Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا-رييس مجلس شوراي اسلامي در ديدار رييس مجلس ملي جمهوري ارمنستان بر ضرورت توجه به رفع آلودگي زيست محيطي رودخانه ارس تاکيد کرد.

به گزارش ايرنا از خانه ملت، علي لاريجاني امروز- دوشنبه- در حاشيه اجلاس اتحاديه بين المجالس جهاني (IPU) با آراراد ميرزويان رييس مجلس ملي جمهوري ارمنستان ديدار و گفت وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رييس مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار با اشاره به مناسبت گسترده فرهنگي، سياسي و اقتصادي دو کشور از گذشته تا به امروز عنوان کرد: ايران و ارمنستان روابط مناسبي داشته اند و اين روابط گسترده را مي توان بيش از اين هم گسترش داد.
لاريجاني در ادامه به موضوع آلودگي رودخانه ارس اشاره و اظهار داشت: اين مسئله موضوعي انساني و محيط زيستي است که بايد مورد توجه دولت و بخش محيط زيست ارمنستان قرار گيرد تا براي ايران و ارمنستان مشکل ساز نباشد.
وي اضافه کرد: ديدگاه مردم ايران به ارمنستان همواره مثبت بوده و نبايد اين ديدگاه مخدوش شود.
**تاکيد بر ضرورت گسترش همکاري هاي اقتصادي ارمنستان و ايران
رييس مجلس جمهوري ارمنستان نيز با تاکيد بر ضرورت گسترش همکاري ها به ويژه از طريق کميسيون هاي مشترک همکاري هاي اقتصادي بين دو کشور گفت: ايران و ارمنستان حوزه هاي همکاري بسياري دارند که مي توانند با تمرکز بر روي آنها زمينه هاي گسترش همکاري را ارتقا دهند.
آراراد ميرزويان با بيان اينکه قوياً معتقدم دوستي دو کشور ايران و ارمنستان تا زماني که بشريت به حيات خود ادامه مي دهد، ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: اجازه نخواهيم داد هيچ مشکل و مسئله اي روابط ايران و ارمنستان را کاهش و دچار خدشه کند.
به گزارش ايرنا، يکصد و چهلمين نشست بين المجالس از ششم تا دهم آوريل (17 تا 21 فروردين) به ميزباني قطر برگزار مي شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي پيش از عزيمت به قطر براي شرکت در اجلاس بين المجالس گفت: در اين اجلاس که قريب 200 نفر از روساي مجالس و هيات هاي پارلماني کشورها شرکت مي کنند، شبيه به مجمع عمومي سازمان ملل است که دولت ها در آن حضور مي يابند.
سيام*3061*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر نقش مجالس ایران و پاکستان در تسریع ارتقای روابط فیمابین

رییس جمهور کشورمان نقش مجالس ایران و پاکستان در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین را مهم و موثر عنوان کرد.

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی عصر امروز دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رییس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رییس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

رییسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رییس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رییسی خوش‌آمد گفت و اظهار داشت: هیچکدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رییس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • پاکستان علاقه‌مند و نیازمند به گسترش همکاری‌ها با ایران است
  • تاکید بر نقش مجالس ایران و پاکستان در تسریع ارتقای روابط فیمابین
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی