Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@15:37:37 GMT

آسیب سیل به بیش از ۱۲ هزار کیلومتر از راه‌های کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۷۳۶

آسیب سیل به بیش از ۱۲ هزار کیلومتر از راه‌های کشور

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، به نقل از خبرگزاری ایسنا،  محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی کشور روز گذشته 20 فروردین در سفر به چهارمحال و بختیاری و در جمع خبرنگاران استان، با اشاره به اینکه خسارات سیل به زیرساخت‌ها و منازل استان 599 میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: این خسارات در بخش کشاورزی و آبزی‌پروری حدود 460 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با ارزیابی‌های انجام شده و تأمین منابع این خسارت‌ها پرداخت می‌شوند، افزود: این خسارت‌ها در قابل کمک‌های بلاعوض و تسهیلات با بهره کم به مردم پرداخت می‌شود. وی از برآورد خسارت به زیرساخت‌های استان و اعتبار موردنیاز برای بازسازی آن‌ها خبر داد و اظهار کرد: نقاط و برنامه‌های موردنیاز برای بازسازی و احداث مشخص شده است و دولت منابع موردنیاز برای آن را در جلسات آینده معین می‌کند. اسلامی با اشاره به اتخاذ ردیف‌های بودجه‌ای در بودجه سال جاری برای پروژه‌های جاده‌ای و خدمات زیربنایی حمل‌ونقل استان، تصریح کرد: محورهای ترانزیتی استان مانند جاده لردگان و شلمزار-خوزستان دارای اولویت برای ایمن‌سازی هستند. وزیر راه و شهرسازی پروژه راه‌آهن استان را جزء پروژه‌های اولویت‌دار دولت به دلیل ترانزیتی بودن این مسیر در کشور دانست و خاطرنشان کرد: امید است با عقد قرارداد با سرمایه‌گذاران و استفاده از بودجه فاینانس پروژه‌های راه‌آهن در صندوق توسعه ملی عملیات اجرایی این طرح از سر گرفته شود. وی با اشاره به اینکه در اثر بارش‌های اخیر بیش از 12 هزار کیلومتر از راه‌های کشور از جمله راه‌های روستایی، فرعی، شریانی، اصلی و آزادراه‌ها آسیب دیده‌اند، گفت: این خسارات در شش هزار و 800 نقطه کشور و از نوع رانش زمین، تخریب پل‌ها، آب‌نماها و آب‌روها، آب شستگی و آب بردگی و زمین‌لغزش‌ها بوده است. اسلامی برآورد خسارات سیل به حوزه راه‌های کشور را حدود سه هزار میلیارد تومان خواند و ادامه داد: بر اساس اولویت‌ها و به ویژه راه‌های روستایی که راه ارتباطی مردم را قطع کرده است با سرعت بیشتری بازسازی می‌شوند. وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه محور قدیم برخی از جاده‌ها قابل استفاده نیست و باید محوری جدیدی برای آنان در نظر گرفته شود، افزود: محور خرم آباد-پلدختر یکی از این محورهاست که بر اساس نظر کارشناسان باید در این مسیر تونل احداث گردد که زمان‌بر است و باید با یک کنارگذر موقت این محور بازگشایی شود. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری وزیرراه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های فنی و مهندسی مجموعه همکاران ستادی و امور، طرح و پروژه‌های مهمی در استان در حال انجام است که تلاش می‌کنیم براساس زمان‌بندی‌های انجام‌شده امسال بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ پروژه در بخش‌های آب و فاضلاب با همراهی پیمانکاران و مشاوران شرکت در حال انجام است که بخش زیادی از این پروژه‌ها در مراحل نهایی است. می‌توان به طرح جهاد آبرسانی در استان اشاره که با مشارکت و پای کار بودن مجموعه بسیج سازندگی سپاه استان به‌عنوان نماینده قرارگاه امام حسن (ع) حال انجام است. تاکنون آبرسانی به حدود ۷۰ روستای محروم استان به پایان رسیده است. در ۲۰ روستا آیین افتتاحیه برگزار شده است و در بقیه روستا‌ها ماه‌های آینده انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفای لرستان بیان کرد: در بخش اصلاح و بهسازی، سال گذشته حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط استان انجام شده است که این فعالیت امسال نیز ادامه خواهد داشت. همچنین در بخش آب در حوزه شهری ارتقای زیرساخت‌های تأمین آب و بالا بردن ظرفیت‌های موجود را در دستور کار داریم.

اکبریان درباره اقدامات بخش فاضلاب هم گفت: با تلاش‌های انجام‌شده در بخش فاضلاب، پروژه‌های متنوعی در استان داریم که در حال حاضر حدود ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان عملیات اجرایی آنها فعال است. اگر بخواهیم به مهم‌ترین آنها اشاره کنیم، بحث احداث تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در پنج شهرستان استان است که پیشرفت ساختمانی ۷۰ درصدی دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به رایزنی‌های انجام‌شده و حمایت‌های مدیریت ارشد استان و سایر مسؤولان استانی و کشوری و از طریق چند بانک عامل، تسهیلاتی برای آنها جذب شده است که تلاش خواهیم کرد سرعت ساخت این تصفیه‌خانه را افزایش دهیم. همچنین در بخش توسعه شبکه فاضلاب و مدرن کردن آن، از همه ظرفیت‌های مهندسی و مالی شرکت استفاده می‌کنیم تا بتوانیم در شاخص‌های بخش فاضلاب که از اولویت‌های مهم دولت است، استان را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت آبفای لرستان درباره سایر قسمت‌های این شرکت، توضیح داد: در بخش مشترکان، با تغییراتی که در سیستم‌های خدمت‌رسانی داشتیم، سرعت ارائه خدمات به مردم و مشترکان را بالا بردیم و تلاش خواهیم کرد خدمات الکترونیکی را با هدف سهولت کار و مراجعه حضوری نکردن مشترکان ارتقا دهیم. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
  • نیروگاهی که ایرانیان در سریلانکا ساختند!
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟