Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که به مسکو سفر کرده، اعلام کرد: ایران در مقابل اقدام خلاف عرف بین الملل آمریکا و ضد منشور حقوق بشری واشنگتن، اقدام تدافعی از خود نشان داده و این به معنای اعلان جنگ نیست.

حشمت الله فلاحت پیشه با بیان این مطلب افزود: باید به این نکته توجه داشت که واکنش ایران یک اقدام تدافعی است که در قالب منشور ملل متحد باید از آن دفاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واکنش ایران به هیچ وجه اقدامی تهاجمی نیست، اظهار داشت: از نمایندگان مجلس انتظار داریم در قالب مقررات حقوق بین الملل به دفاع از ایران و تصمیمات صورت گرفته بپردازند و از بیان اظهاراتی همچون بازگرداندن تابوت سربازان آمریکایی و کشتن سربازان آمریکایی اجتناب کنند چرا که چنین اظهاراتی در دستور کار قرار ندارد و سیاست کشور تدافعی است.

گفتنی است، دونالد ترامپ دیروز دوشنبه در بیانیه‌ای که از سوی کاخ سفید منتشر شد، به طور رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را یک سازمان تروریستی خارجی خواند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در پی اعلام این تصمیم، در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری و رئیس شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد کرد که نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا موسوم به سنتکام از سوی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی قرار بگیرند.

شورای عالی امنیت ملی نیز ساعاتی بعد در بیانیه ای اعلام کرد که به دنبال رفتارهای خصمانه دولت آمریکا در قرار دادن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی در اقدامی متقابل دولت آمریکا را حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام را از گروه های تروریستی می داند.

عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز دوشنبه شب در صداو سیما حاضر شد و تصمیم اخیر آمریکا در مورد سپاه را خطایی راهبردی دانست و گفت: این تصمیم تحول بسیار جدی میان تهران و واشنگتن است که با پاسخ قاطع و صریح مواجه می شود چرا که آمریکا یکی از خطوط قرمز اساسی جمهوری اسلامی ایران را رد کرده است. 

فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه مصاحبه خود ادامه داد: آمریکایی ها بر خلاف قوانین و واقعیت های میدانی در منطقه، سپاه را که نقش اصلی در شکست تروریست هایی همچون داعش داشته است را در فهرست تروریسم قرار داده است و از آنجا که چنین اقدامی برخلاف منشور سازمان ملل متحد و قوانین بین المللی است، ایران نیز دست به مقابله به مثل زد.

فلاحت پیشه اظهار داشت: ما اسناد مختلفی داریم که نشان می دهد آمریکایی ها در تروریسم نقش داشته اند اما این به معنای آن نیست که ایران علیه آمریکا اعلان جنگ کرده است.

وی توضیح داد: ایران در قالب منشور ملل متحد دست به دفاع از خود زده است و ما از مسئولان وزارت خارجه نیز انتظار داریم در محاکم بین المللی از آمریکا بابت این اقدام به صورت رسمی شکایت کنند ضمن اینکه آمریکایی ها به دلیل پیشگامی در قراردادن نام سپاه در فهرست تروریستی نمی توانند از ایران شکایت کنند.

وی با بیان اینکه ایران می تواند در دادگاه های بین المللی دست بالا را برابر آمریکا داشته باشد، اظهار داشت: در گذشته هم بارها سپاهیان ایران، سربازان آمریکایی را از مهلکه تروریست ها در کشورهای افغانستان 2001، عراق 2003 و داعش در شش سال اخیر نجات دادند.

فلاحت پیشه بار دیگر تاکید کرد که اقدام اخیر ایران مقابله به مثل است و یک اقدام تهاجمی محسوب نمی شود بنابراین نباید از عباراتی استفاده کرد که منجر به افزایش و گسترش بحران شود و زمینه را به گونه ای برای امثال نتانیاهو که به دنبال این مساله هستند، فراهم کند.

به گزارش رسانه ها، جواد کریمی قدوسی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی امروز صبح در جلسه علنی مجلس با اشاره به قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی به ترامپ گفت که باید آماده استقبال از تابوت تروریست های آمریکایی باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 سپاه پاسداران حشمت الله فلاحت پیشه سپاه پاسداران انقلاب 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد

 وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت‌های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه‌ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت‌ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا فیشینگ و دیگر اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشار‌های اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می‌کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت‌های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می‌کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • چرا آمریکایی‌ها در طبس زمین‌گیر شدند؟/ آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • تنبیهِ متجاوز؛ از طوفان شن تا وعده صادق
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند