Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-24@17:43:01 GMT

۴۴ زایمان موفق در شهرستان پلدختر پس از سیل

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۷۵۴۸

به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در سفر به مناطق سیل‌زده استان لرستان در جلسه‌ای با حضور مدیران سلامت مادران و مامایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان شرکت کرد.

در این جلسه پروین آستی - مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی و مینا رحیمی - رییس گروه سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گزارشی از وضعیت سلامت مادران در مناطق سیل‌زده را به معاون رئیس جمهور ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه پیرامون نحوه خدمات مامایی، مشاوره بهداشت باروری و بیماری‌های عفونی زنان در مناطق آسیب‌دیده از سیل لرستان و بررسی راه‌های ارتقای کیفیت این خدمات بحث و گفتگو شد.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، تاکنون ۴۴ مورد زایمان در پلدختر و روستاهای آن بدون مرگ و میر مادر و نوزاد در روزهای بحرانی با برنامه‌ریزی و رسیدگی مورد به مورد انجام شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زایمان سیل مرگ معصومه ابتکار نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۷۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت با اشاره به اینکه  ۷۰۰ نیروی انسانی جدید در سال گذشته جذب شبکه بهداشت شهرستان‌های استان شدند گفت: امسال نیز جذب ۶۵۰ نفر در دستور کار است.

حمید گله‌داری افزود: این نیرو‌های انسانی پس از برگزاری ۲ نوبت آزمون استخدام در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جذب شدند و برای امسال نیز به‌منظور اجرای طرح تحول سلامت و رفع کمبود نیرو، مجوز جذب نیرو‌های جدید را دریافت کرده ایم.

او با اشاره به اجرای ۱۵۶ طرح بهداشتی در سطح استان اصفهان با اعتبار حدود هفت هزار میلیارد ریال، گفت: ۳۶ طرح از بین آنها توسط خیران و در مساحت ۱۵ هزار متر مربع در حال اجراست.

گله‌داری با بیان اینکه ۱۲۰ طرح دیگر نیز در حدود ۷۳ هزار متر مربع وسعت انجام می‌شود، افزود: این طرح‌ها شامل خانه و پایگاه بهداشت و مرکز سلامت در همه شهرستان هاست.

او با بیان اینکه از این تعداد ۳۰ طرح بهداشتی در آستانه افتتاح قرار دارد، ادامه داد: تلاش می‌شود سایر طرح‌ها نیز تا پایان امسال به اتمام برسد.

گله‌داری با بیان اینکه حدود یک هزار میلیارد ریال در سال گذشته برای تامین تجهیزات در شبکه بهداشت استان اصفهان هزینه شد، خاطرنشان کرد: ۲۰ دستگاه خودروی شاسی بلند و ۳۰ دستگاه موتورسیکلت برای خدمات رسانی در مناطق سخت گذر و عشایری با اعتبار حدود ۴۰۰ میلیارد ریال خریداری شد.

او با اشاره به تصویب تشکیلات سازمانی چهار شبکه بهداشت جدید در استان اصفهان، خاطرنشان کرد: این شبکه‌ها مربوط به شهرستان‌های جدید در شرق اصفهان شامل ورزنه، کوهپایه، جرقویه و هرند است که نیروی انسانی مورد نیاز آنها جذب شده و شبکه بهداشت ورزنه آغاز به کار کرده است.

گله‌داری میزان پوشش خانوار‌های روستایی استان را در شبکه‌های بهداشت حدود ۹۵ درصد اعلام کرد و  افزود: این شاخص در شهر‌ها به‌دلیل استقبال و مراجعه کمتر، پایینتر و حدود ۳۰ درصد است که این موضوع باید با مشارکت مردم، بهبود یابد.

او با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول سلامت از پارسال در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت، گفت: شهرستان‌های شهرضا، خوانسار و گلپایگان در مرحله نخست اجرای این طرح قرار گرفتند که در نیمه نخست امسال در سایر شهرستان‌ها و در نیمه دوم سال جاری در کلانشهر اصفهان اجرا خواهد شد.

رییس مرکز بهداشت اصفهان با بیان اینکه نیرو‌های جدید به‌عنوان مراقبان سلامت در مراکز بهداشت و پایگاه‌های سلامت از جمله ۶۴ پایگاه جدید برای اجرای این طرح مستقر خواهند شد، خاطرنشان کرد: اصفهان یکی از استان‌های پیشرو در اجرای این طرح است و سال گذشته نیز در زمینه اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت و پویش ملی سلامت برتر شد.

او با بیان اینکه از دیروز (اول اردیبهشت) هیچ پسماند عفونی به منطقه سگزی در شرق اصفهان منتقل نشده است، گفت: با مجموعه پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده در استان اصفهان، همه پسماند‌های عفونی پزشکی به یک مرکز پسماندسوز منتقل می‌شود.

یکم تا هفتم اردیبهشت امسال به هفته سلامت نامگذاری شده و شعار این هفته «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» است.

استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد که امور بهداشتی و درمانی حدود پنج میلیون نفر در ۲۶ شهرستان به عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

حدود یک هزار و ۲۶۰ واحد بهداشتی با حدود هفت هزار نفر نیروی انسانی در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فعال است که ۵۰۰ واحد، خانه بهداشت روستایی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • همایش سلامتی را قدم بزن در زارچ
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان
  • جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان