Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک فناوری پردیس ضمن تاکید بر ضرورت درگیر کردن تمامی عناصر و بازیگران زیست‌بوم نوآوری و فناوری در اینوتکس ۲۰۱۹، یادآور شد: همزمانی این رویداد با نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه فرصت خوبی را برای مجموعه‌های ایرانی فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، مهدی صفاری‌نیا در نشست خبری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۱۹) با بیان اینکه مهم است بازیگران و عناصر زیست بوم نوآوری و فناوری را در نمایشگاه اینوتکس درگیر کنیم، خاطرنشان کرد: نمایشگاه‌های تجاری و نیز فناوری در حوزه‌های مختلفی همچون نانو، فناوری اطلاعات و غیره برگزار می‌شود؛ اما نمایشگاهی که در آن بتوان همه عناصر و بازیگران زیست بوم نوآوری را درگیر کرد، نداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این در حالی است که رویکرد جهانی به سمت ایجاد زیست بوم‌های نوآوری برای شکوفایی استعدادها و آشنایی با سرمایه‌گذاران، انتقال تکنولوژی و تبادل تکنولوژی در عرصه بین‌المللی رفته و ما نیز باید چنین رویکردی اتخاذ کنیم که اتفاقاً اینوتکس در دو سال اخیر در کنار فناوری در حوزه نوآوری متمرکز شده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به حضور استارتاپها، سرمایه گذاران، مخترعان و حتی سیاست گذاران در نمایشگاه اینوتکس را فرصت خوبی برای آشنایی جوانان با اکوسیستم نوآوری و نیز دیدار برگزارکنندگان رویدادها با سرمایه گذاران دانست و افزود: تاکنون نزدیک به هزار شرکت و استارتاپ در ۲۵ هزار بازدیدکننده در اینوتکس وجود داشته و بیش از ۱۰۰ تفاهم‌نامه در آن به امضا رسیده است، با این حال هشتمین دوره این رویداد متفاوت خواهد بود.

صفاری‌نیا ضمن بیان یکی از تفاوت‌های اینوتکس با سایر نمایشگاه‌ها، تاکید کرد: شرکتهای فناور نمی‌توانند محصولات قبلی خود را به نمایشگاه بیاورند، بلکه صرفاً مجاز به ارائه محصولات جدید خود هستند؛ ضمن آنکه اصراری هم نداریم که این محصولات وارد بازار شده باشند.

وی همچنین حضور برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، کارگزاران، شتاب دهنده‌ها، مراکز رشد، منتورها و مشاورین و رسانه‌های استارتاپی را در اینوتکس مهم دانست و یادآور شد: علاوه بر برگزاری رویدادهای ترویجی یک استیج دائمی برپا خواهد بود و می‌توان گفت این رویداد صرفاً یک نمایشگاه نیست، بلکه مجموعه‌ای از نمایشگاه‌ها و رویدادها را شامل می‌شود.

صفاری‌نیا همچنین هم زمانی و هم جواری اینوتکس ۲۰۱۹ و اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه را یادآور شد و گفت: مدعوین این مجمع که امسال برای نخستین بار به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و به میزبانی آن برگزار می‌شود، از نمایشگاه بازدید خواهند کرد و این موضوع فرصت خوبی را برای مجموعه‌های ایرانی فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۱۹) یکشنبه ۱۹ خرداد تا چهارشنبه ۲۲ خرداد ۹۸ در سالن ۴۰ و ۴۴ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس نوآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

تین نیوز

رویداد چهار روزه هاکا مستر همزمان با سیزدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند، دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کندگان با تکنیک های خلاقانه ایده پردازی آشنا می شوند و یاد می گیرند که چگونه ایده های خود را پرورش داده و آنها را به طرح های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل های کسب و کار آشنا می شوید و یاد می گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می شوید و یاد می گیرید که چگونه محصولاتی کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده هایی که به دنیا نیامده اند، عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می گیرید که چگونه با استفاده از روش های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت های موفق تجارب و چالش های خود را با شما به اشتراک می گذارند و درس هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می آموزند.

آشنایی با مهمترین روش های توسعه سریع برنامه نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

به نقل از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، شرکت کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می پردازند. همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقه مندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه دار، ۱۵۰ سرمایه گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • میر جلیلی:اردوی راهیان نور فرصتی برای آشنایی با شهداست
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود