Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با بیان اینکه بستر سازی برای مهارت آموزی ، راه حل کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است گفت:فرصت‌های شغلی برای مددجویان نهادهای حمایتی و افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی استان بوشهر مهیا می‌شود. ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالمجید دراهکی ظهر امروز در نشست بررسی و توسعه آموزش‌های مهارتی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: در سال 97 آموزش‌های مهارتی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی برای یک‌هزار و 100 نفر از زندانیان،100 نفر از معتادان بهبود یافته،300 نفر از ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی،110 نفر از مراکز درمان بهزیستی و 890 نفر از مددجویان نهادهای حمایتی در معرض آسیب‌های اجتماعی در استان بوشهر ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه راهکار ایجاد اشتغال پایدار ، مهارت‌آموزی است، افزود: معضل بیکاری یکی از مهم‌ترین مشکلات جامعه امروزی است که مهارت‌آموزی و شرکت در دوره‌های آموزشی هم می تواند در کاهش بیکاری و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیرگذار باشد .

دراهکی با اشاره به اینکه طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی مهمترین معضلات اجتماعی به شمار می‌روند و این آسیب‌ها از نبود اشتغال در جامعه نشعت می‌گیرد اظهار کرد: برای ایجاد اشتغال پایدار به جای گسترش فضاهای آموزشی و صدور مدارک دانشگاهی، باید مهارت و کار به آنها آموزش داد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر علت بیکاری بسیاری از افراد را نداشتن مهارت دانست و گفت: در صورت فراهم کردن زمینه برگزاری دوره‌های آموزش و مهارت آموزی، فرصت‌های شغلی برای مددجویان نهادهای حمایتی و افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی مهیا می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در حاشیه شهرها که با مشکلات متعددی مواجه هستند می‌تواند سطح زندگی مردم را در این مناطق ارتقا دهد خاطر نشان کرد: برای حل مشکلات ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی ضرورت دارد اشتغال را در اولویت قرار داده و پس از مهارت آموزی و توانمند سازی به سمت بازاریابی برای فروش محصولات تولیدی آنها گام برداشت.

دراهکی با اشاره به رشته‌ها و حرفه‌های آموزش داده شده در حوزه آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: خیاطی، کامپیوتر، قالی بافی،پروش گیاهان دارویی،پرورش قارچ و رشته های بازار محور و زود بازده است که در حوزه آسیب‌های اجتماعی آموزش داده شده و برنامه ریزی منسجی برای سال جدید تدوین شده است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اشتغال‌زایی جوانان فاقد مهارت، عنوان کرد: سال قبل 2 هزار و 500 نفر در راستای کاهش آسیب های اجتماعی با مهارت آموزی توانمند شدند.

بوشهر|35 حرفه مهارتی ویژه افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی استان بوشهر تدوین شد زنان و آسیب دیدگان اجتماعی استان بوشهر از طریق آموزش‌های مهارتی توانمند می‌شوند مهارت آموزی آسیب دیدگان اجتماعی در حاشیه شهرها و روستاهای استان بوشهر اجرا شد

وی بیان کرد: همفکری، تعامل و همکاری دستگاه‌های متولی، توانمندسازی اقشار جامعه به‌ویژه قشر محروم در اشتغال‌زایی به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه تنها راه حل معضلات حاشیه‌نشینی و بیکاری است.

انتهای پیام/ u

R41363/P1494/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه راه‌اندازی مراکز مشاوره پلیس را گامی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: معاونت اجتماعی انتظامی استان، اقدامات خوبی در راستای صلح و سازش در پرونده‌ها و مختومه‌کردن آن‌ها با بیش از ۲۱ هزار مشاوره به شهروندان انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلال پشوتن در جلسه دیدار با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه در دفتر معاونت انتظامی استان اظهار کرد: تحقق اصل جامعه‌محوری در تأمین و حفظ امنیت عمومی مستلزم سیاست‌گذاری و تدوین راهبردها و اهدافی است که پلیس بتواند در سایه آن‌ها از ظرفیت‌ها و پشتیبانی مردمی بهره‌ی بیشتری بگیرد و بر اساس همین نگرش است که مراکز روان‌شناسی مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فراجا شکل گرفت.

وی افزود: بررسی علمی تغییر و تحولات اجتماعی و تأثیر آن در امنیت عمومی، شناخت بسترها و زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی آسیب‌ها و جرایم و گسترش ساز و کارهای پیشگیری اجتماعی از جمله مهم‌ترین اهداف معاونت اجتماعی پلیس است که مراکز مشاوره گامی مؤثر در دست‌یابی به آن‌ها است.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مشاوره و مددکاری اجتماعی از جمله اقداماتی است که در سال‌های اخیر در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفته است که برای تقویت نگرش جامعه محوری پلیس به آن توجه بیشتری شد.

وی با اشاره به اهداف کلان راه‌اندازی مراکز مشاوره ادامه داد: این مراکز با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتمادآمیز بین پلیس با مردم و شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتارهای ناهنجار و بزهکاری‌ها تشکیل شد.

پشوتن تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آن‌ها، آگاه‌سازی جامعه به منظور افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران‌های زندگی را از دیگر اهداف تشکیل مراکز مشاوره برشمرد.

وی اضافه کرد: امروز انواع خدمات مشاوره‌ای نظیر مشاوره روان‌شناختی، انتظامی، مددکاری اجتماعی، روان‌سنجی و… در مراکز مشاوره پلیس به عموم مردم ارائه می‌شود.

این مقام انتظامی در خصوص مشاوره‌های حوزه‌های روان‌شناختی نیز گفت: مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ازدواج، مهارت‌های مدیریت استرس، روابط بین فردی، تفکر نقاد، حل مسئله، مقابله با خلق منفی، مدیریت زمان، مدیریت خشم، ارتباط مؤثر، خودآگاهی و همدلی از جمله آن‌ها است.

وی ارائه خدمات روان‌سنجی فردی از قبیل تست هوش، شخصیت، استعداد و پیشرفت تحصیلی را از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز روان‌شناسی عنوان کرد.

پشوتن یادآوری کرد: بنا به بررسی‌های مراکز علمی فراجا درصد قابل توجهی از پرونده‌های موجود در کلانتری‌ها مربوط به اختلافات خانوادگی است که عمدتاً از طریق پیشگیری اجتماعی و مشاوره و مددکاری قابل حل است.

وی مطرح کرد: مددکاران وظیفه دارند که افرادی که توسط دوائر قضائی کلانتری‌ها به آن‌ها ارجاع داده می‌شوند را کمک کرده و ضمن ارائه خدمات مشاوره‌ای نسبت به رفع مشکل میان آن‌ها اقدام کنند.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه همچنین از ارائه ۲۱ هزار مورد خدمات مشاوره‌ای طی سال گذشته توسط مراکز مشاوره و کلانتری‌های پلیس کرمانشاه به اقشار مختلف مردم خبر داد و گفت: در راستای آگاه‌سازی بیشتر مردم نیز ۳۰ نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی برپا شد.

وی در پایان تعامل با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی مطابق با نیازهای آموزشی کارشناسان و مشاوره و مددکاری اجتماعی و جذب پلیس‌های افتخاری در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی را از دیگر اقدامات معاونت اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 746752

دیگر خبرها

  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • پرداخت زکات فطریه در استان بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی