Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@09:56:23 GMT

افزایش ۴ برابری قیمت دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۰۲۲۱

افزایش ۴ برابری قیمت دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور مدانلو، اظهار داشت: این کنگره همزمان با سی‌وپنجمین کنگره رادیولوژی ایران برگزار می‌شود و گردهمایی بزرگ رادیولوژیست‌ها، کارشناسان رادیولوژی، دستیاران و رشته‌های وابسته همچون پزشکی هسته‌ای و رادیوتراپی و فیزیک پزشکی است.

وی افزود: این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته و بیش از حدود سه هزار شرکت‌کننده برگزار خواهد شد و جدیدترین دستاوردها و مباحث علمی در حوزه رادیولوژی و علوم پرتونگاری در آن مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری در ارتباط با چالش‌های حوزه رادیولوژی و پرتونگاری گفت: اکثر دستگاه‌های جدید و سیستم‌های نوین تصویربرداری وارداتی بوده و تکنولوژی آن وابسته به خارج است و وضعیت اقتصادی، مباحث ارزی و تحریم‌ها سبب شده که در این حوزه با برخی از چالش‌ها و مشکلات روبرو شویم.

مدانلو گفت: اینکه دشمنان ایران می‌گویند که حوزه پزشکی تحریم نیست دروغ محض است البته ما تلاش کرده‌ایم با بومی سازی و تولید داخلی و همچنین از طریق راه‌های جایگزین این کمبودها را جبران کنیم. ازجمله اینکه برخی از خریدهای این تجهیزات از قبل از تحریم‌ها انجام شده و برخی از مجوزها نیز از پیش گرفته شده است.

وی در مورد افزایش قیمت تجهیزات تصویربرداری گفت: به طور مثال دستگاهی که پیش از تحریم‌ها ۷ میلیارد تومان خریداری می‌شد اکنون به رقمی حدود ۳۰ میلیارد رسیده و می‌توان گفت که قیمت تجهیزات و دستگاه‌ها به حدود ۴ برابر رسیده است.

دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری و خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از بیمه‌ها برخی از خدمات تصویربرداری را پوشش نمی‌دهد و یا پرداخت‌های آنها به مراکز طولانی شده و با تأخیر همراه است که همه این مشکلات مراکز تصویربرداری را با ورشکستگی مواجه کرده است.

مدانلو با اشاره به اینکه ۱۵۰ بیمارستان در تهران و حدود ۹۰۰ بیمارستان در کشور خدمات تصویربرداری به بیماران ارائه می‌کنند، گفت: طرح تحول نظام سلامت سبب کاهش پرداختی از جیب مردم در حوزه‌های مختلف از جمله تصویر برداری شد ولی متأسفانه بیمه‌ها به تعهد خود عمل نکرده و مراکز دولتی و خصوصی را با مشکل مواجه کردند که این مسئله در کنار افزایش قیمت‌های تجهیزات سبب شده که بسیاری از مراکز نتوانند تجهیزات و دستگاه‌های خود را به روز کنند.

سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران و هفدهمین کنگره علوم پرتو نگاری ایران با محورهای حفاظت در برابر اشعه، تصویربرداری در زنان و مامایی، تصویربرداری آنکولوژی، تصویربرداری دستگاه عصبی، تصویربرداری هیبرید ۳ تا ۶ اردیبهشت ۹۸ در مرکز همایش‌های بین المللی برج میلاد برگزار می‌شود

کد خبر 4583268 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیولوژی سی تی اسکن انجمن رادیولوژي ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرائت قرآن با برجسته‌نگار دانش‌بنیان در صداو سیما/افزایش قیمت تبلت نابینایان به ۹۶ میلیون تومان

یکی از قاریان نابینا با استفاده از برجسته‌نگار تولیدشده در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام به قرائت قران در برنامه محفل صدا و سیما کرد و این در حالی است که به گفته محققان، به دلیل افزایش قیمت ارز، قیمت این ابزار کاربردی برای نابینایان از ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در اسفند سال ۹۶ به ۹۶ میلیون تومان در سال گذشته افزایش یافته است.

امیر سرمدی از کارشناسان این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، برجسته‌نگار هوشمند همراه را یک تبلت بریل برای نابینایان توصیف کرد که توسط این شرکت دانش‌بنیان در ایران تولید شده و از سال ۹۶ روانه بازار شده است.

وی با بیان اینکه این محصول هم‌اکنون در اختیار نابینایان قرار گرفته است، گفت: این ابزار کاربردی برای نابینایان مبتنی بر فناوری پیشرفته است و سلول‌های بریل آن با قیمت بالایی از کشور آلمان وارد می‌شود و با افزایش نرخ ارز، قیمت این دستگاه از ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در اسفند سال ۹۶ به ۹۶ میلیون تومان در سال گذشته افزایش یافته است و طبیعی است که بسیاری از نابینایان توان خرید آن را ندارند.

سرمدی تاکید کرد: از این رو می‌طلبد سازمان‌های حمایتی، از نابینایان برای خرید این دستگاه حمایت کنند.

این محقق، این تبلت نابینایان را دارای سیستم عامل لینوکس دانست که امکان خواندن و نوشتن کلیه فرمت‌های متنی ورد را به کاربران نابینایان می‌دهد و ادامه داد: فایل متنی از طریق فلش در دستگاه کپی می‌شود و فرد کاربر به صورت بریل و صوتی می‌تواند آن را بخواند.

سرمدی یادآور شد: به این دستگاه همچنین نرم‌افزار کتابخوان اضافه شده و این امکان را به نابینایان می‌دهد که بتوانند کتاب‌های متنی و حتی کتاب‌هایی با فرمت epub و اچ دی ام ال را به آن اضافه کنند.

وی امکان ایجاد دسته‌بندی موضوعی در فایل کتابخانه برای کاربران، امکان بوک مارک زدن روی فایل کتاب‌ها و کپی کردن بخش‌هایی از منابع مطالعاتی را از دیگر قابلیت‌های این ابزار عنوان کرد و گفت: امکان تایپ فارسی در این سیستم پیش‌بینی شده و همچنین مجهز به مرورگر اینترنت است و این امکان وبگردی در کلیه سایت‌ها را برای آنها فراهم می‌کند؛ چرا که این دستگاه دارای خروجی بریل و صوتی است.

سرمدی، مجهز بودن این تبلت به نرم‌افزارهایی چون ماشین حساب، دفتر تلفن، واژه‌نامه ۴ زبانه، پخش فایل‌های صوتی، تصویری و Media Player را از دیگر قابلیت‌های این دستگاه دانست و یادآور شد: همچنین این تبلت دارای نرم‌افزار قرآن با ترجمه فارسی و انگلیسی است و محمد بهرامی(نابینا) با این برجسته‌نگار، توانست قرآن را در برنامه محفل شبکه ۳ بخواند.

وی در خصوص این قابلیت، توضیح داد: تبلت برجسته‌نگار این شرکت امکان جستجو در آیات و سوره‌ها را بر اساس صفحه برای نابینایان فراهم کرده است و قاریان و حافظان نابینای قرآن می‌توانند از قابلیت‌های این نرم‌افزار بهره‌مند شوند.

سرمدی تاکید کرد: قرآن بریل چاپی حجیم است، به گونه‌ای که قرآن بریل با ترجمه ۳۰ جلدی است که حمل آن برای نابینایان امکان‌پذیر نیست، ضمن آنکه اگر بخواهند در مسابقات قرآنی کشوری و بین‌المللی شرکت کنند، امکان حضور آنها با قرآن بریل چاپی مقدور نیست، ضمن آنکه جستجوی سوره‌ها و آیه‌ها در قرآن بریل برای آنها دشوار خواهد بود.

این محقق ادامه داد: این در حالی است که ما نرم‌افزار هوشمندی را برای قرآن در دستگاه برجسته‌نگار آماده کردیم که قابلیت‌های زیادی را برای کاربران فراهم می‌کند.

سرمدی اضافه کرد: همچنین به همت یکی از نابینایان به نام مرتضی هادیان در اصفهان، مجموعه گنجینه لغات معنوی طراحی و پیاده‌سازی شده است. این گنجینه حاوی تمامی ادعیه و زیارت نامه‌ها به خط بریل است که سازگار با دستگاه برجسته‌نگار تولید شده در این شرکت دانش‌بنیان در قالب نرم‌افزاری ارائه شده است.

به گفته وی، از طریق این نرم‌افزار نابینایان به انواع رساله‌ها، کلیه ادعیه و زیارت‌نامه‌ها به خط بریل دسترسی خواهند داشت.

این محقق تاکید کرد: این دستگاه با کیبورد و نمایشگر بریل به مدت ۵ ساعت شارژ باتری این امکان را به کاربران نابینا می‌دهد که به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا عمان مرکز سلامت و درمان منطقه می‌شود؟
  • قرائت قرآن با برجسته‌نگار دانش‌بنیان در صداو سیما/افزایش قیمت تبلت نابینایان به ۹۶ میلیون تومان
  • تجهیز بخش‌های بیمارستان ولی عصر بردسکن به امکانات جدید پزشکی
  • بازار ۲.۵ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی کشور/ سهم ۶۰ درصدی واردات
  • تجهیز بخش‌های بیمارستان ولی عصر بردسکن با سه میلیارد ریال هزینه
  • ضرورت افزایش تجهیزات و توانمندی ها در حوزه مخاطرات استان تهران
  • برخورد با خاطیان زیرمیزی بگیر در مراکز درمانی کردستان
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • ۶۰ درصد نیاز به تجهیزات پزشکی از طریق واردات و ۴۰ درصد آن از طریق تولید تامین می‌شود