Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-28@10:44:50 GMT

اقدام ترامپ موجب همبستگی بیشتر ملت ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۴۰۹۶

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور روز شنبه در دیدار جمعی از مدیران اجرایی، سیاسی و اقتصادی کشور با بیان اینکه دشمنان و در راس آن‌ها آمریکا دست به اقداماتی می‌زنند که با هیچ عقل و منطق سیاسی سازگاری ندارد، گفت: هدف آمریکایی‌ها از این اقدامات نابخردانه ایجاد تفرقه و شکاف در بین ارکان نظام اسلامی و ملت ایران است که خوشبختانه در طول ۴۰ سال گذشته به هدف خود دست نیافته اند و تلاش آن‌ها نتیجه معکوس داشته و به افزایش اتحاد و همبستگی ملی در کشور تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه سال گذشته با اعمال تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران سال سختی بود، گفت: خوشبختانه با رهنمود‌های مقام معظم رهبری و تلاش همه جانبه دولت و دیگر نهاد‌های مسئول کشور و همچنین مقاومت و ایستادگی مردم در برابر مشکلات، از بسیاری از سختی‌ها عبور کردیم.

واعظی تصریح کرد: دشمنان نظام اسلامی از دیماه سال ۹۵ در مقاطع مختلف از جمله ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن، با جنگ تبلیغاتی و روانی و اعمال تحریم‌های اقتصادی تلاش کردند سرمایه اجتماعی را در کشور کاهش دهند، اما به هدف خود نرسیدند.

وی با اشاره به وقوع حادثه سیل در کشور، افزود: سال ۹۸ با سیل گسترده در ۲۵ استان کشور آغاز شد که خسارت‌های فراوانی به همراه داشت که همه ما وظیفه داریم با سعی و تلاش نسبت به حل مشکلات مردم و جبران خسارت‌های ناشی از این سیل که در تاریخ کشور به لحاظ گستردگی بی سابقه بوده است، بکوشیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: البته سیل اخیر در کنار ویرانی‌ها و مشکلات و خسارت‌های زیادی که ایجاد کرد، نقاط مثبتی هم به همراه داشت که مهمترین آن، تقویت روحیه همبستگی ملی بود و انسجام، همیاری و اتحاد مردم، مسئولان و نهادها، نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، سپاه و بسیج و همچنین نیرو‌های امدادی را در کمک به حل مشکلات مردم و امداد رسانی به همراه داشت.

واعظی افزود: بارش‌های اخیرمزیت دیگری هم داشت و آن برطرف شدن مشکل کم آبی و رفع بخش زیادی از اثرات خشکسالی درکشور بود به طوری که خوشبختانه امروز ۹۰ درصد سد‌های کشور پراز آب شده، تالاب‌های متعددی که همه خشک شده بود، لبریز از آب هستند، بیش از ۴۰ سانتی متر به آب دریاچه ارومیه افزوده شده، سطح آب‌های زیرزمینی بالا آمده و در نقاط مختلف کشور چشمه‌های جدیدی ظهور کرده است که همه این‌ها نوید سالی خوب را می‌دهد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در سال جاری همه باید دست به دست هم دهیم و با تلاش همه جانبه و کمک به رونق تولید ملی، برای حل مشکلات مردم بکوشیم، اظهارداشت: من تردید ندارم که ملت ایران با وحدت، انسجام و همبستگی ملی آمریکا، صهیونیست‌ها و حامیانشان را ناامید خواهد کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رئیس جمهور سیاسی و اقتصادی نظام اسلامی ملت ایران ایران مقام معظم رهبری دولت ۱۳ آبان جنگ سرمایه سیل استان کشور مشکلات مردم بسیج مشکلات خشکسالی دریاچه ارومیه دولت رئیس جمهور مشکلات مقام معظم رهبری ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۴۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ

کمپین انتخاباتی جو بایدن چهل‌وششمین رئیس‌جمهوری ایالات متحده برای کسب دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در انتخابات سال جاری، امروز (پنجشنبه) با حضور چهل‌دومین و چهل‌وچهارمین رؤسای‌جمهوری این کشور یعنی باراک اوباما و بیل کلینتون برای جمع‌آوری کمک‌های مالی در ایالت نیویورک تکمیل خواهد شد.

در یک اتفاق نادر که طی آن چهار رئیس‌جمهوری سابق و فعلی در یک روز در منطقه‌ای غیر از واشنگتن حضور دارند، دونالد ترامپ نیز برای شرکت در مراسم بزرگداشت یک پلیس تازه درگذشته در شهر لانگ‌آیلند در ایالت نیویورک به‌سر می‌برد. این در حالی است که از مجموع رؤسای‌جمهور سابق در قید حیات، جیمی کارتر در بستر بیماری به‌سر می‌برد و جرج بوش هم برخلاف روابط دوستانه‌ای که با اوباما و کلینتون دارد، علاقه‌ای به حمایت از ترامپ از خود نشان نداده است.

باوجود اینکه کلینتون و اوباما از حمایت گسترده سیاه‌پوستان آمریکا برخوردارند و اوباما قرار است سفری پاییزی به چند دانشگاه برای آوردن جوانان به پای صندوق‌های رأی داشته باشد، باید گفت هردو چهره، از نگاه نسل جوان و مترقی این کشور دیگر پیر و محافظه‌کار به‌نظر می‌رسند؛ لذا بعید است این ائتلاف با وجود کم‌سابقه بودن آن، بتواند تأثیری که حمایت کلینتون در سال ۲۰۱۲ از اوباما داشت را داشته باشد.

لئون پانتا رئیس دفتر سابق کلینتون و وزیر دفاع و مدیر سی‌آی‌ای در دوران اوباما معتقد است که اوباما می‌تواند در بحث سلامت در کابینه بایدن نقش‌آفرینی کند و توصیه کرد که کمپین وی برای پیروزی در این راستا، روی رأی لاتین‌تبارها، جوانان و سایر اقلیت‌ها متمرکز شود.

با این‌حال، وجود کیش شخصیتی اشخاصی که زمانی به بالاترین جایگاه سیاسی کشور خود رسیده‌اند را نباید ازنظر دور داشت به‌طوری‌که با وجود ائتلاف امروز، امکان بروز تقابل بین آنها در آینده بسیاری جدی است. ناامیدی هیلاری کلینتون به‌دلیل شکست در هر ۲ تلاش انتخاباتی‌اش یک‌بار در مقابل اوباما و بار دیگر در مقابل ترامپ نیز می‌تواند اوضاع را پیچیده‌تر کند.

بایدن که از هر دو پیش‌کسوت خود مسن‌تر است، قبل از هر دوی آنها رقابت انتخاباتی برای ریاست‌جمهوری را (اولین بار در سال ۱۹۸۸) آغاز کرده بود. اما در تمام سالیان حضور او در سنا و معاونت ریاست‌جمهوری در دوره اوباما، چهره‌های حزب دموکرات رغبت کمتری برای حمایت و حتی تحمل او نشان داده‌اند.

وفاداری عمیق او نسبت به اوباما و نقش مؤثری که در سیاست خارجی در دوران او ایفا کرد، به بهبود جایگاه حزبی‌اش کرد، اما پیشدستی او نسبت به اوباما در حمایت از همجنس‌گرایان بار دیگر به این شکاف دامن زد. مرگ فرزند بایدن و اهدای مدال آزادی به وی توسط اوباما شاید حُسن‌ختامی برای یک همکاری سیاسی نه‌چندان مؤثر بوده باشد.

بایدن در جایگاه رئیس کمیته قضایی سنا در سال ۱۹۹۳ سهم به‌سزایی هم در انتصاب فرد منتخب بیل کلینتون در سمت قاضی دیوان عالی داشته است. اما جنگ‌طلبی افراطی او و طرح ایده مداخله نظامی در طول جنگ یوگسلاوی در دهه ۱۹۹۰ چالشی برای موضع ضدجنگ‌طلبانه کلینتون بود. او همچنین از حامیان مهم کلینتون در پرونده رسوایی اخلاقی او محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • ایجاد استان کرمان جنوبی اگر موجبات رفاه بیشتر مردم را فراهم آورد، خیلی اقدام ارزشمندی است
  • دلیل بیشتر مشکلات اصفهان نبود جریان دائمی آب در زاینده‌رود است
  • رئیسی: مشکلات با دستور حل نمی‌شود
  • فرمانده ارشد ارتش: تلاش‌ پدافند هوایی موجب امنیت پایدار و مصون ماندن ایران در برابر نفوذ شده است
  • حضور مردم در تمامی عرصه‌ها موجب فتح قله‌های پیشرفت می‌شود
  • عدم تقویت بخش خصوصی گره کور اقتصاد کشور/ دولتی بودن ضعف اقتصاد ایران است
  • رئیسی: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم است
  • مخبر: دولت تمام توان خود را برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی جامعه و معیشت مردم بکار می‌گیرد
  • فلسطین و غزه؛ مهمترین سخن و موضوع روز دنیا/ 20 دستور ویژه به مدیران برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم