Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه بهداشت روستای محروم کشک آباد از توابع شهرستان مانه و سملقان استان خراسان شمالی مدت‌ها است به علت نشست زمین خطر ریزش٬ تعطیل شده و فضای آن به مخروبه‌ای تبدیل شده است. ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ داستان افتتاح طرح‌های غیر مهندسی٬ آن هم در حوزه سلامت و بهداشت٬ داستانی است که هر از گاهی٬ در یکی از مناطق کشور خودنمایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه بهداشت روستای محروم کشک آباد از توابع شهرستان مانه و سملقان استان خراسان شمالی مدت‌ها است به علت نشست زمین خطر ریزش٬ تعطیل شده و فضای آن به مخروبه‌ای تبدیل شده است.

66 مدرسه خراسان شمالی در سیلاب اخیر آسیب دیدندخراسان شمالی| استحکام سازی سازه‌ها برای مقابله با بحران‌های طبیعی یک ضرورت ملی استاعطای وام 50 میلیونی به سیل‌زدگان؛ سیلاب به 6000 واحد مسکونی خراسان شمالی آسیب رساند

مردم این روستای محروم می‌گویند٬ این بنا چندی پس از افتتاح به سرعت با نشست زمین مواجه شده و به علت خطرناک بودن ادامه فعالیت٬ تعطیل شده و خدمات مرکز بهداشت روستا که روستاهای اطراف را نیز تامین می‌کرد٬ به حسینیه روستا منتقل شده است.

به گفته اهالی این روستا٬ انتخاب این مکان در دامنه کوه و محل سیل‌گاه روستا از ابتدا نیز اشتباه بوده و علی‌رغم گذشت مدت‌ها از تعطیلی این خانه بهداشت٬ هنوز هیچ اقدامی برای بازسازی آن انجام نشده است. البته به نظر می‌رسد پیمانکاری برای این پروژه انتخاب شده که مبلغ اعلامی پیمانکار٬ بسیار بیشتر از رقم ساخت این بنا است.

سید احمد هاشمی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پاسخ به سوال تسنیم در خصوص چرایی زمان‌بر بودن بازسازی این بنا٬ اظهار داشت: مرکز بهداشت روستای کشک‌آباد به دلیل بارندگی نشست کرده و معطل اعتبارات می‌باشد.

وی افزود: بیش از 9 ماه است که این مرکز تخریب شده و به دلیل کمبود اعتبارات هنوز نتوانسته‌ایم اقدامی برای بازسازی آن انجام دهیم.

هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر خدمات بهداشتی و درمانی در حسینه روستا انجام می‌گیرد.

تصاویر ارسالی مردم روستا٬ نشان دهنده روند تخریبی فضا و مصالح به کار رفته در این بنای نوساز٬ اما غیر مهندسی است.

انتهای پیام/ن

R7719/P/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی

داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به ارسال پرونده روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی به سازمان جهانی گردشگری، گفت : وزارت میراث فرهنگی امسال پرونده هشت روستا را به عنوان روستا‌های گردشگری به سازمان جهانی گردشگری ارسال کرده که متاسفانه بنا به دلایلی نامی از روستا‌های کرمانشاه در این لیست نبود. 

وی تصریح کرد: هر چند در سطح استان تعداد زیادی روستای گردشگری وجود دارد که میزبان گردشگران زیادی از داخل و خارج از استان هستند، اما در بین این روستاها، روستای هجیج ظرفیت‌های بسیاری برای قرار گرفتن در لیست روستا‌های ثبت جهانی شدن دارد. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به وجود مشکلات زیرساختی موجود در این روستا برای قرار گرفتن در فهرست روستا‌های ثبت جهانی شده، اظهار کرد: بنابر اعلام سازمان جهانی گردشگری، روستا‌هایی که کاندیدای ثبت جهانی شوند، باید دارای یکسری ویژگی‌ها و شاخص‌ها باشند که روستای هجیج تعدادی از این شاخص‌ها را ندارد و باید در قالب یک پروژه مهم استانی با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی مشکلات آن را برطرف کنیم. 

وی اضافه کرد: برای نمونه در زمان‌های پیک سفر در مسیر‌های منتهی به روستای هجیج به دلیل حجم انبوه خودرو‌های ورودی با ترافیک بسیار شدیدی مواجه هستیم و عملا ورودی این روستا کاملا قفل می‌شود که در این زمینه لازم است دستگاه‌های مربوطه اقداماتی را انجام دهند. 

فرمانی عدم رویدادسازی را یکی دیگر از مشکلات پیش روی هجیج برای ثبت جهانی شدن عنوان کرد و گفت: دراین رابطه نیاز به مشارکت مردم محلی است و آنها باید همکاری لازم را برای برگزاری رویداد‌های گردشگری منظم داشته باشند. 

وی بر لزوم ساماندهی و توسعه مراکز اقامتی این روستا هم تاکید کرد و افزود: متاسفانه علیرغم اقبال بسیار بالای گردشگران به این روستا، به دلیل عدم استقبال سرمایه‌گذاران تاکنون هتلی در آن احداث نشده، لذا باید سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا یک هتل در هجیج احداث شود. ما نیز در بحث صدور مجوز احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی و ساماندهی خانه مسافر‌های غیرمجاز اقداماتی را در دستور کار قرار خواهیم داد. 

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه به ناکافی بودن تعداد مراکز پذیرایی در این روستای گردشگرپذیر هم اشاره داشت و گفت: در این زمینه نیز نیاز است که تعداد واحد‌های پذیرایی بیشتری فعال شوند تا بتوانند خدمات‌رسانی مناسبی به گردشگران داشته باشند و از طرفی غذا‌های بومی محلی این منطقه را به خوبی معرفی کنند. 

وی با تاکید براینکه آماده‌سازی هجیج برای قرار گرفتن در لیست روستا‌های کاندیدای جهانی شدن به همکاری و مشارکت خود مردم این روستا و سایر دستگاه‌های اجرایی نیاز دارد، عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌هایی را برای حل این مشکلات آغاز کرده‌ایم و قطعا برای سال آینده هجیج را در فهرست روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی شده قرار خواهیم داد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • برگزاری نشست سه جانبه برای بررسی برنامه‌های تیم ملی والیبال نشسته
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • اصفهک؛ سفری به عمق زیبایی در دل کویر/ روستایی مطرح در سطح جهانی
  • تاس فولاد بد نشسته، خوب بازی کن!
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی
  • روستای ورقستان شهرستان رزن قطب تولید موزیک سازی استان همدان
  • ۶۵ روستای خراسان جنوبی آبرسانی شد
  • جذب ۶۴ مراقب سلامت در آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • تصاویر| مراسم هزار دف در روستای پالنگان