Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید حبیبیان، نائب رئیس انجمن اقتصاد اسلامی حوزه و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، امروز، ۲۰ فروردین ماه، در نشست خبری تشریح برنامه‌های جشنواره جایزه اقتصاد اسلامی شهید صدر گفت: انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه جزء اولین نهاد‌های مردم نهاد علمی در کشور است که بیش از ۱۵ سال است در متن حوزه شروع به فعالیت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمینه اقتصاد اسلامی از سوی آیت‌الله مهدوی‌کنی با تأسیس دانشگاه امام صادق(ع)، آیت‌الله موسوی اردبیلی در دانشگاه مفید و آیت‌الله مصباح در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) زحماتی کشیده شد و خدمات فراوانی ارائه شد؛ همچنین فعالیت‌های علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و حوزه و دانشگاه نیز زمینه را برای پرداختن به بحث اقتصاد اسلامی ایجاد کرد.

حبیبیان با اشاره به فعالیت انجمن اقتصاد اسلامی حوزه تصریح کرد: همفکری و اظهارنظر در برنامه توسعه، بودجه سالانه، طراحی لایحه نظام بانکداری، بازار سرمایه و قوانین بخش عمومی، حضور فعال در بازار پول و سرمایه، تدوین کتب و مقالات عمیق در زمینه اقتصاد اسلامی، نقش معناداری در حرکت‌های علمی به ویژه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از جمله کار‌های این انجمن بوده است.

وی افزود: کرسی‌های ترویجی و نظریه‌پردازی، تدوین متون اقتصاد اسلامی در مقاطع بالا، نقش بی‌بدیل در تحول علوم انسانی به ویژه در اقتصاد که مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده است از دیگر فعالیت‌های مؤثر انجمن اقتصاد اسلامی بوده است.

استاد دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با اشاره به فعالیت ۹۰ عضو رسمی و ۱۵۰ عضو وابسته از طلاب و دانشجویان در انجمن بیان کرد: تاکنون چاپ ۱۶۰ کتاب، ۸۰۰ مقاله علمی در مجلات همچنین مجله پژوهش‌های اقتصاد مقاومتی از سوی انجمن صورت گرفته و مرکز راهبری اقتصاد اسلامی حوزه را از سال ۹۳ ایجاد کردیم.

وی در پاسخ به سؤال ایکنا در این زمینه که با وجود کار‌های صورت‌گرفته خروجی مناسبی از اقتصاد اسلامی در جامعه شاهد نیستیم، اظهار کرد: نه فقط در اقتصاد بلکه در همه علوم این مشکل را داریم که نتوانسته‌ایم اتصال میان مباحث نظری و اجرایی ایجاد کنیم؛ لذا مشکلات کشور باقی مانده است، البته همه کشور‌های دنیا هم در اقتصاد این مشکل را تقریبا دارند.

نائب رئیس انجمن اقتصاد اسلامی حوزه ادامه داد: با این وجود بسیاری از ابزار‌های بازار سرمایه و پول توسط انجمن ابداع شده است، ضمن اینکه باید قبول کنیم هنوز اقتصاد اسلامی در مراحل اولیه رشد و تکامل خود است در حالی که اقتصاد متعارف پیشینه سه قرنی دارد.

وی با بیان اینکه پیشینه و مبانی اقتصاد اسلامی بسیار قوی است، ولی سابقه آن بیش از سه دهه نیست تصریح کرد: انتظار اینکه همه مسائل در کوتاه مدت حل شود بلندپروازانه است.

حبیبیان تأکید کرد: کسانی که در اقتصاد اسلامی فعال هستند از یک‌سو باید توانائی بالایی به لحاظ دروس حوزه داشته باشند و در دانشگاه هم اقتصاد متعارف را به درستی فهم کرده باشند و پیوند این دو کار و تربیت نیروی متخصص آشنا به هر دو عرصه به آسانی صورت نمی‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا اقتصاد اسلامی حوزه نائب رئیس حبیبیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه صنعتی اراک در این نشست با بیان اینکه این همایش با ۶۰۰ دستاورد علمی، تخصصی و صنعتی در سطح کشور و بین الملل از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت در این دانشگاه برگزارخواهد شد، گفت: برنامه ریزی‌ها برای برگزاری همایش از مهر ماه سال گذشته انجام شده و ۶۱۰ مقاله از ۵۰ دانشگاه برتر کشور برای شرکت در این همایش ارسال شد که ۴۶۰ مقاله علمی انتخاب شد.
گودرزی با بیان اینکه برگزاری این همایش معرفی جلوه‌ای از علم و صنعت استان به کشور است، افزود: در همایش پنج کارگاه تخصصی و چهار سخنران با نشست‌های کاملا علمی و تخصصی و نمایشگاهی از دستاورد‌های به روز در سطح استان و ملی به نمایش خواهیم گذاشت.
او گفت: مشارکت علمی، جهش تولید و توسعه صنایع مردم نهاد شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران است.
استاندار مرکزی هم در این نشست گفت: با بر گزاری سی و دومین همایش بین‌المللی مکانیک در تراز نام صنعتی استان، رویداد شاخصی را در تاریخ نظام علمی استان رقم بزنیم.
مخلص الائمه افزود: بدنه مربوط با موضوع صنعت، دانشجویان صنعتی و دیگر دانشجویان در جریان این رویداد باشند و در برگزاری همایش از صنایع و انجمن‌هایی از جمله قطعه سازان، نفت و گاز، آب سنگین و ایزوگام دلیجان کمک بگیریم.
او همچنین گفت: برای حضور مردم در محل همایش تمهیدات لازم اندیشیده شود.
در پایان این نشست از شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی