Web Analytics Made Easy - Statcounter

حادثه سیلاب اخیر که بیشتر مناطق کشور را متاثر از خود کرد، خسارات سنگینی را برای مردم ساکن در مناطق سیل‌زده به بار آورد. از زمان شروع سیلاب‌های ویرانگر در برخی از استان‌های شمالی و مرکزی کشور افکار عمومی نسبت به وظیفه دولت در شرایط بحرانی مطالبه‌گری کردند.

علی علیزاده تحلیلگر مسائل سیاسی ساکن لندن توئیتی را در حساب کاربری شخصی خود به اشتراک گذاشت و با بیان این سوال که چرا هیات دولت جلسه‌اش را در مناطق سیل‌زده برگزار نمی‌کند تا این تصویر را تقویت کند که سیل‌زدگان تنها نیستند، از عدم حضور برخی از مسئولان دولت در مناطق سیل‌زده انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیزاده در توییتر نوشت:

نمی‌گوییم، چون دولتی‌ها تا کمر در آب نرفتند کمک نکردند. می‌گوییم جهان را تصاویر میسازند. میگوییم «مدیریت فضای روانی و عاطفی» بحران به اندازه مدیریت آب و برق و راهش مهم است. چرا هیات دولت جلسه‌اش را در مناطق سیل‌زده برگزار نمیکند تا این تصویر را تقویت کند که سیل‌زدگان تنها نیستند؟  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علی علیزاده دولت جلسه هیئت دولت سیل مناطق سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را

سیاست بانک مرکزی درخصوص دلار ۴۰ هزار تومانی و بحث درخصوص سیاست‌های رفع تعهد ارزی مورد انتقاد رئیس اتاق بازرگانی تهران است.

به گزارش هم میهن، بهمن عشقی؛ رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: پیام روشن دولت درباره اختصاص چنین قیمتی برای دلار این است که صادرکننده را از چرخه تولید خارج کند.

این شیوه باعث شده تا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار ناترازی در صادرات غیرنفتی داشته باشیم و این رفتار باعث کاهش ارزش صادراتی کشور سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱شده است.

دولت می‌گوید حدود ۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و حدود ۶۷ میلیارد دلار نیز واردات داشته‌ایم در نتیجه با کسری مواجه هستیم.

حتماً دولت این سیاست را تغییر خواهد داد، چون اصولاً دولت‌ها در ایران عادت دارند چوب و پیاز را با هم بخورند.

اگر امروز هم دولت بر رفتار خود اصرار کند فردا قطعاً عقب‌نشینی خواهد کرد، اما دود آن به چشم کشور و صادرکننده می‌رود، چون مدیران که خسارتی پرداخت نمی‌کنند و این مردم هستند که از سوءتدبیر‌ها دچار خسارت می‌شوند.

دیگر خبرها

  • عصبانیت و انتقاد میرسلیم از دولت
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • آزادسازی اراضی دولتی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد در کرمان
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • لیست پائز برای لیگ ملت‌های والیبال/ موسوی و غفور نیستند
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • با حضور وزرای اقتصاد و ورزش؛ آیین رسمی واگذاری سرخابی ها فردا برگزار می شود
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها