Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه خبر اختلاس در پتروشیمی دروغ بزرگ بود، گفت: با این وضعیت دیگر بخش خصوصی حاضر به حضور در عرصه مقابله با تحریم ها نمی شود. ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم پیرامون برگزاری دادگاه متهمان پتروشیمی و اثرات شایعه سازی ها در رابطه با این دادگاه گفت: متاسفانه فکر می کنم دست هایی در کار است تا به اعتماد عمومی جامعه آسیب وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما می دانیم در زمان تحریم ها بالاخره مشکلاتی ایجاد می شود، اما وقتی می آیند دروغ بزرگی را در جامعه مطرح کرده و به دروغ می گویند 6 میلیارد یورو اختلاس شده است، باید مطمئن بود که عده ای می خواهند افکار عمومی جامعه را مشوش کرده و اعتماد عمومی را خدشه دار کنندو منافع حزبی و جناحی خود را دنبال کنند.

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: پس از آنکه دروغ بزرگ ترین اختلاس تاریخ در برخی رسانه ها منتشر شد، دیدیم که دادستان این شایعه را تکذیب کرد، اما خبرسازی ها و شایعه پردازی ها، اثر خود را در جامعه گذاشته و ذهن مردم را مشوش کرده بود  و گروهی جریان ساز ، با تکرار ادعاها و شایعات غلط خود همچنان به دنبال جوسازی رسانه ای بوده و مدام بر دنبال کردن منافع خود اصرار می ورزند.

جمالی نوبندگانی گفت: این در حالی است که اساسا اختلاس 6 میلیارد یورویی با عقل و منطق سازگاری ندارد؛ مگر چقدر محصولات پتروشیمی طی دو سال فروخته شده است که تنها یک شرکت 6 میلیارد یورو از این رقم را اختلاس کرده باشد؟

وی با اشاره به اثرات شایعه سازی ها در جامعه به ویژه در دورانی که مردم با مشکلات اقتصادی و معیشتی روبه رو هستند، گفت: متاسفانه شرایط جامعه به نحوی است که هر چقدر دادستان تلاش کند تا شایعات را خنثی و ذهن مردم را آگاه سازد، دیگر اثرات چندانی در جامعه و ذهن مردم ندارد و گلایه ما این است که اساسا چرا اتفاقی افتاد که عده ای به خود اجازه دادند، چنین دروغ بزرگی را در جامعه مطرح و مردم را نگران کنند؛ پس از آن شاهد تکذیب مکرر این ادعاهای دروغین بودیم، ولی جو رسانه ای جریان های خاص همچنان اجازه شفاف سازی در جامعه را نمی دهد.

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه به محتوای پرونده دادگاه پتروشیمی اشاره کرد و اظهار داشت: عمده اتهامی که در این پرونده مطرح شده، این است که ارز حاصل از فروش محصولات پتروشیمی با تاخیر وارد کشور شده و یا در محاسبه ریالی آن اشکالاتی وجود داشته است؛ این اتهام نیز هنوز ثابت نشده و در مرحله رسیدگی است؛ بنابراین هرگز در پرونده چنین موضوعی مطرح نشده که عده ای 6 میلیارد یورو اختلاس کرده باشند و رسیدگی به این موضوع با این ابعاد قطعا نیازمند یک کار کارشناسی و تخصصی در این حوزه است.

جمالی نوبندگانی افزود: در این پرونده هیچ پولی از فروش محصولات پتروشیمی از کشور و یا حساب های رسمی و دولتی خارج نشده و اصل کلیه پول به حساب های مشخص مربوطه واریز شده است؛ حال تعجب می کنم که چگونه این دروغ بزرگ را عده ای در جامعه مطرح کرده و هدف آنها چه بوده است؟ آنها با بیان این شایعه بزرگ به دنبال کسب چه منافع سیاسی بوده اند؟

وی در ادامه تصریح کرد: انتظار داریم رسانه ها پیش از انتشار اخبار و گزارش های خود، بدانند که چگونه یک خط خبر با افکار عمومی مردم بازی می کند و ذهن مردم را مکدر می سازد؛ رسانه ها باید اجازه دهند تا مطالب تخصصی مطرح شود و در این صورت هم مسائل شفاف می شود و هم واقعیت مشخص می گردد؛ نباید بدون کار کارشناسی تخصصی ، جامعه دچار برداشت اشتباه شده و بخش خصوصی از فعالیت در کشور مایوس گردد.

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به این پرسش که با توجه اعمال تحریم های جدید آمریکا و ضرورت حضور بخش خصوصی برای مقابله با این تحریم ها، آیا بخش خصوصی با شایعه سازی ها  و اینگونه رفتار با بخش خصوصی ، حاضر به ورود به این عرصه می شود؟"، گفت: این شایعات و دروغ پردازی ها به طور قطع عوارضی دارد؛ وقتی چنین جو سنگینی در جامعه راه اندازی می شود، نوع همکاری بخش خصوصی برای مقابله با تحریم ها به شدت سخت می شود.

وی افزود: البته تاکید ما این است که همکاری ها در جهت مقابله با تحریم ها باید شفاف باشد و سیستم های نظارتی نیز به وظائف خود عمل کنند؛ به طور قطع هیچ کس نمی گوید که با تخلف برخورد نشود، اما اینکه ناگهان بگوییم 6 میلیارد یورو اختلاس شده و این دروغ بزرگ را قبل از محکومیت به افرادی نسبت دهیم، پذیرفتنی نیست.

هیاهویی عجولانه؛ اختلاس‌ یا اخلال؟

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صنعت پتروشیمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی صنعت پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم

به گزارش همشهری آنلاین، هیل در این باره می‌نویسد: دن نیدس، افسر نیروی دریایی آمریکا، مقاله‌ای برای مجله هیل نوشته که ناامیدی و خشم سیاستمداران جنگ‌طلب و افسران اطلاعاتی واشنگتن و اسرائیل را برجسته می‌کند. او یادآوری می‌کند: «تقریباً هر رئیس‌جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر تلاش کرده که ایران را از طریق تحریم‌های اقتصادی کنترل کند، اما همه آنها شکست خورده‌اند. سوریه، لبنان و یمن به کشورهای مشتری تبدیل شده‌اند و تهران، نفوذ زیادی در عراق دارد. شبکه تروریستی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند هر نقطه از خاورمیانه را هدف قرار دهد».

دن ادامه داد: ایران تجارت جهانی را نه تنها در خلیج‌ فارس، بلکه در دریای سرخ که نزدیک به هزار مایل از مرزهایش دورتر است، مختل می‌کند. صنعت تسلیحات ایران، آن‌قدر پیشرفته است که ممکن است به زودی بیشتر از روسیه، ابرقدرت سابق، سلاح صادر کند. و خود روسیه هم‌اکنون برای جنگ در اوکراین، به ایران وابسته است.

دن می‌نویسد: بایدن و اروپا دوباره درباره دور جدیدی از تحریم‌ها صحبت می‌کنند. این تحریم‌ها موفقیت‌آمیزتر از تحریم‌های بی‌سابقه اعمال‌شده علیه روسیه در پایان دادن به تهاجم این کشور به اوکراین نخواهد بود. چین بیشتر به نفت ارزان ایران علاقه دارد تا جلوگیری از تجاوز ایران در منطقه. تغییرات سیاسی جهانی، تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کرده است. اگرچه اسرائیل و آمریکا به طور دوره‌ای عوامل و رهبران سپاه را هدف قرار می‌دهند (ترور می‌کنند)، اما این حملات باید آن‌قدر برای آنها مرگبار باشد که از ترک ایران بترسند. مهم‌تر از همه، ظرفیت هسته‌ای ایران باید از بین برود. زیرساخت‌های هسته‌ای آن‌ها باید به سرعت از طریق هر ترکیبی از اقدامات نظامی پنهان و آشکار که لازم است، نابود شود. قابلیت موشک بالستیک و پهپاد آنها نیز باید هدف قرار گیرد و نیروی دریایی آنها غرق شود.

دن مقاله خود را با تکرار لفاظی‌های قدیمی به پایان می‌رساند: دفاع از جنگ سخت است، اما اگر بایدن در مورد ثبات منطقه جدی باشد، قاطعانه برای از بین بردن توانایی ایران اقدام خواهد کرد. اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم، ممکن است به زودی به نقطه‌ای برسیم که دیگر گزینه‌ای نداشته باشیم. موقع عمل امروز است.

کد خبر 846830 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود؛ مخالفت بازیکنان؟ این هم مثل کلینزمن دروغ است
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟