Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-18@13:19:12 GMT

جشنواره هنرهای تجسمی «فراتر از واژه» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۲۴۳۶

جشنواره هنرهای تجسمی «فراتر از واژه» برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اصفهان، اسماء سادات نکویی درباره برگزاری مسابقه «فراتر از واژه» اظهار کرد: این مسابقه در قالب جشنواره هنرهای تجسمی ویژه نوجوانان 12 تا 18 سال است که با محوریت فرهنگ عامه اصفهان از سوی خانه نوجوان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان برگزار می‌‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: فرهنگ عامه شامل اسطوره و افسانه، شعر، داستان، ضرب‌المثل، آئین‌ها، موسیقی، غذا، پوشاک و غیره است و علاقمندان به شرکت در مسابقه «فراتر از واژه» با محوریت این موضوع به عروسک‌سازی، نقاشی و تصویرسازی می‌پردازند.
مدیر خانه نوجوان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: شرکت‌کنندگان باید آثار خود را به خانه نوجوان واقع در خیابان جی، خیابان لاهور، خیابان مفتح شرقی تحویل کنند.
نکویی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار تا پایان فروردین ماه است، تصریح کرد: در هر رشته به سه اثر برتر جوایز نقدی اهدا می‌شود.
او گفت: هدف از برگزاری این مسابقه آشنا کردن نسل جدید با فرهنگ عامه اصفهان و نزدیک کردن آنها با نسل‌های گذشته است.
مدیر خانه نوجوان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان درباره نحوه داوری آثار در این مسابقه اضافه کرد: داوری آثار با همکاری کانون نقاشان اصفهان و با دعوت از اساتید هنرستان در هر رشته صورت می‌گیرد و آثار برتر معرفی می‌شوند.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به دبیرخانه مسابقه فراتر از واژه در خانه نوجوان (خیابان جی، خیابان لاهور، خیابان مفتح شرقی، بعد از ورزشگاه پیروزی) مراجعه و یا با شماره تلفن 32304030 تماس حاصل کنند.
گفتنی است؛ خانه نوجوان به جز مسابقه «فراتر از واژه»، برگزاری مسابقه «از کی بپرسم؟» و مسابقه «آونگ نوجوانی» (ساخت دابسمش با صدای پدربزرگ و مادربزرگ‌ها) با محوریت فرهنگ عامه اصفهان را نیز در دستور کار دارد که فراخوان شرکت در آنها منتشر شده است.

انتهای پیام 

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار بخش پویانمایی و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تولیداتی از شهر‌ها و استان‌های مختلف ازجمله اصفهان، تبریز، زنجان، تهران، یزد، گیلان، ایلام، فارس، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، مازندران، خوزستان و ... برای حضور در ۲ بخش انیمیشن و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی برگزیده شدند.

اسامی ۱۳ فیلم پویانمایی:

«بلوط» (حامد بهلول)، «چرخ» (اسماعیل عباسی)، «درون یک چارچوب» (جعفر صیادی)، «خورشید آسمان» (زیبا ارژنگ)، «ده بر آفتاب» (زیبا ارژنگ)، «محراب آرامش» (زیبا ارژنگ)، «شیرو» (فرشید یحیوی)، «قالی» (مهسا زینی، حمید نخعی امرودی)، «ندیده زخم آفتاب» (مهسا زینی، حمید نخعی امرودی)، «دهه‌ها» (وحید جدایی، ندا تنهایی مقدم)، «نظرگاه» (وحید جدایی، ندا تنهایی مقدم)، «تبریز ۲۰۱۸» (وحید جدایی، ندا تنهایی مقدم) و «راهی» (بهروز سلیمانی).

اسامی ۱۲ نماهنگ:

«ننا» (علیرضا صبوری)، «سرزمین آسمانی» (جمال اسکویی)، «فرزندان ایران» (امیر فتحعلی زاده)، «عقیق ایرانی» (روح‌اله اکبری)، «دو دو» (فرحناز آسوده‌ناو)، «بایراق» (بهناز عابدی)، «عید بهاری» (بهناز عابدی)، «آغ چادرلار» (سپهر شعبانی‌راد)، «قرینه غریب» (سجاد دهنوی)، «کریم آباد» (محمدصادق رمضانی مقدم)، «ترحیف الضیف» (امید مدحج)، «من هم ایران را دوست دارم» (امیرحسین کشمیری).

موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، نخستین دوره این رویداد را با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌کنند.

بخش اصلی شامل فیلم‌های داستانی (بلند و کوتاه)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.


دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی روایت باران برگزار می‌شود
  • نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد
  • جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در قم برگزار شد
  • آئین بزرگداشت استاد مصطفی کمال پورتراب برگزار شد
  • ثبت رکود تاریخی در جشنواره ‌مدرسه عشق با ارسال ۷۵ هزار اثر
  • نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی، «روایت باران» برگزار می شود
  • داوران جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • معرفی آثار بخش پویانمایی و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام