Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، در خصوص برنامه کمیسیون حمایت از تولید ملی برای تحقق نامگذاری سال ۹۸ به نام رونق تولید گفت: هفته گذشته جلسه فوق العاده برای بررسی راهکارهای رونق تولید برگزار کردیم. در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهش‌ها گزارشی در مورد راهکارهای عملی حمایت از تولید ارائه دادند.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی بیان کرد: این گزارش شامل بخش‌های آسیب شناسی از قوانین حمایت از تولید، پیشنهادات برای اصلاح ساختاری، اصلاحات قانونی و روش‌های اجرایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کارشناسان مرکز پژوهش‌ها معتقد بودند باید در ابتدا قوانین موجود مورد آسیب شناسی قرار گیرد که چه مقدار این قوانین منجر به حمایت از تولید شده است.

وی تاکید کرد: حمایت از تولید باید هدفمند باشد. نباید یارانه‌ها منجر به ارائه رانت شود. علاوه بر این، باید در راستای بهبود فضای کسب و کار، مقررات زدایی و آسیب شناسی مقررات موجود اقدام کرد.

فولادگر گفت: کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی گزارشی در مورد آسیب شناسی قوانین مربوط به حمایت از تولید ملی و راهکارهای رونق تولید به صحن علنی مجلس ارائه خواهد داد.

وی اظهار داشت: در این راستا با وزرای مربوطه تشکیل جلسه خواهیم داد تا هر یک از وزرا در خصوص اقداماتشان برای رونق تولید گزارشی را به مجلس ارائه دهند. تولید تنها منحصر به صنعت و معدن نیست بلکه کشاورزی، دامپروری و بسیاری از حوزه‌های دیگر را نیز شامل می‌شود.

فولادگر گفت: سال گذشته در راستای حمایت از کالای ایران از وزرا دعوت کرده و در نهایت گزارش نظارتی ارائه دادیم.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با تاکید بر اینکه عجله‌ای برای قانونگذاری برای حمایت از تولید نداریم، گفت: کمیسیون معتقد به مقررات زدایی و افزایش نظارت در راستای حمایت از تولید است. اگر ضرورتی به اصلاح قانون وجود داشته باشد اقدام خواهیم کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: فولادگر مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند پیشنهاد برای تحقق «رونق تولید با مشارکت مردم»

ایسنا/کرمانشاه یک نماینده مجلس معتقد است برای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» ابتدا باید اعتماد مردم را جلب کنیم تا منابع و سرمایه‌هایی که در اختیار دارند را وارد بخش تولید کنند.

حجت الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: اینکه طی چند سال اخیر محوریت اصلی نامگذاری سالها با موضوع تولید بوده بیانگر اهمیت بخش تولید و توجه ویژه رهبر انقلاب به این موضوع است.

وی از مزایای رونق تولید در کشور یاد کرد که در درجه اول به کاهش نرخ بیکاری کمک خواهد کرد و از سوی دیگر باعث می‌شود سرمایه‌ها و نقدینگی به جای اینکه وارد فضای دلالی شود، به سمت فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی بیاید.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه یکی دیگر از مزایای رونق تولید را رشد صادرات دانست که کمک می‌کند در بازارهای جهانی حضور پررنگ‌تری داشته باشیم و منابع ارزی مناسبی در اختیار کشور قرار بگیرد.

حسینی‌کیا با بیان اینکه تاکید امسال مقام معظم رهبری رونق تولید بامشارکت مردم است، افزود: کلید طلایی جلب مشارکت مردم، اعتمادسازی از سوی دولت است تا مردم سرمایه و نقدینگی که در اختیار دارند را به سمت بخش تولید سوق دهند.

وی اظهار کرد: ورود سرمایه‌های مردم به بخش تولید نه تنها به رونق این بخش کمک می‌کند، بلکه باعث می‌شود سرمایه‌های سرگردان دیگر وارد فعالیت‌های واسطه‌گری و سایر بازارها  مانند ارز، طلا، خودرو و... نرود و باعث التهاب در این بازارها نشود.

نماینده سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی سپس به بیان راهکارهایی پرداخت که دولت می‌تواند از طریق آنها اعتماد و مشارکت مردم را افزایش دهد و یکی از مهمترین این راهکارها را بهبود فضای کسب و کار و تسهیل در صدور مجوزها و الکترونیکی کردن ارائه خدمات دانست و افزود: از سوی دیگر جذب مشارکت مردم در بخش تولید نیازمند حمایت بانک‌ها نیز هست و دولت باید برای جهت دهی منابع بانکی به سمت بخش تولید و سرمایه‌گذاری نیز اقدام کند.

حسینی‌کیا خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مواردی که برای ترغیب سرمایه‌گذاری در بخش تولید ضروری است، تسهیل فرآیند صادرات و استفاده حداکثری از ظرفیت بازارهای جهانی است که در این زمینه نیز باید اقدامات جدی صورت بگیرد.

وی معتقد است، چنانچه مردم پای کار بیایند و دولت نیز زیرساخت‌های لازم را فراهم کند، تحقق کامل شعار سال را شاهد خواهیم بود که می‌تواند زنجیروار و یکی بعد از دیگری مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور را نیز حل کند، زیرا وقتی که تولید رونق بگیرد به دنبال آن بیکاری حل خواهد شد و جوانانی که شغل داشته باشند سراغ ازدواج و فرزندآوری می‌روند.

این نماینده مجلس به این موضوع نیز اشاره کرد که در سالیان گذشته نیز بارها موضوع خصوصی سازی و جلب مشارکت مردم مورد تاکید بوده، اما گاهی منجر به تجارب ناموفقی شده و گفت: باید دولت و سازمان‌های نظارتی مراقبت کنند که دیگر چنین مواردی تکرار نشود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی قوانین راهنمایی و رانندگی برای کاهش وقایع ناگوار ترافیکی
  • لزوم حمایت مسئولین از بوکسور بجنوردی جهت کسب سهمیه المپیک
  • اصفهان دومین استان گردشگرپذیر کشور در نوروز ۱۴۰۳ / لزوم افزایش ارائه خدمات به مسافران
  • اصفهان دومین شهر گردشگرپذیر کشور است/ لزوم افزایش ارائه خدمات به مسافران
  • توقیف ۹۶ دستگاه خودرو متخلف در محورهای مواصلاتی لرستان
  • برخورد قاطع پلیس با رانندگان پرخطر در جاده‌های لرستان
  • تاکید سوریه بر لزوم پایان اشغالگری و حمایت آمریکا از تروریسم
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
  • تصویب قوانین بازدارنده برای کاهش حوادث جاده‌ای
  • چند پیشنهاد برای تحقق «رونق تولید با مشارکت مردم»