Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@08:35:52 GMT

جوابیه وزارت علوم به خبر «تابناک»

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۶۹۷۷

پیرو درج خبری با عنوان «باز هم جاخالی وزارت علوم؛ این بار پسا سیل!»، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جوابیه‌ای صادر کرد که وفق قانون عینا درج می‌گردد.

به گزارش «تابناک»، متن این جوابیه که به امضای علیرضا عبداللهی‌نژاد، مدیرکل روابط عمومی این وزارت خانه رسیده، به شرح زیر است:

۱. برخلاف آنچه "عدم تعیین تکلیف دانشجویان متاثر از سیل در بازگشایی دانشگاه‌ها پس از تعطیلات از سوی وزارت علوم" خوانده شده است، روسای دانشگاه‌های سیل زده از جمله دانشگاه‌های شهید چمران اهواز و دانشگاه‌های استان لرستان، با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کنار فعال کردن تمامی امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی - که همانا استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها می‌باشد- برای خدمت رسانی به مردم سیل زده، با تشکیل ستاد بحران و انجام تمهیدات لازم از چند روز قبل از پایان تعطیلات نوروز (علیرغم تعطیلات رسمی) و آغاز کلاس‌های درسی دانشگاه‌ها به صورت رسمی و از طریق رسانه‌های جمعی و شبکه‌های متنوع اجتماعی اعلام کردند که کلاس‌های درس در استان‌های سیل زده با یک هفته تاخیر و از تاریخ ۲۴ فروردین ماه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز دانشگاه‌های درگیر در بحران سیل، با تمام توان خود در حال آماده کردن فضای علمی و آموزشی خود برای آغاز کلاس‌های درس در پس از ایام تعطیلات نوروز می‌باشند.
۲. از همان روز‌های نخست وقوع سیل، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی بخشنامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، "ضرورت اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از تخریب فضا‌های آموزشی، پژوهشی و رفاهی" را مورد تاکید قرار داد و معاون آموزشی وزارتخانه نیز در بخشنامه‌ای به معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بر "لزوم همکاری با تأخیر احتمالی دانشجویانِ مناطق سیل‌زده برای حضور در محیط‌های دانشگاهی و نیز "ضرورت پیش‌بینی و هماهنگی لازم در تغییر و تعویق احتمالی برنامه‌ها و کلاسها" تاکید کرد.
۳. این درحالی است که دانشجویان، استادان و کارکنان نهاد بزرگ آموزش عالی در مناطق سیل زده دوشادوش دیگر اقشار مردم غیور ایران، با وجود تعطیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با بسیج امکانات به یاری سیل زدگان شتافتند و در برخی از دانشگاه‌ها نیز ستاد‌های کمک به سیل زدگان تشکیل و حتی برخی از استادان و کارکنان دانشگاه‌ها یک روز از حقوق خود را به این امر نیک اختصاص دادند.
۴. با توجه به موارد پیش گفته، از آن رسانه انتظار می‌رود در انتشار مطالب خود جانب انصاف و اخلاق حرفه‌ای را رعایت کرده و پس از کسب اطلاعات لازم نسبت به تولید و نشر مطالب اقدام نماید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: وزارت علوم جوابیه سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، با حضور رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم و رییس حوزه آموزش عالی بریکس از دولت روسیه، اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس برگزار شد.

امید رضایی فر رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم در این نشست ضمن اشاره به ظرفیت بالای گروه بریکس از نظر علم و فناوری گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد همکاری های علمی خود را با کشورهای عضو این نهاد بین المللی افزایش دهد.

وی تاکید کرد: به زودی کارگروه‌های سیزده‌گانه متناظر مرتبط با فعالیت های علمی و آموزشی گروه بریکس را شکل می دهیم و دانشگاههای عضو هر کارگروه مشخص می شود تا بتوانیم در بخش از ۲۵۰ برنامه و اقدام گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ مشارکت داشته باشیم.

رضایی فر با اشاره به حضور نمایندگان و مسئولان بین الملل ۲۰ دانشگاه و موسسه در این نشست گفت: بیش از ۲۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه و ۶۰ پارک علم و فناوری در ایران فعالیت می کنند و ما ظرفیت علمی فراوانی برای حضور در فعالیت های علمی و فناورانه بریکس داریم.

رییس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم گفت: ما به صورت ویژه آمادگی داریم در بخش آموزش های مهارتی با رویکرد فناوری و نوآوری با بریکس همکاری کنیم و در اتاق های فکر بریکس حضور فعال داشته باشیم.

خانم ویکتوریا پانووا رییس حوزه بریکس و معاون آموزشی دانشگاه hse روسیه در این نشست گفت: با توجه به اینکه امسال روسیه ریاست بریکس را برعهده دارد در ایران حضور پیدا کردیم تا ظرفیت های همکاری این سازمان را که برخلاف تصور؛ صرفا یک سازمان اقتصادی نیست؛ به دانشگاههای ایران معرفی کنیم.

وی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران به عنوان یک کشور غنی از نظر علمی و فرهنگی گفت: پیشنهادات ایران برای همکاری با بریکس را به شورای کارشناسان بریکس ارائه خواهد داد و آمادگی همکاری گسترده با ایران وجود دارد.

رییس حوزه بریکس در روسیه گفت: ایران علیرغم تحریم های ظالمانه از رشد علمی خوبی برخوردار شده است و آمارها به خوبی این پیشرفت را نشان می دهد.

وی کشاورزی، زیست فناوری و علوم مهندسی را از حوزه هایی نام برد که ایران در آنها دستاورد زیادی داشته است و می تواند با کشورهای عضو بریکس در این زمینه ها هم افزایی داشته باشد.

کد خبر 6085649

دیگر خبرها

  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری اندیشیده شده است
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری در همه مناطق كشور اندیشیده شده است
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری در همه مناطق کشور اندیشیده شده است
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای