Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با بیان اینکه برای ملت ایران به خوبی روشن است که هدف آمریکایی‌ها از این اقدام چه بوده است، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی این موضع را به صراحت مطرح کرد که این اقدام آمریکا به درخواست آنها صورت گرفته و به عبارتی همه جنایت‌ها و اقدامات خلاف آمریکا برای این بوده که یک نفر در سرزمین اشغالی در انتخابات به پیروزی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی با تاکید بر اینکه اسرائیل سرزمین غصب شده فلسطینیان است و انتخابات در آن معنا ندارد، گفت: اگر می‌خواهند انتخابات برگزار کنند باید مردم فلسطین و نه اشغالگران،  پای صندوق آراء بیایند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید در این شرایط پیوستگی، همبستگی و انسجام را بیش از گذشته تقویت کنیم، تاکید کرد: امروز زمان گله‌گذاری، جناح‌ها و گروه‌ها از یکدیگر نیست و زمانی است که باید همه در صف واحد و مستحکم قرار بگیریم تا کسی نتواند در این صف رخنه ایجاد کند و در برابر توطئه آمریکایی‌ها ایستاده و از مشکلات به خوبی عبور کنیم.

وی در ادامه اظهارداشت: بسیار علاقمندیم در منطقه رفراندومی برگزار شود تا همه ملت‌ها و کشورها اعلام کنند که در این سال‌ها از سوی چه کسانی بر منطقه ظلم شده و چه کسانی به یاری دولت‌ها و ملت‌های منطقه شتافته‌اند.

روحانی خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند که منبع ظلم، ستم و تروریسم در منطقه هستند و ملت‌های منطقه بویژه ملت ایران در روزهای سختی و مشکلات به یاری هم شتافته‌اند و در این میان نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بسیار برجسته است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقدام آمریکا در بدترین شرایط از لحاظ انسانی و در بهترین شرایط برای رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، گفت: توهین یک دولت نابخرد به نهاد خدوم سپاه در روزهایی است که نیروهای سپاه با تمام وجود به ملت ایران و خواهران و برادران خود در استان‌های سیل‌زده یاری می‌رسانند و امنیت کشور را برقرار می‌کنند.

روحانی با اشاره به اینکه اقدامات دولت آمریکا علیه ملت ایران همواره از سوی چند کشور و کشورک مورد حمایت بوده، اظهار داشت: در سطح جهان و کشورهای بزرگ اروپا، آسیا، اقیانوسیه و سایر نقاط، ملت‌ها در موضوع برجام از ایران، در قضیه جولان از سوریه و در موضوع قدس از فلسطین حمایت کرده‌اند.

رئیس جمهور خطاب به دولتمردان آمریکا، گفت: اگر با این اقدام به دنبال ایجاد اختلاف در ایران هستید، اشتباه می‌کنید؛ بدانید که بین سپاه و مردم همواره یک رابطه صمیمی بوده است و مردم هیچ‌گاه فداکاری و ایثارهای ۴۰ساله این نیروها را فراموش نخواهند کرد. جایگاه سپاه و عشق و علاقه مردم به نیروهای مسلح و مدافع کشور، مطمئناً امروز با این اقدام بیشتر از گذشته شده است.

روحانی ادامه داد: دشمنان در رسیدن به اهداف خود در منطقه با شکست مواجه شدند و می‌دانند که در این شکست، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش اساسی داشته و از این بابت عصبانی هستند و بخاطر همین دست به اقدامات نابخردانه می‌زنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه همه اقدامات آمریکا برخلاف منطق و موازین و قوانین بین‌المللی بوده است، گفت: اگر آمریکایی‌ها می‌خواهند با این اقدام مردم منطقه را از ایران و سپاه جدا کنند باید بدانند که باز هم اشتباه می‌کنند، امروز مردم عراق، سوریه، لبنان، یمن، افغانستان، پاکستان و سایر ملت‌های منطقه خدمات ملت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را فراموش نکرده و این اقدام آمریکا هیچ چیز را به نفع آنان تغییر نخواهد داد.

روحانی اقدام آمریکا را حرکتی شعاری، تبلیغاتی و سیاسی برشمرد و تصریح کرد: آمریکا در طول ۴۰ سال گذشته با همه توان در ضدیت و دشمنی با ایران بوده و امروز هم با پررویی بیشتر در این مسیر قرار دارد و همواره علیه سپاه تلاش کرده است و امروز هیچ اقدام جدیدی برکارهای گذشته آنها اضافه نشده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: آنها به خوبی می‌دانند که اگر بخواهند پای خود را از حد شعار یک قدم فراتر بگذارند با چه مشکلات و مصیبت‌هایی روبرو خواهند شد و فکر نمی‌کنم آنها هر چقدر هم ناشی باشند بخواهند اقدام دیگری انجام دهند.

روحانی با بیان اینکه آنها می‌خواهند با این اقدام تبلیغاتی یک فشار روانی و اقتصادی بر مردم ایران وارد کنند، گفت: آنها به دنبال این هستند که بگویند می‌توانیم ملت‌های منطقه را از ایران جدا کنیم، اما تردیدی وجود ندارد که از این به بعد ارتباط ایران با دولت‌ها و ملت‌های منطقه بیشتر خواهد شد و آنها به این خواسته آمریکا اعتنایی نخواهند داشت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همچنان برخی از شهرها و استان‌های کشور با مشکلات ناشی از سیل و سیلاب مواجه هستند و ممکن است در روزهای آینده نیز به واسطه بارش‌ها این مشکلات ادامه داشته باشد، گفت: دولت، ‌مردم و سایر دستگاه‌هایی که باید حمایت داشته باشند، وظایف و مسئولیت‌هایی دارند که باید به آن عمل کنند.

روحانی ادامه داد: دولت وظیفه دارد در این شرایط در خط مقدم حل مشکلات مردم باشد و در این راستا وزارتخانه‌های گوناگون، مسئولیت‌های بسیار سنگینی را بر دوش داشته و در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند.

رئیس جمهور با اشاره به از بین رفتن و آسیب‌ دیدن راه‌های مواصلاتی کشور در اثر سیل و رانش زمین، گفت: وزارت راه و شهرسازی برای بازسازی راه‌ها، وظیفه بسیار سنگینی دارد که در این مسیر باید همه امکانات را بسیج کرده و دستگاه‌های گوناگون اعم از سپاه، ارتش، بسیج، شهرداری‌ها و شرکت‌های خصوصی که دلسوز کشور هستند، باید به کمک این وزارتخانه بیایند.

روحانی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا خطوط ارتباطی را در مناطق سیل‌زده به شرایط عادی بازگردانیم و در برخی مسیرهایی که بازگشت به شرایط طبیعی نیاز به زمان دارد، باید یک ارتباط موقت ایجاد کنیم.

رئیس جمهور افزود: برخی از مسیرهای ریلی، جاده‌ای و فرودگاه‌ها، در این ایام با مشکلاتی مواجه شدند که باید برای رفع این مشکلات تلاش کنیم.

روحانی با بیان اینکه وزارت نفت در زمینه سوخت‌رسانی و گازرسانی به شهرها و روستاها علیرغم همه سختی‌ها و دشواری‌هایی که با آن مواجه بود، اقدامات بسیار خوبی را به انجام رسانده است، گفت: امروز تقریباً همه شهرها و روستاهای کشور دارای گاز هستند و از تلاش‌های انجام شده در مدیریت به موقع که منجر به عدم بروز حادثه در بخش گاز شد، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم گازرسانی به روستاها است، ادامه داد: شرکت ملی گاز ایران روزانه حدود ۱۰ روستا را وارد مدار گازی کشور می‌کند و سالانه بیش از ۳ هزار روستا به شبکه گازی کشور متصل می‌شود.

روحانی با بیان اینکه وزارت نیرو برای تأمین آب شرب و برق در روستاها و شهرهایی که با سیل مواجه بودند،‌ با مشکلات بزرگی روبرو بود، گفت: خوشبختانه تلاش بسیار گسترده و خوبی به انجام رسید که در کوتاه‌ترین زمان مشکلات مردم در این بخش حل و فصل شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه وزارت کشور در اینگونه حوادث فرماندهی عملیات امداد، نجات و ساماندهی را برعهده دارد، اظهار داشت: وزیر کشور، استانداران و فرمانداران در این زمینه تلاش پیگیر و بسیار خوبی را به انجام رساندند.

روحانی همچنین از تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و خدمات هلال احمر در امدادرسانی به مردم و انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری در مناطق سیل‌زده تقدیر کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه وحدت و انسجام بسیار خوبی میان همه نیروها اعم از دولت، ارتش، سپاه و نهادهای عمومی غیردولتی در کمک‌رسانی به مردم به نمایش گذاشته شد و همه به صحنه آمدند، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانیم مشکلات مردم را در مناطق سیل زده حل و فصل کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه در برخی کشورها مانند آمریکا هنگامی که مردم با سیل مواجه می‌شوند تا ۵ سال پس از آن با مشکلات ناشی از آن روبرو هستند، گفت: دولت این کشور مشکلات مردم را در اینگونه حوادث درک نکرده و به خواسته‌ها و مشکلات مردم هیچ توجهی ندارند.

رئیس جمهور ادامه داد: در حادثه زلزله کرمانشاه همه نهادها و نیروهای کشور به خوبی به صحنه آمده و تلاش کردند و امروز هم همه باید تلاش کنیم تا مشکلات با سرعت بیشتری برطرف شود.

روحانی با تأکید بر اینکه مردم نباید به شایعات توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: ممکن است در روزهای آینده با توجه به تداوم بارش ها، در برخی استان‌ها با مشکلاتی مواجه باشیم، اما مرجع اخبار برای مردم باید صدا و سیما باشد و به شایعات بی‌اساس توجه نکنند.

رئیس جمهور افزود: پایداری سدهای کشور مورد اعتماد است و همه سدها به طور ساعتی و روزانه کنترل می‌شوند.

روحانی اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه  و وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی باید همه توانشان را در زمینه تأمین مسایل مالی و ارایه تسهیلات بکار بگیرند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که همه باید تلاش کنند تا از رنج و سختی مردم کاسته شود، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید با اقدامات و برنامه‌ریزی‌های مناسب، از کشاورزان و دامدارانی که در حوادث اخیر خسارت دیده اند، پشتیبانی کند.

روحانی اظهار داشت: مردم مطمئن باشند اجازه نمی‌دهیم کسی که در این حوادث خسارت دیده بی‌پناه بماند و در این راستا دولت و نیروهای مسلح با همه توان در کنار مردم بوده و رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه بسیار حساس و پیگیر هستند و ان‌شاء الله با نمره قبولی خوبی در پیشگاه مردم از این مشکل عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور در ابتدای جلسه هیات دولت نیز با تبریک میلاد سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، پرچمدار کربلا قمر بنی هاشم(ع) و اسوه صبر و مقاومت امام سجاد(ع) به ملت بزرگ ایران، گفت: امیدوارم همه ما بتوانیم رهروان راه این عزیزان باشیم.

روحانی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا و کربلا همواره منجی ملت‌ها در روزهای سخت در برابر طاغوت و استبداد بوده است، اظهارداشت: امروز هم برای ملت ایران این چنین است و می‌توانیم در سایه پیروی از سیره و راه آن بزرگان در برابر قدرت‌های بزرگ اهداف خود را دنبال کرده و از مشکلات عبور کنیم.

رئیس جمهور همچنین روز جانباز را به همه جانبازان بزرگی که در دفاع مقدس به درجه جانبازی نایل شدند و سالهاست رنج بسیاری را تحمل می‌کنند، تبریک گفت و افزود: حقیقتاً در برابر عظمت روحیه و صبر جانبازان و خانواده‌های آنها عاجز هستیم که با چه زبانی از آنان تشکر و قدردانی کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه جانبازان و ایثارگران مشکلات بسیاری را در دوران دفاع مقدس و پس از آن با صبوری تحمل کرده‌اند، افزود: الگوی آنان قمر بنی هاشم(ع)، است که معیار صبر، وفاداری، مقاومت، ایستادگی و دفاع از راه ابا عبدالله الحسین(ع) بود و می‌تواند الگویی بزرگ برای همه ما باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۶۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی، وزیر اقتصاد: با نسلی مواجه‌ هستیم که انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند

به گزارش جماران؛ نشست مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و اقتصاد پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی شامگاه سه‌شنبه (۷فروردین‌ماه) در نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد.

احسان خاندوزی در این نشست با قدردانی از برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: به جهات متعددی نمایشگاه قرآن با دیگر نمایشگاه‌ها تفاوت دارد. نمایشگاه قرآن یک پاتوق فرهنگی و معنوی ویژه است که به جهت کارویژه‌هایی که نمایشگاه قرآن ایفا می‌کند امروز به نقطه خوبی رسیده است.

وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» که از سوی رهبر معظم انقلاب برای سال ۱۴۰۳ نامگذاری شده اظهار کرد: در شرایط امروز اقتصاد ایران و جامعه ایرانی باید به این شعار توجه کنیم تا گام‌های بیشتری به هدف‌گذاری اهداف شعار سال نزدیک شود.

خاندوزی تاکید کرد: با توجه به قرار دادن محور اقتصاد از ناحیه مشارکت مردم، در این بخش یک غفلت یا شاید یک انتخاب راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته صورت گرفته است که انتخاب راهبردی اساسا منحصر کردن حوزه اداره امور به طبقه خاصی از دیوان سالاران کشور است. این نگاه به شکل کاملا روشن و آشکاری مغایر ایده‌های بنیانگذاران جمهوری اسلامی است.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه اداره امور به نحوی باید صورت بگیرد که آحاد مردم مشارکت در رهبری کشور داشته باشند، ادامه داد: ما میراث‌دار یک انحراف در دهه‌های قبل هستیم که اعتقادی به فراهم کردن مشارکت عامه در رهبری کشور نداشت، بلکه مشارکت مردم را مخل پیشبرد اهداف و منافع خود تلقی می‌کرد.

وزیر اقتصادی یادآور شد: ساختارها و نهادسازی‌هایی که در دهه‌های اخیر شکل گرفته باعث شده که عامه مردم کم توجه و بلکه بی تفاوت در موضع دفع قرار بگیرند و در مقابل برای کسانی که بخواهند در عرصه اداره کشور نیز نقش ایفا کنند، دست انداز ایجاد کرده است. امروز ثمره‌اش این شده که با نسل نسبتا وسیعی در جامعه مواجه‌ هستیم که اساسا انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند.

خاندونزی ابراز کرد: نهادسازی‌ها هزینه مشارکت یک فرد، گروه، انجمن و نهادهای مختلف را بالا برده و موانعی را ایجاد کرده است و این دسترسی را نداده تا مردم بیایند و نقش آفرین باشند. این معضل باعث شده که با فراگیر شدن حزب غائبین زمانه مواجه باشیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه تلاش‌هایی در دو سال گذشته صورت گرفته و با نگاه مثبتی که رئیس جمهور داشتند توانستیم به سمتی برویم که به مردم بازگردیم و مردم را به عرصه اداره کشور بازگردانیم. با روش‌های مختلف موانع زدوده شد و موفق شدیم آرام آرام موازنه را برگردانیم که امکان فراهم شود و موانع تسهیل و مردم تشویق شوند.

خاندوزی گفت: در عرصه اقتصاد نمود این نگاه این است که بسیاری از مواردی که مردم اساسا مطلع از آن نبودند و امکان ورود، اظهارنظر و اصلاح و حل مشکل وجود نداشت و سال‌ها در نهان‌خانه‌ها باقی مانده بود گشایش بیابد تا جامعه بداند ابربدهکاران بانکی چه کسانی هستند. بیشترین چرخش مالی و سرمایه‌ای در کجا و چه بخش‌هایی صورت می‌گیرد. اطلاعات بسیار ارزشمند شرکت‌های دولتی که مال مردم بودند و به بدترین شیوه‌ها مدیریت می‌شدند در چه وضعیتی هستند.

وی افزود: گام دوم غیر از اطلاع پیدا کردن و اشراف مردم اجازه پیدا کردن برای نقش آفرینی بود. فردی که سال‌ها باید التماس می‌کرد یا دست به رشوه می‌زد تا سرمایه خودرا وارد یک پروژه اقتصادی کند، با ایجاد درگاه ملی مجوزها دیگر از این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

وزیر اقتصادی تصریح کرد: گام سوم برای جاهایی است که مردم مالکیت داشتند، اطلاعات هم وجود داشت، اما امکان اعمال مدیریت نداشتند. در دولت این امکان را فراهم کردیم که ظرفیت مدیریتی مردم نقش آفرین باشند.

وی با بیان اینکه در بسیاری از جاها کم کاری کردیم و به وضوح هزار راه نرفته و عقب افتادگی وجود دارد، اظهار کرد: اگر در این مسیرهای اصلاحی که در طول یکی دو سال اخیر شروع شده حرکت کنیم و بهانه‌ای قرار دهیم برای اصلاح تربیت اقتصادی جامعه، آن‌وقت است که موفق شده‌ایم از تهدید تحریم‌ها و نفت کم فروخته و تلاطم‌های ارزی یک فرصتی برای رشید شدن جامعه خود بسازیم.

خاندوزی گفت: ۱۰ تا ۱۵ سال قبل هم دچار همین کاستی‌ها بودیم، اما به اندازه امروز محتاج این نبودیم که بر عناصر فرهنگ اقتصادی تمرکز کنیم و بر گشودن باب مشارکت باب عامه مردم در نظارت اقتصادی، در ایده‌های اقتصادی و مدیریت بنگاه‌های اقتصادی تمرکز و توجه کنیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که تغییر رویکردی که در دولت آقای رئیسی ایجاد شده بتواند برگ جدید از نوع تعامل مردم و عامه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران با نظام سیاست گذاری کشور فراهم کند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • شعارهای سال به گفتمان تبدیل شود
  • قاچاق می‌تواند جهش تولید را با مشکل مواجه کند
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • خاندوزی، وزیر اقتصاد: با نسلی مواجه‌ هستیم که انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند
  • وقت آن است که ماکرون، نفاق را کنار بگذارد
  • چالش‌هایی که در روزه‌ داری با آنها مواجه می‌شویم/ چگونه مشکلات گوارشی را کاهش دهیم؟/ دلایل بروز یبوست و نحوه پیشگیری از آن در افراد روزه‌ دار
  • یک دهه با شعارهای اقتصادی
  • چالش‌هایی که با روزه‌داری مواجه می‌شویم/ چگونه مشکلات گوارشی را کاهش دهیم؟
  • اسرائیل با بدترین بحران تاریخ خود مواجه است
  • رئیسی: مشکلات با دستور حل نمی‌شود