Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار کوچکی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج در رشت با اشاره به نظر تعداد زیادی از نمایندگان مجلس برای به تعویق انداختن کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸ اظهار کرد: در رابطه با  تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در روز گذشته جلسه‌ای را با وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه  داوطلبین گرفتار در مناطق سیل‌زده و هم‌چنین داوطلبینی که در قالب گروه‌های مختلف به کمک سیل‌زدگان شتافته‌اند نیاز به عقب افتادن تاریخ برگزاری کنکور دارند، گفت: با توجه به مطالب گفته‌شده دیده می‌شود که این مسئله با بهانه‌هایی  مواجه شده  چراکه معتقدند کنکور باید در زمان مقرر برگزار شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نظر دولت و سازمان سنجش برای  داوطلبان سیل‌زده ایجاد سهمیه برای آن‌ها است، تصریح کرد: داوطلبینی که همه زندگی آن‌ها در گل‌ولای قرار دارد  با ایجاد سهمیه نمی‌توانند نمرات مدنظر خود را به دست آورند به همین دلیل طرح دوفوریتی آماده کرده تا دولت، وزارت علوم و سازمان سنجش موظف شود در جهت حمایت از داوطلبان سیل‌زده و همچنین داوطلبانی که به یاری سیل‌زدگان شتافتند، تاریخ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد را به بعد از پانزده خرداد تغییر دهند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نظر مجلس مبنی بر به تعویق افتادن هرگونه آزمون تا بعد از 15 خرداد گفت: با توجه به اتفاقات پیش‌آمده، بیش از 100 نماینده این طرح را  امضا و ما نیز آن تا این طرح را آماده و چاپ کردیم تا ان‌شاءالله یکشنبه در صحن مجلس مطرح شود.

وی با اشاره به نظر نمایندگان مجلس مبنی بر تغییر تاریخ کنکور کارشناسی ارشد بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود این طرح با رأی بالای نمایندگان همراه شود بنابراین مشکلی از این حیث نیست، هرچند که نظر  وزارت علوم و سازمان سنجش  برگزاری برنامه‌های طبق زمان‌های مشخص‌شده است.

کوچکی‌نژاد با  تأکید بر اینکه تغییر زمان کنکور صرفاً مختص کنکور سال ۹۸ است افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس علاوه بر تأکید بر تغییر تاریخ کنکور کارشناسی ارشد به وزارت آموزش‌وپرورش نیز تأکید کرده تا آن‌ها نیز امتحانات آزمون‌های نهایی خود را سازمان‌دهی کنند تا دانش‌آموزان گرفتار در سیل آموزش‌های لازم را دیده و از سایر دانش آموزان عقب نمانند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دغدغه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر شرایط دانش آموزان در مناطق سیل‌زده گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات به سه گروه تقسیم‌شده تا به مناطق سیل‌زده همچون خوزستان، گلستان و لرستان سرزده  تا از روند آموزشی این مناطق نیز مطلع شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر روز  شنبه خود به خوزستان برای بررسی روند آموزشی دانش آموزان سیل‌زده بیان کرد: با توجه به تأثیر معدل روی کنکور ۹۸، آموزش دانش آموزان و کسب نمرات برای موفقیت در کنکور حائز اهمیت است ازاین‌رو، بعد از بازدید از مناطق سیل‌زده و اطلاع از مسائل آموزشی این مناطق به بررسی روند آموزش می‌پردازیم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

تسنیم نوشت: با وجود تجربه شکست‌خورده دهه ۷۰ برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به‌دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال ۷۶ به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاین‌رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده است و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: سال ۷۶ مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به‌عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود؟»، ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای‌عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به‌عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند.»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به‌دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم‌گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به‌دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896694

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • اعلام اقدامات حفاظتی در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تاثیر۵۰ درصدی نمرات امتحان نهایی در کنکورسراسری
  • لو رفتن سوالات آزمون‌های نهایی و کنکور سراسری به هیچ عنوان امکان ندارد
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • به تعویق افتادن زمان آزمون استخدامی در استان تهران
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟