او نیز ثابت شود. آنچه شانس موحدی را برای تصدی معاون اولی تقویت می‌کند این است که حجت‌الاسلام اژه‌ای پیش از معاون اولی و حجت‌الاسلام رئیسی پس از معاون اولی سمت دادستانی کل کشور را برعهده داشته‌اند. همچنین مرحوم مروی نیز پیش از معاون اولی رئیس دادگاه انتظامی قضات بوده است؛ سمتی که در کارنامۀ موحدی نیز به چشم می‌خورد. اگر موحدی به معاون اولی قوۀ قضائیه برود، او کوتاه مدت‌ترین دادستان کل کشور انقلاب اسلامی بوده است.

حکمتعلی مظفری
: هرچند شانس حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری به اندازۀ سایر گزینه‌ها نیست، اما وی نیز از گزینه‌های مطرح برای معاون اولی قوۀ قضائیه است. مظفری در زمان ریاست ابراهیم رئیسی مسئولیت معاونت قضایی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست غلامحسین محسنی اژه‌ای ریاست دیوان عدالت اداری را برعهده گرفت. جالب آنکه محمد مصدق معاون اول مستعفی نیز پیش از تصدی صندلی معاون اولی، رئیس دیوان عدالت اداری بوده است.

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888218

دیگر خبرها

  • مأموریت جدید یاسین از زبان وزیر دفاع/ این جت چه ویژگی هایی دارد؟
  • نخستین جت پهن پیکر چینی در راه است!
  • حرکت عجیب خلبان بوئینگ ۷۴۷ حین تیک آف (فیلم)
  • کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی
  • انتقادات نسبت به ایمنی هواپیماهای بوئینگ
  • استعفای مدیرعامل بزرگترین سازنده هواپیما در جهان
  • گمانه زنی رسانه جبهه پایداری در باره انتصاب معاون اول محسنی اژه ای
  • ابعاد جالب جت خصوصی در مقایسه با ایرباس A۳۸۰ (فیلم)
  • گمانه‌زنی‌ها درباره تصویب قطعنامه آتش‌بس در غزه
  • گمانه‌زنی‌ها درباره تصویب قطعنامه آتش‌بس در غزه بدون وتوی آمریکا