Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-29@08:22:03 GMT

محققان دانشگاهی ایستگاه فضایی هوشمند می‌سازند

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۴۳۱۹

محققان دانشگاهی ایستگاه فضایی هوشمند می‌سازند

ناسا تحت فشاراست تا فضانورد به ماه بفرستد. علاوه بر آن قرار است در ماه مأموریت‌های اکتشافی انجام دهد. برای این منظور باید جزئیات زیاد و مهمی را در نظر بگیرد مانند فعال نگه داشتن مقر‌های فضایی حتی در زمانی که هیچ انسانی در آنجا زندگی نمی‌کند.

برای این منظور ناسا دو گروه از محققان دانشگاهی را انتخاب کرده و به آن‌ها مأموریت داده است تا ایستگاه‌های هوشمند و خودکار یا SmartHab را توسعه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از این گروه‌ها مسئول پروژه Habitats Optimized for Missions of Exploration یا HOME است. این گروه سیستم‌های خودکار، ماشین یادگیری و عملیات نگهداری رباتیک را برای مقر‌های هوشمند و خودکار تأمین می‌کند. در این تیم محققانی از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، دانشگاه کلورادو، بودلر، دانشگاه کارنگی ملون، مؤسسه فناوری جورجیا و همچنین شرکت سیرا نوادا، بلواوریجین و United Technology Aerospace Systems فعالیت می‌کنند.

گروه دیگر روی SmartHab‌هایی فعالیت می‌کند که با استفاده از فناوری‌های رباتیک خودکار هرگونه اختلالی را برطرف کند. محققان این تیم از دانشگاه پوردو، دانشگاه کانکتیکت، هاروارد و دانشگاه تگزاس هستند.

هر دو گروه بودجه ۱۵ میلیون دلاری طی بازه زمانی ۵ سال دریافت می‌کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری ناسا ایستگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم

یکهزار و ۱۰۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای ایجاد و تقویت زیرساخت آموزش، بهداشت و درمان در قالب شهر دانشگاهی در استان اختصاص داده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بر اساس آخرین نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی Times World University Ranking اواخر سال گذشته و بر اساس شاخص و استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب رتبه دوم کشوری در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی و رتبه 601 تا 800 دانشگاه‌های جهان شده است.

در همین زمینه؛ صدیق جدیدالاسلام، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات همکاران اظهار داشت: علی‌رغم همه کمبودها در سال گذشته اتفاقات خوبی از جمله اختصاص یکهزار و 107 هکتار از زمین‌های دانشگاه برای ایجاد و تقویت زیرساخت آموزش، بهداشت و درمان در قالب تأسیس شهر دانشگاهی در استان رقم خورد.

وی افزود: بالغ بر 18 هزار متر مربع پروژه‌های عمرانی در قالب پایگاه و مراکز بهداشت، توسعه بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و بخش‌های CCU، ICU دیالیز و ارتقای زیرساخت‌های بیمارستانی در استان کردستان انجام شد.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان؛ تجهیزات پزشکی هایتک بسیار خوبی از جمله دستگاه توموتراپی(پرتو درمانی)،  MRI قروه و سنندج وارد و باعث شده که بیماران در داخل استان درمان شوند و نیازی به خارج از استان نداشته باشند.

وی بیان کرد: به زودی 18 دستگاه خودرو علمیاتی و 12 دستگاه آمبولانس به ناوگان دانشگاهی استان اضافه می‌شود.

جدیدالاسلام درباره اقدامات رفاهی؛ از پرداخت 1200 میلیارد ریال تسهیلات به 3500 نفر از پرسنل توسط بانک‌های عامل و طرف قرارداد در استان خبر داد و عنوان کرد: همچنین 200 میلیارد ریال وام اشتغالزایی پرداخت و تعدادی سوئیت در تهران، شمال و مریوان برای اسکان همکاران فراهم شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان می‌گوید: این دانشگاه در بین دانشگاه‌های مشابه و استان‌های همجوار جزو 5 دانشگاه برتر در پرداخت کارانه بخش بهداشت و درمان است.

630 خانه بهداشت، 156 مرکز جامع ارائه خدمات سلامت، 115 پایگاه بهداشت، 69 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی و 16 بیمارستان در سطح استان کردستان با بیش از هزار پزشک عمومی، 550 پزشک متخصص و فوق تخصص، 500 داروساز و دندانپزشک و بیش از 13 هزار نفر کادر سلامت در واحدهای مختلف به مردم استان خدمات بهداشت و درمان ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • چگونه دانشگاه‌ها زندگی افراد مسن را بهبود می‌بخشند؟
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • اسکن سه‌بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین‌المللی یاری می‌رساند
  • فعالیت بیش از هزار نیروی مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان در نوروز
  • نمای شگفت‌انگیز ماه از ایستگاه فضایی
  • عکس برتر فضایی هفته / نمای شگفت‌انگیز ماه از ایستگاه فضایی