Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اژدری زرمهری روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به استناد قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، مصوب سال 94 مجلس شورای اسلامی، با پذیرش دانشجوی دکترای پژوهشی برای مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موافقت شد.
وی افزود: استادان راهنما، رشته­ ها و ظرفیت پذیرش دانشجو اعلام شده که طبق آن پذیرش دانشجو در مقطع دکترای پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: براین اساس داوطلبان امکان شرکت در آزمون متمرکز دکترای پژوهشی سال تحصیلی 99-98 را خواهند داشت.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به 350 هزار نفر از ساکنان آنها در جنوب استان خراسان رضوی خدمات ارائه می دهد.
این دانشگاه 190 تخت در بیمارستان 9 دی تربت حیدریه و 20 تخت در بیمارستان مه ولات دارد.
شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
7079/ 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تحصیلات تکمیلی دانشجو فیزیولوژی قانون مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است و بیماران با توجه به این مشکلات حاضر نیستند به کرمان سفر کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهدی احمدی‌نژاد صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با بیان اینکه یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه به‌عنوان هفته سلامت در کشور نام‌گذاری شده است، اظهار داشت: کشور ما در سخت‌ترین شرایط تحریمی قرار دارد و دانشگاه علوم پزشکی که درگیر بهداشت و درمان مردم است شرایط بدتری را متحمل شد.

وی با بیان اینکه به یاری خدا در این شرایط سخت تحریمی شاهد اتفاقات مثبتی بودیم، گفت: با همراهی مسئولان استان کرمان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی کارهای خوبی اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه 13 میلیارد تومان بدهی معوقات پژوهشی دانشگاه پرداخت شد که همین موضوع باعث شده که میزان مقالات دانشگاه در سال‌های قبل کاهش داشته باشد، ادامه داد: در حال حاضر یک میلیارد و 300 میلیون تومان از این بابت بدهی داریم.

وی با بیان اینکه بدهی دارو به شرکت‌های دارویی نیز مقدار زیادی بود که در پایان سال گذشته مقدار قابل توجهی از آن تسویه شد، ادامه داد: در پرداخت حق و حقوق پرستاری رتبه دوم کشوری را داریم که بعد از تهران در رتبه دوم هستیم.

نظام ارجاع در تمام شهرستان‌های استان کرمان اجرایی می‌شود

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه خروج پزشکان از محیط دانشگاهی زیاد شده و اصلاً حاضر نیستند جزو هیئت علمی قرار بگیرند که دلیل آن عدم پرداخت معوقات است، گفت: اما شرایط دانشگاه علوم پزشکی کرمان خیلی بهتر است.

وی با بیان اینکه تکمیل طرح‌های نیمه تمام را هم پیگیری می‌کنیم، افزود: خوابگاه دانشجویی دختران در داخل دانشگاه علوم پزشکی بالغ بر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه جذب خیرین بسیار خوب بوده است و توانستیم با کمک خیرین کارهای خوبی انجام بدهیم، گفت: بیمارستان 300 تخت خوابی امام رضا (ع) در کرمان در حال ساخت است و به بالای 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ در حال حاضر دنبال جذب نیرو و جذب امکانات و تجهیزات برای این بیمارستان هستیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین 9 دستگاه آمبولانس جدید خریداری و به ناوگان دانشگاه اضافه شده است، افزود: احداث بیمارستان هزار تخت خوابی شهید سلیمانی که توسعه بیمارستان شفا است، نیز در حال اجرا است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه برای حضور پزشکان در شهرستان‌ها باید ایجاد انگیزه کرد، اظهار داشت: متاسفانه خیلی از شهرستان‌ها امکانات حداقلی برای حضور شهروندان را ندارند و وقتی امکانات زندگی و تفریحی مناسب برای خانواده پزشک وجود ندارد، در آن منطقه نمی‌ماند؛ البته ماندگاری پزشکان در حال پرداخت است اما هنوز معوقه داریم و امیدواریم به‌زودی به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است، گفت: به عنوان مثال بیمارستان مهرگان کرمان دو بخش آی سی یو در کشور عراق ایجاد کرده و با پزشکان این بیمارستان در آنجا خدمت‌رسانی می‌کند و بسیار هم موفق بوده است اما بیماران با توجه به مشکلات زیرساختی در استان حاضر نیستند به کرمان سفر کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه کرمان پزشکان خوب و موفقی دارد و بیمارستان‌های خصوصی نیز خدمات بسیار خوب درمانی ارائه می‌دهند، افزود: نیاز است به همین تناسب زیرساخت‌های اقامتی و رفاهی استان نیز ارتقا داده شود تا شاهد حضور بیماران از سایر نقاط در استان کرمان باشیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است