Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار قاسم رضایی در جلسه اخوت کارکنان ستاد مرزبانی ناجا با تبریک سال نو و فرارسیدن ماه شعبان گفت: خداوند توفیق داد تا در این ایام عزیز و مبارک خدمت شما هم‌رزمان و هم‌سنگرانم باشم؛ آغاز سال ۱۳۹۸ با مولود کعبه مأنوس شد و امیدواریم در سال پیش رو، همه در مسیر بندگی خداوند قرار بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مأموریت‌های گسترده نیروی انتظامی تصریح کرد: سال گذشته برای نیروی انتظامی سالی موفق در حوزه تأمین امنیت مرزها، شهرها و روستاها در مأموریت‌های مرزی، پلیسی و اجتماعی بود که این مهم نشان از اهتمام ویژه کارکنان نیروی انتظامی در موفقیت روزافزون سازمان است.

فرمانده مرزبانی ناجا با تأکید بر اینکه کشور جمهوری اسلامی ایران همواره با تهدیدات فرامنطقه‌ای و برون مرزی روبه‌رو است، عنوان کرد: مرزبانی به عنوان رکن اول دفاعی کشور، نقش اساسی در مبارزه با تهدیدات پیرامونی دارد که با تقویت کردن رویکرد نظامی، دفاعی، امنیتی و اجتماعی باید خود را به بالاترین حد اجرای مأموریت‌های مرزی برسانیم.

وی ادامه داد: ساز و کار دفاع مرزبانان از مرزها باید متناسب با مأموریت‌ها تعریف شود و رویکرد نظامی، دفاعی، امنیتی و اجتماعی باید بر این موضوع تاکید داشته و آموزش‌های مرزی نیز مبتنی بر این راهبرد باشد.

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به مأموریت‌های دریایی این فرماندهی، خاطرنشان کرد: در سال جدید باید اشراف اطلاعاتی در دریا را افزایش دهیم و به وظیفه اصلی خود در دریا که دریابانی است، بپردازیم.

سردار رضایی با ابراز رضایت از عملکرد معاونت اجتماعی عنوان کرد: باید گام‌های مؤثری در کاهش جرایم مرزی در مقوله آشنایی مرزنشینان با قوانین مرزی برداشته شود که این موضوع یکی از ضرورت‌های مهم مرزبانی در سال ۹۸ است.

وی با اشاره به تهدیدات فضای مجازی و اینترنت در شکستن حریم خانواده‌ها گفت: بصیرت اخلاقی کارکنان امری ضروری است چراکه دشمن، اخلاق جامعه اسلامی را هدف گرفته و در این راه باید بیشتر به بصیرت اخلاقی کارکنان پرداخته شود.

کد خبر 4585087 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: قاسم رضایی اینترنت فرمانده مرزبانی ناجا مرزبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • ببینید | تشریح مأموریت هیأت بلندپایه امنیتی ایران در اجلاس سن‌ پترزبورگ
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • کم‌کاری دستگاه‌ها دلیلی بر ترک فعل فراجا نیست
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال کشور است
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی