Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - رئيس مرکز تحقيقات، آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي گفت: 6 دستاورد جديد کشاورزي سال 97 در مرکز تحقيقات و کشاورزي اين استان معرفي شد.

«غلامرضا گودرزي» روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: چهار محصول جديد شامل لوبيا قرمز دادفر و افق، گندم آبي زرينه و جو آبي مهتاب با تلاش محققان مرکز تحقيقات کشاورزي استان مرکزي با هدف افزايش توليد محصول در واحد سطح و افزايش بهره وري از آب کشاورزي در اين استان رونمايي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين در اين مدت نقشه عناصر غذايي پر مصرف و کم مصرف خاک هاي زراعي استان مرکزي توسط پژوهشگران در مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان معرفي شد.
رئيس مرکز تحقيقات، آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي بيان کرد: چهار عنوان طرح تحقيقي ترويجي شامل مقايسه کشت رديفي در لوبيا با روش مرسوم در مزارع استان، بررسي وضعيت برداشت از طبيعت، توليد و صادرات گياهان دارويي و محصولات فرعي، مقايسه عملکرد دانه لاين هاي اميدبخش گندم آبي و کشت گل محمدي در اراضي شيب دار استان سال 97 انجام شد.
گودرزي از کسب رتبه نخست مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي درجشنواره شهيد رجايي در سطح کشور خبر داد و افزود: اين جشنواره هرساله براساس شاخص هاي عمومي، اختصاصي و شاخص هاي خاص برگزار و مراکز تحقيقات در استان ها مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
رئيس مرکز تحقيقات، آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي ياد آور شد: مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي اين استان سال 96 در شاخص اختصاصي رتبه برتر کشور را به دست آورد.
مرکز تحقيقات کشاورزي استان مرکزي در سال 62 و مرکز تحقيقات منابع طبيعي و امور دام استان سال 72 به بهره برداري رسيده است که با ادغام وارتخانه هاي کشاورزي و جهاد سازندگي در سال 79 با عنوان مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي سپس در سال 94 با ادغام مراکز آموزش جهاد کشاورزي استان ها اين مرکز با نام مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان فعاليت کند.
اين مرکز داراي بخش هاي تخصصي پژوهشي مشتمل بر گياه پزشکي، منابع طبيعي، آبخيزداري، زراعي و باغي، فني و مهندسي است.
مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان مرکزي داراي هفت ايستگاه تحقيقاتي است که بستر مناسبي براي اجراي طرح هاي پژوهشي فراهم کرده است.
2 ايستگاه از اين ايستگاه ها به صورت ملي ( پرديس تحقيقات و آموزش ملي لوبياي خمين و پرديس تحقيقات و آموزش انار ساوه) و پنج ايستگاه ديگر به صورت استاني فعاليت مي کنند.
1955/3075
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور

یکی از دانشگاه‌های سنگاپور مرکزی را راه‌اندازی کرده که هدف آن انجام تحقیقات در زمینه هوش مصنوعی در جهت رفاه عمومی است.

به گزارش ایسنا به نقل از زِد نت، مرکز «هوش مصنوعی جدید» که در دانشگاه ملی سنگاپور آغاز به کار کرده، به دنبال پیشبرد تحقیقات، توسعه و همچنین کاربرد فناوری‌های هوش مصنوعی برای مزایای اجتماعی در زمینه‌هایی از جمله مراقبت‌های بهداشتی، پایداری شهری، آموزش و تولید خواهد بود. هدف این مرکز تقویت ظرفیت‌های هوش مصنوعی در سنگاپور، گردآوری کارشناسان در دانشکده‌های زیر مجموعه دانشگاه ملی و همچنین سازمان‌های دولتی و شرکای صنعتی است.

این فرایند به دانشگاه ملی سنگاپور این فرصت را می‌دهد تا نسبت به چالش‌های دنیای واقعی در جهت هدایت تحقیقات و توسعه فناوری‌ها درک بهتری داشته باشد. بنا به اعلام این دانشگاه، دو شرکت IBM و Google Cloud به عنوان شرکای اولیه در این طرح وارد شده‌اند و گفته می‌شود مذاکره با سایر سازمان‌های محلی و بین‌المللی درباره همکاری بالقوه ادامه دارد. این مرکز که از ابتدای هفته جاری کارش را شروع کرده، نزدیک به ۸ میلیون دلار کمک‌های خارجی دریافت کرده و در این میان خود دانشگاه ملی سنگاپور نیز متعهد شده تا ۲۰ میلیون دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کند.

این بودجه به سه حوزه کلیدی اختصاص خواهد یافت که عبارتند از: تحقیقات بنیادی هوش مصنوعی، سیاست‌ها و پیامدهای اجتماعی هوش مصنوعی و برنامه‌های کاربردی خاص در دنیای واقعی. در این طرح، متخصصان هوش مصنوعی بر روی رشته‌های مختلفی همچون علوم انسانی، زیست‌شناسی، شیمی و مواد با یکدیگر همکاری می‌کنند تا از این راه برنامه‌های کاربردی را توسعه دهند. به عنوان نمونه، یکی از فعالیت‌های پیش‌روی این گروه استفاده از هوش مصنوعی در جهت افزایش کارایی عملیاتی و ایمنی بخش لجستیک و تولید است.

در کنار این موارد، این مرکز تحقیقاتی را در مورد چارچوب‌های اجرای هوش مصنوعی انجام خواهد داد که تضمین می‌کند توسعه و اجرای هوش مصنوعی با ارزش های اجتماعی، دستورالعمل‌های اخلاقی و قوانین مطابقت دارد. در همین راستا، لیو بین، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ملی سنگاپور گفت: تاثیر هوش مصنوعی بر زندگی، جامعه و اقتصاد ما به نحوه توسعه، استقرار و مدیریت این فناوری‌ها بستگی دارد.

این برنامه‌ها در کشوری انجام می‌شود که بیشتر کسب و کارها انتظار دارند بخش زیادی از بودجه فناوری اطلاعات خود را بر روی هوش مصنوعی و سایر فناوری‌های نوظهور قرار دهند. موید این مطلب نظرسنجی است که مرکز خدمات فناوری colt انجام داد؛ بر این اساس، از هر سه سازمان در سنگاپور، یک سازمان به دنبال این است که در سال جاری بر روی هوش مصنوعی و فناوری‌های نوظهور سرمایه‌گذاری کند. در این نظرسنجی، ۷۰ درصد از پاسخ دهندگان اعلام کردند که انتظار افزایش حداقل ۱۰ درصدی بودجه فناوری اطلاعات را دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • دستگیری عاملان تیراندازی منجر به قتل در کهنوج 
  • انتصاب رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
  • صدور سند مالکیت ۹۹.۵ درصد از اراضی منابع طبیعی استان بوشهر
  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • اسکان بیش از ۲ هزار خانوار در مدارس خراسان جنوبی
  • نیازمند ایجاد واحد پژوهشی و فناوری مجزا در کشور هستیم 
  • معرفی ۲۰ رقم زراعی اصلاح‌شده دستاورد مهم سال گذشته
  • آبگیری نیمی از سازه‌های آبخیزداری منابع طبیعی مرکزی
  • آبگیری ۵۰ درصد از سازه‌های آبخیزداری استان مرکزی