Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز جلسه مدیریت بحران در زیرآب سوادکوه با حضور استاندار در شهرداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه قاسم شهابی مدیرعامل توزیع برق استان مازندران در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده از لحاظ تامین برق اظهار کرد: به جز سه روستای منطقه چهاردانگه که به دلیل حجم زیاد برف دچار مشکل برق هستند، در مابقی نقاط در حال حاضر در حوزه برق رسانی  مشکلی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در منطقه خطیرکوه که با قطعی برق مواجه بود نیز هم اکنون ۵۰ نفر در قالب ۱۹گروه تیم عملیات در حال رفع مشکل برق رسانی هستند.

عزیز الله شهیدی‌فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در ادامه با بیان اینکه در سیل دوم به بخش عظیمی از زمین های کشاورزی زیرآب سوادکوه آسیب جدی وارد شده است، یادآور شد: ۱۵تا ۲۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی در منطقه سرخکلا زیرآب تخریب شده است.

وی افزود: ۵۰۰ تا ۶۰۰ کشاورز در این سیل دچار خسارت شده اند.

احمدآفرین محمدزاده مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران نیز در ادامه این جلسه تصریح کرد: تمامی راه های اصلی و فرعی در مناطق سیل زده بازگشایی شده است و مشکلی در راه های مواصلاتی وجود ندارد.

وی افزود: در گام نخست تمام ایمن سازی ها را انجام داده ایم و خطری در محورها وجود ندارد.

محمدزاده خاطرنشان کرد: کارهای اساسی محورهای مواصلاتی اصلی و روستایی باقیمانده با تامین اعتبار انجام خواهد شد.

حسین زادگان استاندار مازندران نیز در ادامه، یادآور شد: با آمادگی دستگاه های امدادی و تمهیدات از قبل اندیشیده شده خسارت ها به حداقل رسید.

وی افزود: با طغیان رودخانه تلار بخشی از اراضی کشاورزی و منازل مسکونی حاشیه این رودخانه تخریب شده و هم اکنون دستگاه های سنگین و ماشین آلات مشغول جمع‌آوری گل و لای سیل و بهسازی امور هستند.

استاندار مازندران تصریح کرد: باید خانه های حریم رودخانه شناسایی شده و برای جابه جایی آن ها اقدامات لازم انجام شود.

وی گفت: مقررشد مبلغی تسهیلات بلاعوض به کسانی که خانه های مسکونی آنها در سیل دچار تخریب شده و دامدارانی که سیل دام های آن ها را با خود برده اعطا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسین زادگان استاندار مازندران زیرآب سوادکوه سازمان جهاد کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  بابک مومنی در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه استان مازندران یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی است، گفت: مازندران دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت و ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی است.

وی با اشاره به اینکه مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد، افزود: کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش بنیان حفظ می‌کنند و ارتقاء می‌دهند.

مومنی اظهار کرد: برنامه ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم و در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

او گفت: توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقاء عملکرد محصول توت فرنگی موثر خواهد بود و حمایت جدی خواهد شد.

مومنی اضافه کرد: در بازار عرضه محصول توت فرنگی درصدد تدوین راهبرد‌هایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشور‌های منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • تخریب برخی از خانه‌ها و اراضی کشاورزی بخش کویرات آران و بیدگل
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • نخستین روز کاری استاندار جدید مازندران
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • اولتیماتوم سازمان لیگ به صدرشیمی
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت