Web Analytics Made Easy - Statcounter

"خوان گوایدو" رهبر مخالفان حکومت ونزوئلا در تظاهرات علیه "نیکولاس مادورو" در شهر کاراکاس قطع برق هزاران خانه در استان کبک کانادا در پی وقوع "توفان برفی" در این منطقه و یخ زدگی خطوط انتقال برق و تلاش ماموران برای تعمیر و راه اندازی دوباره آنها جمع‌آوری هزاران دسته گل بر جای مانده از همدردی مردمی با مصیبت دیدگان حادثه حمله تروریستی ماه گذشته به دو مسجد در شهر "کرایست چرچ" نیوزیلند/ زوما درگیری بین نیروهای دولت قانونی لیبی با نیروهای ژنرال "خلیفه حفتر" در منطقه "عین زاره" لیبی/ خبرگزاری آلمان بنر تبلیغاتی کارزار انتخاباتی "پترو پروشنکو" رییس جمهوری اوکراین برای مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است 10 روز دیگر برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بنر از تقابل پوتین و پروشنکو استفاده شده و نوشته است: "21 آوریل – روز انتخابات مرحله دوم- زمان انتخاب قاطعی است." نخستین تصویر ارایه شده از یک سیاهچاله در کیهان برای انسان حمله هوایی جنگنده‌های ائتلاف تحت رهبری سعودی به خانه‌ای مسکونی در شهر صنعا یمن/ شینهوا عکس یادگاری گروهی از پیروان "پاپ فرانسیس" با این رهبر مذهبی در جلسه سخنرانی‌های عمومی چهارشنبه‌ها در میدان "سنت‌پترز" واتیکان نمایشگاه 5 روزه خودروهای کلاسیک در "اسن "آلمان اعتصاب و تظاهرات رانندگان تاکسی در برلین آلمان شستشوی مجسمه "یوری گاگارین" نخستین فضانورد جهان در آستانه پنجاه و‌هشتمین سالگرد سفر تاریخی او به فضا و و روز "فضانوردی" در روسیه/EPA مراسم صدو هفتادوچهارمین سالگرد تاسیس نیروی پلیس در ترکیه (عثمانی سابق) در مقبره "مصطفا کمال پاشا" بنیانگذار جمهوری ترکیه در شهر آنکارا/ خبرگزاری آناتولی سردیس 43 رییس جمهوری تاریخ ایالات متحده آمریکا – روسای جمهوری تا پیش از باراک اوباما- در پارکی در ویرجینیا آمریکا/ گتی ایمجز ادامه تظاهرات بر ضد "عمر البشیر" رییس جمهوری سودان در شهر خارطوم/ رویترز بدون شرح مطالب مرتبط دیدنی‌های امروز؛ از اعتراضات به "پمپئو" در سنای آمریکا تا جشن پیروزی نتانیاهو

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دیدنی های امروز عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری این ریزسیاه‌چاله‌، انرژی هفت نسل شما را تامین می‌کند!

تینا مزدکی: رکوردشکنی همجوشی هسته‌ای با اعداد و ارقامی که تنها کمی با رکوردهای قبلی اختلاف دارند و یا پنل‌های خورشیدی که کارآمدتر می‌شوند و نصبشان راحت‌تر می‌شود روزبه‌روز به کسب دستاوردهای بزرگ‌تر کمک می‌کنند. اما حتی اگر ظرفیت ذخیره‌سازی و تولید باتری روند صعودی داشته باشد و قیمت‌ها به‌شدت کاهش یابد؛ چگونگی ذخیره این انرژی برحسب تقاضا در سراسر جهان، همچنان یک چالش بزرگ است.

دو فیزیکدان بر اساس نظریه نسبیت عام انیشتین، نظریه‌ باتری میکروسیاهچاله‌ را ارائه کرده‌اند. در این نظریه از سیاهچاله‌ها به‌عنوان باتری‌های عظیم استفاده می‌شود. آن‌ها با تفسیر دقیق معادلات سیاهچاله‌های کاملاً گرد که نمی‌چرخند، مدل‌های ایده آل سیاه‌چاله‌های میکروسکوپی که در فضایی تنگ پر از انرژی شکل می‌گیرند، را توصیف کردند. نحوه تعامل این سیاهچاله‌های کوچک، می‌تواند عملکرد کل سیستم را شبیه به یک راکتور هسته‌ای کند تا انرژی ذخیره‌شده در پیوند ذرات را برای تولید مقادیر عظیمی از انرژی پاک آزاد کند.

این سیاه‌چاله‌ها باید باردار و کوچک باشند و هرکدام فقط یک جرم پلانک وزن داشته باشند، به‌طوری‌که وقتی باهم در سلول‌هایی مملو از سیاهچاله‌هایی با بار مشابه قرار می‌گیرند، دافعه الکترومغناطیسی آن‌ها کشش گرانش را خنثی ‌کند و نوعی ذخیره انرژی پایدار ایجاد کند که درعین‌حال خودش را نمی‌بلعد. در تئوری، می‌توان سیاهچاله‌های ریز با بار مخالف را یکی‌یکی کنار هم جمع کرد و منجر به ادغام آن‌ها در یک سیاه‌چاله منفرد شد که خیلی سریع تبخیر می‌شود و به انرژی خالص تبدیل می‌شود. انرژی استخراج‌شده از درون سیاه‌چاله نمی‌آید، بلکه فقط از بیرون آن و جایی که گرانش تمرکز می‌کند سرچشمه می‌گیرد.

این تئوری آن‌قدرها هم دور از ذهن به نظر نمی‌رسد. درواقع تصور می‌شود که سیاه‌چاله‌های بسیار ریزی وجود دارند که هرگز کشف نشده‌اند و شاید به این دلیل است که بیشتر انرژی خود را پس از تشکیل در پلاسمای اولیه‌ای که پس از انفجار بزرگ کیهان را پرکرده است، ازدست‌داده‌اند.

اما نظریه میکروسیاه‌چاله‌ها، احتمالاً در حد نظریه باقی خواهد ماند. این نظریه بیشتر بر روی این هدف متمرکز است که بگوید آینده باتری به کجا ختم خواهد شد.

فیزیکدانان اسپن هاگ و جیانفرانکو اسپاویری که این نظریه را بیان کردند، بر این باورند که باتری‌های امروزی در مقایسه با پتانسیل نهایی خود بسیار ناکارآمد هستند و ما احتمالاً در همان ابتدای انقلاب باتری هستیم. در حال حاضر، کارآمدترین باتری‌های لیتیومی حاوی حدود ۹۵۴۰۰۰ ژول انرژی در هر کیلوگرم جرم هستند که تقریباً ۲۲ برابر انرژی حاصل از سوزاندن یک کیلوگرم روغن است.

هاگ و اسپاویری تخمین می‌زنند که یک باتری میکروسیاه‌چاله با وزن تنها یک کیلوگرم می‌تواند انرژی کافی برای یک خانواده برای نسل‌ها تأمین کند، چراکه انرژی آن تقریباً ۴۷۰ میلیون برابر انرژی کارآمدترین باتری لیتیومی ۲۰۰ کیلوگرمی که در حال حاضر وجود دارد، خواهد بود.

آن‌ها می‌گویند درحالی‌که دستیابی به چنین سطحی از پیشرفت فناوری قطعاً قریب‌الوقوع نیست، غیرقابل‌تصور نیست که توسعه فناوری باتری بتواند مسیری شبیه به فناوری رایانه را دنبال کند. این دو فیزیکدان اولین تیمی نیستند که چنین ایده‌ای را برای جلوگیری از نابودی سیاره ما توسط سوخت‌های فسیلی پیشنهاد می‌کنند،

البته، اینکه آیا چنین سیاه‌چاله‌های کوچک و غیر چرخشی وجود داشته باشند یا حتی در یک محیط عملی ایجاد شوند، پروژه‌ای است که احتمالاً در آینده روی آن تحقیقات لازم انجام خواهد شد. البته این دو دانشمند می‌گویند اگر از ستاره‌های نوترونی به‌عنوان آهن‌ربا استفاده کنیم، بازهم به یک شتاب‌دهنده ذره‌ای به‌اندازه منظومه شمسی نیاز خواهیم داشت، شاید این راه‌حل کاملاً غیرواقعی به نظر برسد، اما هرگز نباید بگوییم نشدنی است!

منبع: sciencealert

227323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898154

دیگر خبرها

  • کاش رئیس بایرن بودم تا ناگلزمان اخراج نشود
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  • تجمع بزرگ حمایت از فلسطین مقابل دانشگاه یِیل آمریکا
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • تظاهرات حامیان فلسطین در آلمان
  • دیدنی های امروز؛ از ماراتون لندن تا انتخابات هند
  • تظاهرات گسترده در حمایت از فلسطین در اسپانیا
  • باتری این ریزسیاه‌چاله‌، انرژی هفت نسل شما را تامین می‌کند!
  • نیروهای واکنش سریع به دنبال تاسیس دولت در غرب سودان
  • تداوم تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا