Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-28@18:18:00 GMT

حضرتی: دولت روحانی بی‌تصمیم، دیر تصمیم و بدتصمیم است

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۳۱۵۵

ساعت24 -قائم مقام حزب اعتماد ملی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی باید ۱۶ ساعت در دفتر بنشیند و حتی بعضی شب‌ها هم آنجا بخوابد تا استاندار و بخشدار بداند که امروز رئیس‌جمهور در دفترش خوابیده است.

الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با ارگان حزب متبوعش (روزنامه اعتماد ملی)، با انتقاد از شیوه مدیریت کشور توسط دولت گفته است: " ضمن حمایت از دولت تا پایان دوره‌اش، دعوای ما با دولت با این روش مدیریتش است که آقای روحانی آستین‌ها را بالا بزن و به جای اینکه هشت ساعت کار می‌کردی الان باید 16 ساعت در دفتر  بنشینی و حتی بعضی شب‌ها هم آنجا بخوابی تا استاندار و رده بخشدار هم بدانند که رئیس جمهور امروز در اتاق کار خود خوابیده، تخت گذاشته و اتاقش را به عنوان اتاق جنگ برای دفاع از اقتصاد مقاومتی انتخاب کرده و می‌خواهد اقتصاد بدون نفت را راه بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

 

وی ادامه می‌دهد: "اگر مردم  ببینند که آقای رئیس جمهور یک هفته به منزل نرفته و با لباس و پوتین (به لحاظ آمادگی و به صورت سمبلیک) در اتاق خود خوابیده و لحظه به لحظه با تیم اقتصادی و اساتید اقتصاددان کشور و نیروهای تازه نفس و جوان اقتصاددانی که خلاق و مبتکر هستند و با بخش خصوصی و تعاونی جلسه می‌گذارد این جدیت به مردم هم منتقل می‌شود."

دولت روحانی دولت بی‌تصمیم، دیر تصمیم و بدتصمیم است؛ یعنی دلش می‌خواهد هم پیاز را بخورد هم جریمه را بدهد و هم ... را بخورد.  هر سه تا خسارت را خودش بخورد، به جهنم!  ولی به مردم تحمیل می‌کند

حضرتی با بیان اینکه دولت در کار خودش جدی نیست خاطرنشان می‌کند: "من بارها گفته‌ام و اسم این دولت را دولت بی‌تصمیم، دیر تصمیم و بدتصمیم گذاشته‌ام؛ یعنی دلش می‌خواهد هم پیاز را بخورد هم جریمه را بدهد و هم ... را بخورد.  هر سه تا خسارت را خودش بخورد، به جهنم!  ولی به مردم تحمیل می‌کند."

قائم مقام حزب اعتماد ملی همچنین با تاکید بر حمایت از دولت تصریح می‌کند:"اگر از دولت حمایت نکنیم امکان ساقط شدن دولت هست، سقوط دولت در این شرایط به نفع منافع ملی نیست چراکه داستان‌های جدید که پشت آن خوابیده انجام می شود. اگر دولت با این کج‌دار و مریز حرکت کردنش، دیر تصمیم گرفتنش، بد تصمیم گرفتن و نگرفتن تصمیم‌های بموقعش خسارت وارد می‌کند ولی سقوط دولت و اینکه چه جریاناتی بعد از آن انجام خواهد شد، صد برابر بیشتر ضرر خواهد داشت."

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانی: تمام وزرا را بدون استثنا با رهبری چک کردم | سردار سلیمانی درخواست وزیر دفاع سپاهی کرد

روحانی گفت: به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی روز ۲۵ بهمن‌ماه در دیدار اعضای تحریریه روزنامه اعتماد به سؤالات آن‌ها درباره مهم‌ترین وقایع دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم پاسخ داد که در سالنامه نوروزی این روزنامه منتشر شد.

آنگونه که سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از دکتر روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است:

آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

دکتر روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • سامان قدوس و فصلی که می‌توانست بهتر از این رقم بخورد | لژیونر پلاس
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • توزیع ۴۸ هزار افطاری متبرک در مناطق کم برخوردار در مشهد
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • روحانی: تمام وزرا را بدون استثنا با رهبری چک کردم | سردار سلیمانی درخواست وزیر دفاع سپاهی کرد
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • حسن روحانی : جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود
  • تصمیمات نادرست دولت بورس را سوزاند؟
  • عقب‌نشینی کیهان از ادعای «خواب روحانی» در شب حمله به عین‌الاسد
  • پاسخ به ادعای تکراری دولت رئیسی و یک پیشنهاد