Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون امور بين‌الملل و بازرگاني وزير نفت گفت: توسعه ميدان هاي مشترک، بازسازي پالايشگاه هاي قديمي عراق، ايجاد شبکه گازرساني و صادرات خدمات فني و مهندسي از مهم ترين توافق هاي نفتي تهران- بغداد است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، اميرحسين زماني نيا امروز (يکشنبه) در حاشيه بازديد وزير نفت عراق از شرکت طراحي و مهندسي صنايع انرژي ايران افزود: اين مذاکرات در ادامه سفر رئيس جمهوري و اسلامي ايران وزير نفت به عراق انجام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بحث ساخت خط لوله از بصره به آبادان براي انتقال فرآورده مطرح است که اميدواريم اجرا شود.
زماني ‌نيا يادآوري کرد: ايران داراي توانايي هاي گسترده اي در صنعت نفت، گاز و پتروشيمي است که مي توان از آن براي مشارکت با طرف عراقي استفاده کرد.
معاون امور بين‌الملل و بازرگاني وزير نفت اضافه کرد: ايران از نظر شبکه گازرساني در دنيا بي نظير است و هيچ کشوري در دنيا از چنين شبکه گازرساني برخوردار نيست. بر اين اساس، عراق توسعه شبکه گازرساني خود را با مشارکت ايران خواستار است.
وي تصريح کرد: اکنون از نظر سياسي بهترين فرصت براي افزايش مشارکت و همکاري در صنعت نفت 2 کشور است.
به گفته وي، شماري از دانشجويان عراقي در رشته مهندسي نفت دانشگاه تهران تحصيل خواهند کرد.
معاون امور بين‌الملل و بازرگاني وزير نفت تاکيد کرد بازديد امروز وزير نفت عراق از شرکت طراحي و مهندسي صنايع انرژي ايران براي آشنايي مسوولان عراقي با ظرفيت هاي کشور انجام شده است.
«بازديدهايي از اين دست شايد آثر فوري نداشته باشد اما باعث معرفي مهارت‌ها، امکانات و خدمات قابل ارائه ايران به کشورهاي ديگر مي شود».
وي به توانمندي شرکت هاي ايراني اشاره کرد و گفت: پيش از اين نيز وزير برق عراق، از شرکت مديريت پروژه‌هاي نيروگاهي ايران (مپنا) بازديدي داشت که شنيدم پس از آن، وي از مپنا به عنوان «آلمان کوچک» در حوزه توربين و نيروگاه‌هاي حرارتي ياد کرده بود.
** تاثير قيمت بنزين در پمپ بنزين هاي آمريکا بر تمديد معافيت خريداران نفت ايران
معاون وزير نفت در امور بين‌الملل و بازرگاني در پاسخ به پرسش خبرنگار ايرنا درباره احتمال تمديد معافيت کشورهاي خريدار نفت ايران توسط آمريکا، گفت: اکنون درباره اين موضوع صحبتي نمي کنم، بايد منتظر باشيم و ببينيم چه مي شود.
زماني ‌نيا ادامه داد: البته همه مي دانند که بازار نفت، يک بازار راکد و ثابت نيست و بلکه بسيار متلاطم است و قيمت بنزين در پمپ بنزين هاي آمريکا تعيين خواهد کرد که دولت آمريکا معافيت هاي خريداران نفت ايران را تمديد مي کند يا خير.
به گزارش ايرنا، هيات عراقي به رياست «ثامر غضبان» وزير نفت اين کشور، امروز از شرکت طراحي و مهندسي صنايع انرژي بازديد کردند و با بخشي از توانمندي هاي متخصصان کشور آشنا شدند.
اقتصام*2022*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یادداشت تفاهم چهارجانبه بین عراق، ترکیه، قطر و امارات

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیری عراق از امضای یادداشت تفاهم چهارجانبه بین عراق، ترکیه، قطر و امارات در زمینه ترانزیت خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری عراق (واع)، دفتر «محمد شیاع السودانی» اعلام کرد که در حضور نخست وزیر عراق و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، یادداشت تفاهمی چهارجانبه بین عراق، ترکیه، امارات و قطر امضا شد.

هدف از این یادداشت تفاهم که در حضو هیأت‌ ترکیه‌ای و مقامات عراق امضا شد، همکاری مشترک در خصوص پروژه راهبردی «جاده توسعه» است.

این یادداشت تفاهم توسط رزاق محیبس وزیر حمل ونقل عراق، عبدالقادر اورال اوغلو وزیر حمل و نقل و زیر ساخت ترکیه، جاسم بن سیف السلیطی وزیر حمل ونقل قطر و سهیل محمد المزروعی وزیر انرژی و زیرساخت امارات امضا شد.

این یادداشت تفاهم تضمین می‌کند که کشورهای امضاکننده آن چارچوب‌های لازم برای اجرای پروژه را تنظیم کنند.

در بیانیه دفتر اطلاع‌رسانی السودانی آمده است که پروژه جاده توسعه به رشد اقتصادی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و تلاش برای دستیابی به اقتصاد پایدار بین شرق و غرب کمک می‌کند و علاوه بر آن به افزایش تجارت بین‌المللی و تسهیل حمل و نقل و تجارت منجر خواهد شد.

ریاست جمهوری عراق نیز در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که «عبداللطیف جمال رشی» رئیس جمهور این کشور امروز دوشنبه در در کاخ بغداد میزبان اردوغان بود.

دو طرف در این دیدار درباره پرونده‌های مختلف میان دو کشور به ویژه پرونده آب و پروژه جاده توسعه رایزنی کردند.

سفر اردوغان به بغداد برای نخستین بار از سال ۲۰۱۱ و پس از ۱۳ سال صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق
  • جزئیات دیدار اردوغان با مقامات اقلیم کردستان عراق
  • اردوغان پس از دیدار با مقامات بغداد، وارد کردستان عراق شد
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • امضای یادداشت تفاهم راه توسعه میان ترکیه، عراق، قطر و امارات
  • امضای یادداشت تفاهم چهارجانبه بین عراق، ترکیه، قطر و امارات
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • حدود ۹۵ هزار مشترک تازه گاز تهرانی جذب شد
  • اردوغان بعد از ۱۲ سال وارد بغداد شد
  • اردوغان با استقبال نخست وزیر عراق وارد بغداد شد