Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:04:34 GMT

ترویج فرهنگ قرآن کریم نیازمند عزم ملی است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۴۶۴۵

ترویج فرهنگ قرآن کریم نیازمند عزم ملی است

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف با اشاره به وقف ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در دو سال گذشته توسط مردم گفت: طرح ملی وقف مصحف شریف به صورت ویژه و با هدف مشارکت همگانی در جهت چاپ و نشر قران کریم و آسان‌سازی فرهنگ وقف در کشور هم اکنون در مصلای تهران در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا، محمد محرابی در حاشیه برگزاری این دوره از مسابقات به دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در جهت ترویج فرهنگ وقف قرآنی اشاره کرد و گفت: از آنجایی که حوزه فعالیت اداره ترویج فرهنگ وقف معاونت فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه بسیار وسیع و گسترده است اما به صورت ویژه ترویج فرهنگ وقف قرآنی در دستور کار این اداره قرار گرفته است و در سال‌های گذشته نیز دستاوردهای بسیار زیادی در این حوزه به وقوع پیوسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا فعالیت‌هایی از جمله راه اندازی انجمن‌های یاوران وقف قرآنی، تولید محتوا و چاپ کتابچه‌ها و بروشورهایی جهت ترویج فرهنگ وقف، برگزاری جلسات تخصصی با نخبگان قرآنی و جامعه قرآنی در جهت استفاده از ظرفیت‌های آنان برای ترویج فرهنگ انجام شده که این برنامه‌ها بسیار مؤثر و راهگشا بوده اند.

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف معاونت فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه خاطر نشان کرد: از دو سال پیش طرح ملی وقف مصحف شریف در سراسر کشور با هدف جذب مشارکت همگانی در چاپ و نشر قران کریم برای توزیع در مناطق محروم و همچنین آسان سازی فرهنگ وقف انجام آغاز شده است که در مدت دو سالی که از اجرای این طرح می‌گذرد تعداد ۱۰۰ هزار جلد قرآن کریم توسط مردم تهیه و برای ارسال به مناطق محرومی که به آنان نیاز دارند وقف شده است.

محمد محرابی در ادامه گفت: این طرح با مبلغ هدیه ۷,۰۰۰ تومان برای هر جلد مصحف شریف آغاز شده بود امسال با توجه به نوسانات موجود در بازار حداقل هزینه مشارکت در این طرح برای هر جلد قرآن کریم ۱۵۰ هزار ریال تعیین شده است که مابقی هزینه این طرح نیز توسط سازمان تأمین شود تا شاهد گسترش این طرح در سطح بسیار بالا باشیم.

وی در ادامه به ایجاد غرفه وقف مصحف شریف در نمایشگاه سی و ششمین دوره مسابقات ملی قرآن کریم در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: این غرقه تا پایان این دوره از مسابقات همه روزه میزبان مردم خیر و نیکوکار است تا افرادی که علاقمند هستند لذت واقف شدن را احساس نمایند در این طرح شرکت کنند.

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف در ادامه با اشاره به اینکه متأسفانه موقوفاتی با نیات وقف در کشور بسیار کم و ناچیز است گفت: موقوفات با نیت ترویج و نشر قرآن کریم برای اجرای برنامه‌های قوی و با کیفیت بسیار مؤثر و تأثیرگذار هستند و موضوع ترویج فرهنگ موضوعی نیست که فقط توسط یک متولی دولتی اجرایی شود بلکه باید این امر مورد توجه همه مردم و دستگاه‌ها قرار بگیرد تا شاهد پشتوانه قوی مردمی برای اجرای برنامه‌های قرانی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرهنگ وقف قرآن قرآن کريم مسابقات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

صاحبقرانی ادامه داد: مطالبه مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰ میلیون حافظان قرآن کریم به یک مطالبه عمومی و گفتمان باید تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • تجلیل از قاریان و عوامل اجرایی جمع خوانی قرآن کریم در بروجرد
  • ببینید | از کجا بفهمیم نماز هایی که میخوانیم بدرد قیامت می خورد؟