Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@03:31:11 GMT

شناسایی ویروس ها با ادرار پشه

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۷۵۷۶

شناسایی ویروس ها با ادرار پشه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از گیزمگ، اگر پشه‌ها حامل ویروس کشنده‌ای باشند، آگاهی زودتر در مورد آن، پیامدهای بهتری خواهد داشت. پژوهش جدیدی نشان می‌دهد شاید تله‌هایی که فضولات حشرات را جمع‌آوری می‌کنند، کمک بزرگی در این زمینه باشند.

معمولاً برای آزمایش ویروس‌های منتقل شده از پشه‌ها، تعداد زیادی از این حشرات جمع‌آوری و تحلیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به علاوه، نمونه‌های خون حیوانات گزیده شده نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند. در طول آزمایش‌ها، نمونه‌های خون در محفظه‌ای سرد نگهداری می‌شوند.

تشخیص آر.ان‌.ای ویروس در بزاق دهان پشه نیز ممکن است و پژوهشگران، بزاق دهان پشه‌ها را با کمک کارت‌هایی از جنس اسید نوکلئیک جمع‌آوری می‌کنند که در تله‌ها قرار داده می‌شود. این نشان می‌دهد که ویروس باید پیش از ورود به بزاق، تا ۱۵ روز در بدن پشه باقی بماند اما همین ویروس در ادرار حشره، تنها در سه روز قابل تشخیص است. به علاوه، دفع ادرار پشه‌ها بسیار بیشتر از بزاق است و نمونه‌های بیشتری در اختیار متخصصان سلامت می‌گذارد.

پژوهشگران بخش سلامت "دانشگاه جیمز کوک"(JCU) استرالیا با استفاده از تله‌های ارزان‌قیمت، ادرار پشه‌ها را جمع‌آوری کردند. آنها براساس نوع تله، ورقه‌ای از جنس پلی‌کربنات را نیز به کار بردند و آنها را بر سر راه پشه‌ها قرار دادند.

پژوهشگران امیدوارند استفاده از این تله‌ها و جمع‌آوری چنین نمونه‌هایی بتواند به تشخیص سریع‌تر، ساده‌تر و مؤثرتر میکروب‌ها کمک کند.

دکتر "داگمار میر"(Dagmar Meyer)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: پژوهش ما، نخستین بررسی برای شناسایی "آربوویروس"(Arbovirus) با کمک ادرار پشه است.

این پژوهش، در مجله "Journal of Medical Entomology" به چاپ رسید.

انتهای پیام/

178 / 159 ویروس پشه‌ها ویروس ادرار حشره

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ویروس پشه ها ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • نمونه برداری از طلافروشی‌های استان تهران برای شناسایی مصنوعات با عیار پایین
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • ۱۰ رشته انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام شناسایی و جمع‌آوری شد
  • این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • هرآنچه لازم است درباره «تاب آوری» بدانیم