Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نشانه‌های ابتلا به زخم روده گفت: کولیت اولسروز در جوامعی که از نظر بهداشتی بالاتراند بیشتر مشاهده می‌شود لذا تماس با میکروب‌ها و طبیعت در پیشگیری از بیماری نقش مهمی دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد جعفر فرهوش در آستانه برگزاری کنگره دو روزه کشوری در رشت در مورد بیماری‌های التهابی روده اظهار کرد: بیماری‌های التهابی روده شامل کولیت اولسروز (زخم روده) و کرون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کولیت اولسروز یا زخم روده بیماری است که روده بزرگ را درگیر می‌کند و علائم آن عبارتند از: خونریزی، زخم، دل درد و دفع بلغم همچنین با شدت این بیماری وزن افراد کاهش پیدا کرده و ممکن است همراه با تب باشد.
فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه در جوامعی که بهداشت پایین‌تر است زخم روده کمتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: در دهه‌های اخیر با  بهبود بهداشت و سالم شدن آب آشامیدنی و مصرف مواد غذایی همچون انواع کنسرو همچنین وجود استرس سبب شده تا سیستم ایمنی بدن علیه مخاط روده تحریک شده و شروع به آسیب و از بین رود این مخاط کند.
فرهوش اضافه کرد: تماس با میکروب ها،   طبیعت و آنتی ژن‌ها سبب می‌شود تا افراد کمتر به بیماری‌هایی همچون کولیت اولسروز یا زخم روده مبتلا شوند هرچند هنوز علت اصلی این بیماری مشخص نشده است لذا محققان معتقدند که هنگامی که انسان‌ها در سال‌های اولیه رشد خود با میکروب‌ها و آنتی ژن‌های مختلف در تماس باشد سیستم ایمنی آن‌ها در بزرگسالی مقاوم‌تر می‌شود، اما اگر فرد در محیطی بسیار استریل و تمیز بزرگ شده باشد بیش از سایر افراد مبتلا به کولیت اولسروز می‌شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در خانواده‌هایی که یکی از افراد آن به این بیماری مبتلا می‌شوند ۲۰ درصد احتمال دارد که سایر افراد هم درگیر زخم روده شده لذا ژنتیک در بروز آن نیز نقش دارد.
وی گفت: درمان‌های دارویی کولیت اولسروز در ابتدا شامل خوراکی، تزریقی و یا حتی استفاده از شیاف است، اما اگر این راهکار‌ها جواب نداد استفاده از دارویی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند توسط پزشک تجویز می‌شود و در نهایت درصد کمی از بیماران نیازمند جراحی هستند.
گفتنی است؛ کنگره دو روزه کشوری بیماری‌های التهابی روده ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه سال جاری در رشت با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار و جدیدترین دستاورد‌ها و مباحث علمی مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زخم روده وزن افراد بهداشت و درمان مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد،گفت: این بیماری که اغلب در دام‌های سبک اتفاق می‌افتد عامل میکروبی داشته که در مواقع تغییر جیره دام بروز کرده و بصورت ناگهانی باعث تلف شدن دام می‌شود و در کالبد گشایی دام تلف شده روده‌ها دچار پرخونی شدید (بیماری روده سرخی) می شود.

دکتر محمد رضا متقی افزود: واکسیناسیون برای پیشگیری موثر از بیماری در ابتدای بهار و پاییز همزمان با تغییر جیره غذایی به دامداران عزیز توصیه می‌ شودکه با انجام واکسیناسیون بموقع تا حد زیادی از تلفات ناشی از این بیماری جلوگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • پیشگیری از مسمومیت غذایی
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است