Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزطارش «نماینده» رمضانعلی سبحانی فر ، درباره نامگذاری شعار سال ۹۸ از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری برای مردم کشور ما طبیعی است، زیرا با توجه به شرایطی که نه تنها در ایران، بلکه در جهان وجود دارد و جنگ امروز، جنگ اقتصادی است، هر کشوری که استقلال اقتصادی بیشتری دارد، پیروزی و موفقیت‌های بیشتری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک دهه است که مقام معظم رهبری بر استقلال اقتصادی، اقتصاد برونزا و نیز اقتصاد مقاومتی تاکید دارند و امسال را نیز رونق تولید نامگذاری کردند که رونق تولید زمانی اتفاق می‌افتد که مسئولان، مردم و همه پای کار بیایند. دستگاه‌های دولتی باید کار را به مردم واگذار کنند و کارهای اقتصادی به دست مردم انجام گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت نیز باید تلاش کند تا از واردات جلوگیری نماید، عنوان کرد: همانگونه که واردات ۱۴۰۰ قلم کالا را ممنوع کردند، باید ممنوعیت کالاهایی که تولید داخلی دارند نیز حفظ شود، حتی کالاهایی که تولید می‌شود و در لیست قرار ندارد نیز در لیست قرار گیرد و واردات آن ممنوع شود، در این صورت حمایت از تولید داخلی صورت می‌گیرد.

سبحانی‌فر ادامه داد: از طرفی این فرهنگ باید در مصرف‌کنندگان نهادینه شود که کالاهای داخلی را خریداری کنند تا بتوانیم بحث حمایت از تولید داخلی را داشته باشیم. همچنین باید مشوق‌های صادراتی نیز وجود داشته باشد. دولت باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی نماید که ارز حاصل از صادرات به ویژه در بخش‌های تولیدی موجب تشویق تولیدکنندگان شود تا رونق تولید داشته باشیم.

نماینده مردم سبزوار در خصوص پیش‌شرط‌های لازم برای رونق تولید، گفت: باید جلوی واردات کالاهایی که مشابه دارند، گرفته شود، حمایت از تولیدکنندگان صورت گیرد، اگر تولیدکنندگان نیاز به سرمایه در گردش دارند، با بهره پایین‌تر در اختیار آن‌ها قرار گیرد و مصرف‌کنندگان نیز باید کالاهای داخلی خرید کنند. این موارد پیش‌شرط‌هایی است که می‌تواند برای رونق تولید مفید و موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان باید شبانه‌روز تلاش کنند تا از ظرفیت‌های موجود خود به طور کامل استفاده کنند، تصریح کرد: تولیدکنندگان باید از ظرفیت کامل تجهیزات خود استفاده کنند تا بتوانند تولید مناسبی داشته باشند، همچنین باید به کیفیت کالا نیز دقت کنند تا مصرف‌کننده ترغیب شود که از کالای داخلی استفاده کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دستگاه های دولتی سال رونق تولید نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد

وزیر کشور در استان مازندران گفت: همه زیرساخت‌های رفاهی موجود در سواحل به ویژه فضا‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور درباره آزادسازی پلاژ‌های دولتی در سواحل مازندران به نفع مردم گفت: همه زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل به ویژه فضا‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی باید طبق قانون مورد استفاده همه مردم قرار گیرد و نباید در اختیار گروه خاصی از جامعه باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به این که آزادسازی سواحل مورد تاکید دولت است و گام‌های مهمی نیز در این زمینه برداشته شد باید این اقدام نیز انجام شود. البته تمام این کار‌ها را نمی‌توان در یک بازه کوتاه انجام داد و باید روند قانونی را در نظر گرفت و کار‌ها را دنبال کرد.

وی افزود: اصل ایده و هدف ما در دولت همین است که کار‌های مرتبط با توسعه زیرساخت‌های ساحلی بر همین منوال پیش برود. به ویژه در مناطقی که ساحل آزاد شده بخش خصوصی باید در چارچوب قانون فعال شود و به گونه‌ای که عموم مردم از زیرساخت‌های ساحلی بهره‌مند شوند ایفای نقش کند.

وزیر کشور تصریح کرد: نباید ساحل و زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل انحصاری شود که گروهی بتوانند از این فضا‌ها و امکانات بهره بگیرند و بخش بزرگی از مردم نتوانند. باید ساحل را برای استفاده همگانی آماده کرد.

وحیدی افزود: به شهرداران ابلاغ کردیم محوطه‌های ساحلی که در حوزه شهرداری‌هاست برای عموم مردم بهسازی شود. برای فضا‌هایی که در حوزه شهرداری‌ها نیست هم باید طوری برنامه‌ریزی کرد که طبق مقررات زیرساخت‌ها در اختیار عموم قرار بگیرد.

وزیر کشور با اشاره به مالکیت برخی دستگاه‌های دولتی بر مجتمع‌های تفریحی و رفاهی ساحلی اظهار کرد: دستگاه‌های دولتی هر خدمتی که می‌توانند کنند و هر زیرساختی که در این نواحی دارند باید به نفع عموم و برای بهره‌مندی همه مردم باشد.

وحیدی درباره برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری مرحله دوم انتخابات نیز گفت: تمهیدات لازم انجام شده و پیش‌بینی‌ها صورت گرفته تا تمام فرایند انتخابات الکترونیک انجام شود. در مازندران هم زیرساخت‌های لازم فراهم شده و آمادکی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات به صورت الکترونیک وجود دارد.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که با توجه به تغییر استانداران مازندران و لرستان آیا جابه‌جایی استانداران ادامه خواهد داشت، گفت: برنامه‌ای برای تغییر سایر استانداران نداریم و استانداران ما با قدرت به کارشان ادامه می‌دهند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • هیچ مجوز کاغذی از ۲۵ اردیبهشت در دستگاه‌ها قابل پذیرش نخواهد بود
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟