Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:53:05 GMT

احداث خط لوله انتقال آب از زاینده رود توسط ذوب آهن اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۱۹۲۶

احداث خط لوله انتقال آب از زاینده رود توسط ذوب آهن اصفهان

اسفندیار امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از چند روز پیش شرکت ذوب آهن در حال احداث یک خط لوله انتقال آب از زاینده رود که علیرغم اینکه تیم ساماندهی و حفاظت رودخانه مکرر اخطار داده‌اند ولی کار را متوقف نکرده‌اند و این مسئله سبب اعتراض و گلایه کشاورزان شده است.

وی بیان داشت: بر اساس توافق در کمیته ۱۵ نفره مقرر شد آبی که در هر شهرستان برداشت و یا نفوذ می‌کند به حساب همان شهرستان لحاظ شود و افرادی توسط اصناف کشاورزی شهرستان‌های حوضه به صنف استان معرفی شوند تا نظارت‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان افزود: حجم آبی که به پل نصر، ابتدای ورودی اصفهان می‌رسد (۳۶.۲) معادل ۳۹ مترمکعب در ثانیه است و حجم آبی که به بند آبشار می‌رسد (۳۳.۵) معادل ۴۱.۷ مترمکعب در ثانیه کمتر از آبی است که از پل کله عبور می‌کند یعنی بدون احتساب زایش آب در محدوده لنجان، معادل ۴۱.۷ مترمکعب در ثانیه از پل کله تا بند آبشار، آب برداشت می‌شود یا نفوذ می‌کند.

وی گفت: یعنی از پل کله تا نکوآباد معادل ۲.۲ مترمکعب در ثانیه، از نکوآباد تا لنج ۲۳.۲، از لنج تا موسیان ۱۰.۶، از موسیان تا ورودی اصفهان (پل نصر) ۳ مترمکعب در ثانیه و از ورودی شهر اصفهان تا بند آبشار ۲.۷، از آبشار تا پل چوم ۱۳.۲ و از پل چوم تا بند مروان ۲.۹ مترمکعب در ثانیه یا برداشت می‌شود و یا در سفره‌های زیر زمینی این مناطق نفوذ می‌کند.

امینی بیان داشت: این در حالی است که رودخانه زاینده رود در طول تاریخ زایش داشته و حجم آبی که به نکوآباد می‌رسد باید بیشتر از حجم آبی باشد که از پل کله عبور می‌کند. مشابه بالادست چم آسمان تا سد زاینده رود که طبق آمار شرکت آب منطقه‌ای حجم آبی که به چم آسمان می‌رسد (۸۶.۴)، معادل ۱۸.۱ مترمکعب در ثانیه بیشتر از خروجی سد تنظیمی (۶۸.۳) است، زایش دارد.

وی اظهار داشت: به این صورت که آبی که به پل زمانخان می‌رسد ۳.۷ مترمکعب در ثانیه بیشتر از خروجی سد تنظیمی است و حجم آبی که به چم طاق می‌رسد ۳.۳ مترمکعب در ثانیه بیشتر از خروجی پل زمانخان است و حجم آبی که به چم آسمان می‌رسد ۱۱.۱ مترمکعب در ثانیه بیشتر از خروجی چم طاق است.

کد خبر 4589584

منبع: مهر

کلیدواژه: زاینده رود ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان، گفت: ۲۰۷ میلیون مترمکعب از سیلاب‌ها مدیریت شد و خسارتی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری شمال کرمان نداشتیم. - اخبار استانها -

علیرضا ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به وجود 10.6 میلیون هکتار حوزه‌های آبخیز در شمال استان کرمان، اظهار داشت: از این میزان 2.7 میلیون هکتار آن دارای مطالعات تفصیلی و اجرایی است و در حوزه‌هایی که مطالعه تفصیلی داشته باشیم امکان اجرای طرح‌های آبخیزداری وجود دارد.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته 8 هزار سازه آبخیز در نزدیک به 1.8 میلیون هکتار حوزه آبخیز شمال استان کرمان که دارای مطالعات تفصیلی بودند، احداث شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در بارندگی‌های هفته گذشته در استان نزدیک به 207 میلیون مترمکعب از روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها مدیریت شده است، ادامه داد: با کاهش سرعت سیلاب‌ها این امکان داده شده که آب ذخیره شده و سفره‌های آب زیرزمینی ما تغذیه شود.

وی با بیان اینکه در کنار مدیریت سیلاب‌ها، نزدیک به 90 میلیون تن کنترل فرسایش خاک را داشتیم، گفت: با این اقدامات مانع از دسترس خارج شدن خاک و خسارت به مناطق پایین دست شدیم و بارندگی‌های اخیر در شمال استان کرمان خسارت و مشکلی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری مشاهده نکردیم.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه در سازه‌های آبخیزداری که در سنوات گذشته احداث شده موظف به لوله‌گذاری آنها بودیم، افزود: در مناطقی که سدهایی توسط شرکت آب منطقه‌ای احداث شده توافقنامه داریم که سازه‌های آبخیز را لوله‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که لوله‌گذاری انجام شده عملاً آب به پایین دست و سدها رسیده است، ادامه داد: آب منطقه‌ای موظف است نسبت به لوله‌گذاری سازه‌هایی که در مسیر سیلاب‌هایی که پشت سدها قرار می‌گیرند همکاری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان، بیان کرد: در خیلی از سازه‌های که در سال‌های گذشته کار کردیم با توجه به اینکه نقش کنترل رسوب را داشتند، عملاً آبی پشت آنها ذخیره نشده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • عملیات ترمیم خط لوله انتقال آب از زاینده رود به کاشان
  • تعمیر شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان
  • علت شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان اعلام شد