Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@04:42:02 GMT

بانوی مشهدی به کما رفته براثر جراحی زیبایی فوت کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۰۱۹۶

بانوی مشهدی به کما رفته براثر جراحی زیبایی فوت کرد

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرگ بانوی مشهدی که چند روز پیش در پی جراحی زیبایی دچار مرگ مغزی شده بود خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین ؛ دکتر ابراهیم خالقی روز شنبه  افزود: خانواده این بیمار به اهدای اعضای بدن این بانوی 35 ساله مرگ مغزی رضایت ندادند و قلب وی پس از 10 روز از کار ایستاد و فوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با وجود اعلام مرگ مغزی این بیمار توسط تیم پیوند اعضاء از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تاکید بر این که این بیمار بازگشتی ندارد خانواده بیمار به امید این که وی از کما بیرون آمده و بهبود یابد حاضر به اهدای اعضاء نشدند.
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: قلب بیماری که مرگ مغزی می شود از زمان اعلام تایید مرگ مغزی حداکثر تا 10 روز می تواند کار کند و در این زمان قابلیت اهدای اعضایش وجود دارد و اگر در این مدت خانواده بیمار رضایت ندهند قلب نیز از کار می ایستد.
مدیر روابط عمومی نظام پزشکی مشهد نیز گفت: تاکنون هیچ شکایتی از جانب خانواده بیمار مزبور مبنی بر این که بیمارشان بر اثر جراحی زیبایی دچار مرگ مغزی و سپس فوت شده به نظام پزشکی مشهد واصل نشده است.
دکتر سروش احمدی افزود: اگر شکایتی از این طریق به نظام پزشکی مشهد ارسال شود به طور جد پیگیری خواهد شد.
13 فروردین ماه امسال یک زن جوان به هنگام انجام عمل جراحی زیبایی به منظور تزریق چربی در مطب یکی از پزشکان جراح عمومی مشهد به کما رفت.
در پی عدم موفقیت عملیات احیای قلبی و تنفسی، بیمار، دچار عارضه مغزی و با حالت کمای عمیق به بیمارستان قائم (عج) مشهد منتقل شد و با معرفی شدن به مرکز پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرگ مغزی شدن وی اعلام شد.
منبع : ایرنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جراحی زیبایی جراحی زیبایی چربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید