Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@12:50:35 GMT

همايش بين المللي سرمايه گذاري درقم برگزار مي شود

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۶۵۸۳

همايش بين المللي سرمايه گذاري درقم برگزار مي شود

خبرگزاري آريا - قم- ايرنا- استاندار قم گفت: همايش بين المللي «فرصت هاي سرمايه گذاري و رونق توليد در استان قم» به عنوان يک راهبرد در نيمه دوم سال 98 پيگيري و اجرايي مي شود.

به گزارش ايرنا، بهرام سرمست، روز يکشنبه در نخستين جلسه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در سالن امام جواد(ع) استانداري قم، افزود: هدف از اين همايش نوشتن و چاپ چند مقاله نيست بلکه ارائه ظرفيت هاي سرمايه گذاري استان و معرفي طرح هاي توجيه دار قم مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي دعوت از وزيران و سفراي کشورهاي خارجي و مقامات داخلي و خارجي را از جمله بخش هاي اين همايش دانست و گفت: خارج شدن اين همايش از جنبه تشريفاتي به همايشي که منجر به عقد چند قرارداد عملياتي شود، به طور قطع موجب تحول در اين استان خواهد شد.
وي با تاکيد بر ضرورت شناسايي سرمايه گذاران و ايجاد بانک اطلاعاتي از سرمايه گذاران داخلي و خارجي در استان اظهار داشت: بايد تمام دستگاه هاي اجرايي نسبت به شناسايي سرمايه گذاران درحوزه فعاليت خود اقدام کنند و ظرفيت لازم براي سرمايه گذاري آنها را در قم فراهم کنند.
استاندار قم دربخش ديگري از سخنان خود به موضوع رونق توليد اشاره کرد و گفت: نحوه هماهنگي و همکاري بانک ها از جمله عوامل رونق توليد است که بايد اين موضع به عنوان يک اولويت درسال 98 مورد توجه قرار گيرد.
وي با اشاره به نامگذاري سال 98 به نام رونق توليد افزود: بايد با برنامه ريزي و مديريت بهينه منابع، در تحقق رونق توليد که هدفي متعالي و راهبردي است تلاش کرد.
سرمست، تاکيد کرد: از حدود 9 هزار ميليارد ريال تسهيلات تخصيص يافته به استان در سال 97 تاکنون بيش از هفت هزار و 900 ميليارد ريال جذب شده است که بايد تا پايان ارديبهشت ماه سال جديد تمام اين اعتبار جذب شود.
وي در ادامه آسيب شناسي جلسات استان را ضروري دانست و گفت: برنامه محوري را از استانداري شروع کرده ايم و هر روز هفته را به يک موضوع خاص اختصاص داده ايم تا کارها به صورت تخصصي و ابعاد مختلفي آن با حضور دستگاه هاي مرتبط پيگيري شود.
سرمست با اشاره به سفر مقام هاي عالي رتبه کشوري به قم در روزهاي پاياني هر هفته گفت: براي اين سفرها بايد تمام دستگاه هاي مرتبط برنامه ريزي داشته و از تبديل آن به يک برنامه تشريفاتي جلوگيري کرد.
وي گفت: تمام مشکلات حوزه دستگاه هاي اجرايي استان بايد در سفر وزيران و مقامات عالي رتبه کشوري به قم مطرح و تصميم هاي لازم در آن جلسات پيگيري شود.
سرمست اظهار داشت: بايد در کنار جلسات اداري، بازديدهاي ميداني از واحدهاي توليدي و طرح هاي عمراني در دستور کار مسئولان استان قرار گيرد.
استاندار قم، با اشاره به پيگيري رونق توليد در 2 سطح راهبردي و عملياتي گفت: لازمه ثمر بخش بودن جلسات ستاد تسهيل و رفع موانع توليد بررسي کارشناسي در کارگروه هاي فرعي است و ارائه نتيجه نهايي به اين ستاد مي باشد.
وي گفت: قرار است تيم اقتصادي هيات دولت با استانداران جلسات مستمري داشته باشند و در زمينه حل مشکلات اقتصادي تصميم گيري شود که داشتن برنامه عملياتي، شناسايي مشکلات و دادن راهکار در اين زمينه ضروري است.
وي استفاده از ظرفيت هاي داخلي قم در راستاي رونق توليد را مورد تاکيد قرار داد و گفت: حمايت از سرمايه گذاران داخل استان نيازمند برنامه ريزي به ضورت ستادي و بازديدهاي ميداني است تا با تصميم گيري به موقع، موانع توليد را برطرف کرد.
7404/ 6133/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس گفت: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

حمید اسدپور بیان کرد: ۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که یک سوم این مقالات برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

وی گفت: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشور هاست.

اسدپور با بیان اینکه همایش بین المللی خلیج فارس در دو روز برگزار می‌شود گفت: روز اول، روز علمی همایش است و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

دبیر اجرایی همایش هم گفت: برای حضور ۱۰ مهمان خارجی که مقالات ارسالی آنان پذیرفته شده برنامه ریزی شده و قرار است از پژوهشگران کشور‌های عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش میزبانی کنیم.

علی اکبر کیانی افزود: برگزاری مسابقه دو و میدانی، نمایشگاه اسناد تاریخی خلیج فارس و غرفه‌های سنتی از جمله برنامه‌های جانبی این همایش در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت است.

دیگر خبرها

  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • همایش بین‌المللی شعر عربی رضوی در هویزه برگزار می‌شود
  • برنامه‌های تشویقی و انگیزشی برای رونق «حجاب و عفاف» در دانشگاه‌ها