Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، یک دهه پیش از آنکه توماس ادیسون کار روی لامپ‌های رشته‌ای را آغاز کند و راهی آسان برای آوردن الکتریسیته را به منازل ارائه دهد، خانه‌ای در نزدیکی روتبوری(انگلستان) به‌طور کامل از انرژی الکتریکی بهره‌مند بوده است!

در آن دوران که شرکت ملی برق به شکل امروزی وجود نداشته اگر شهروندی خواهان بهره‌مندی از الکتریسیته بوده باید خود دست به کار شده و آنرا تولید می‌کرده است البته تقریبا هیچ‌کس دانش استفاده از برق برای تسهیل زندگی را نداشته است، اما ویلیام آرمسترانگ به عنوان یک مخترع و البته صنعتگر ثروتمند؛ استثنایی در این میان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی طی همکاری با ریچارد نورمان معمار مطرح خانه مجللی را برای خود روی دامنه یک تپه کوچک در حومه روتبری طراحی کرد. سپس وی منزل خود را با اختراعاتی شگفت‌انگیز تجهیز کرد تا مفهوم تکنولوژی در آن زمان را به نمایش بگذارد. لوازمی مانند ماشین لباسشویی، شکل ابتدایی از یک ماشین ظرفشویی، آسانسور هیدرولیک، کباب‌پز هیدروالکتریک و بسیاری دیگر از اختراعات ریزودرشت که برای آن روزها به‌واقع کاملا آینده‌نگر محسوب می‌شدند.
برای استفاده از تمامی این ماشین‌ها که در بالا اشاره شد وی به استفاده از نیروی آب برای تولید برق روی آورد و با مسیرهایی که به این منظور در ملک خود ایجاد کرد درنهایت موفق به ساخت اولین سیستم هیدروالکتریک جهان در سال 1870 شد. نیروی برقی که از این راه تامین شد برای استفاده در منزل آرمسترانگ مورداستفاده قرار گرفت.

آرمسترانگ کماکان به توسعه قابلیت‌های منبع انرژی که کشف کرده بود پرداخت و در حوزه‌های مختلفی از آن بهره گرفت اما پس از مرگش، خانه وی برای نزدیک به یک قرن مورد غفلت و بی‌توجهی قرار گرفت تا آنکه منبع انرژی الکتریکی خانه در سال 2006 بازسازی شد و در سال 2014 نیز یک بروزرسانی دیگر را پشت سر گذاشت و ظرفیتش به 12 کیلووات افزایش یافت. با این تغییرات ژنراتور براحتی می‌توانست 350 لامپ حبابی را در خانه آرمسترانگ روشن کند.
پس از طی رویدادهای مختلف، درب خانه آرمسترانگ در سال 1979 به روی عموم گشوده شد تا بخشی از خلاقیت‌های این مخترع پیشرو از نزدیک به نمایش درآید.
آرمسترانگ در خانه خود پذیرای مهمان‌های عالی‌رتبه‌ای بوده است که به تماشای آینده‌نگری‌های وی آمده بودند، در این میان می‌توان به ناصرالدین‌شاه قاجار(بازدید در ژوئیه 1889)، پادشاه سیام، نخست‌وزیر چین و شاهزادگان ولز اشاره کرد.

 

موبنا

منبع: ایلنا

کلیدواژه: الکتریسیته انرژی برق ناصرالدین شاه آرمسترانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۰۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیر لامپ‌های سوخته: یک ترفند کاربردی و ساده (فیلم)

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نحوه تعمیر کردن ساده و کاربردی لامپ LED با باتری قلمی (فیلم) تعمیر کنترل تلویزیون با الکل و ورق قرص (فیلم) تکنیک کاربردی تعمیر پارگی شلوار جین (فیلم)

دیگر خبرها

  • سوغات منشی ناصرالدین‌شاه برای تهرانی‌ها
  • تعمیر لامپ LED با سیم ظرفشویی توسط برقکار آمریکایی (فیلم)
  • (ویدیو) اولین تصاویر تبریز بعد از شنیده شدن صدای چند انفجار
  • تهران قدیم| ماجرای ساخت اولین بیمارستان پایتخت/ تصویری خاص از فضای بیمارستان و بیماران در ۱۵۰ سال پیش
  • تصاویری تماشایی از گرانترین خانه جهان
  • هفت اختراعی که زندگی شهری را تغییر داد
  • تعمیر لامپ‌های سوخته: یک ترفند کاربردی و ساده (فیلم)
  • اولین تصویر از نخستین بره آهو‌های متولدشده سال ۱۴۰۳ در پارک ملی توران
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • کارگاه تولیدی لامپ‌های LED در اوین راه‌اندازی شد