Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد کرمانشاه، گفت: کمک های نقدی و غیرنقدی مردم جهت اهدا به سیل زدگان لرستان در ۲۰ کانون و مسجد استان کرمانشاه دایر شده است.

«حجت الاسلام افشین کلات پور» به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: کمک رسانی به سیل زدگان از همان ساعات اولیه وقوع این حادثه تلخ، با اعزام نیرو جهت امدادرسانی به سیل زدگان و جمع آوری کمک ها به صورت خودجوش در کانون های فرهنگی هنری مساجد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به اینکه جمع آوری کمک ها همچنان در مساجد و کانون ها ادامه دارد، افزود:  در استان کرمانشاه ۲۰ کانون و مسجد، پایگاه جمع آوری کمک های مردمی شده اند.

 

وی بیان کرد: کمک های مردمی که در این پایگاه ها دریافت می شود، با مشارکت هلال احمر و‌ دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در اسرع وقت به مناطق سیل زده ارسال و بین مردم توزیع می شود.

 

حجت الاسلام کلات پور، با اشاره به اینکه تا کنون چندین محموله از این کمک ها به مناطق سیل زده لرستان ارسال شده است، اظهار کرد: مواد غذایی از قبیل انواع کنسرو و آب معدنی، لوازم گرمایشی، پتو، لوازم خانگی‌و البسه در شمار این اقلام قرار دارد.

 

وی ابراز کرد: کانون نور مسجد نورالحسین(ع) شاطرآباد، کانون موعود(عج) مسجد حضرت ولی عصر(عج)، کانون میثاق مسجد امیرالمومنین(ع)، کانون مهر مسجد هاشمی، کانون و‌مسجد امیرالمومنین(ع) دولت آباد در کرمانشاه و کانون مرصاد مسجد المهدی(عج) دالاهو، کانون عاشورا مسجد حضرت محمد رسول الله در روستای قزانچی و کانون شهید بهشتی مسجد جامع سرپل ذهاب به این امر اختصاص یافته اند.

 

سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به اختصاص یک روز حقوق کارکنان این اداره به سیل زدگان، گفت: به منظور بازدید میدانی از نحوه کمک رسانی به هموطنانمان سیل زده و سرکشی از آسیب دیدگان این حادثه تلخ، در هفته جاری به منطقه دره شهر واقع در استان لرستان سفر خواهیم کرد.

 

 

 

پایان پیام/81

منبع: شبستان

کلیدواژه: سپاه پاسداران خسارت سیل سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم مسابقات قرآن سپاه خبرگزاری شبستان سیل خوزستان نماز جمعه قرآن کریم سیل زدگان جمع آوری کمک های مردمی کانون مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ خانه نورانی در یک محله تاریخی | رسم ماندگار وقف زمین یا خانه در کن برای ساخت مسجد

همشهری آنلاین - شهره کیانوش راد: فضای اختصاص داده شده به این مساجد اغلب کوچک بوده و فقط به دلیل علاقه به گسترش فضاهای مذهبی در محله کن دایر می‌شدند. اگر چه برخی از این مساجد، محل تجمع اهالی یا برگزاری نماز جماعت نبودند، اما برخی دیگر پاتوق انقلابیوین غرب تهران به شمار می آمدند، مانند مسجد کوچک «میانه» یا به قول محلی‌ها «مسجد مونه» که در روستای کن همچنان پابرجاست.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

این مسجد به‌ظاهر کوچک محل رفت‌وآمد شخصیت‌ها و مبارزان بزرگی بود. اهالی روستاهای غرب تهران از روستای امامزاده داوود (ع)، سولقان و کن گرفته تا پونک، حسن‌آباد و ... برای آموزش قرآن و احکام به‌صورت هفتگی در این مسجد دورهم جمع می شدند. تربیت نیروهای انقلابی و برنامه‌ریزی برای مبارزات انقلاب در دهه ۵۰ یکی از اهدافی نمازگزاران و انقلابیون محله کن بود.

مسجد میانه

یکی از نکات جالب مساجد کن قرار داشتن در کنار منابع آبی است. تقریبا همه مساجد کن یا در کنار آب‌انبارها ساخته‌ شده‌ یا در کنار جوی‌ها و چاه‌ها بنا شده‌اند یا برای آن آب‌انبار ساخته‌ شده است. محله بالان ۴ مسجد دارد که همگی به منابع آب دسترسی دارند.

مسجد سر چاه، در کنار چاه بزرگ آب ساخته‌ شده است، مسجد آب‌انبار، خود آب‌انبار کوچکی داشته است، مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در کنار آب‌انبار بزرگ محله ساخته‌ شده و مسجد امام حسن مجتبی (ع) نیز در کنار چاه بزرگ محله میانده قرار گرفته است.

علاوه بر ۴ مسجد این محله، محله میانده دارای ۴ مسجد، محله سرآسیاب دارای ۴ مسجد، ‌ محله اسماعیلیون دارای ۲ مسجد، محله درقاضی دارای ۳ مسجد است. غیر از این ۱۷ مسجد، ۳ مسجد نوساز دیگر هم در محله کن وجود دارد.

مسجد المهدی (عج) که توسط ملایری‌های ساکن کن وقف و احداث‌ شده روبه‌روی قنات بزرگ کن است. مسجد سیدالشهداء (ع) نیز چند سالی است توسط آذربایجانی‌های ساکن کن ساخته‌ شده است. مسجد نوساز دیگری که در محدوده ایستگاه یخچال کن ساخته‌ شده، ‌مسجد المهدی (عج) است که گفته می‌شود توسط فردی به نام حاج‌ غلامحسین وقف‌ شده و در سال‌های اخیر مسجد و درمانگاهی در آن ساخته‌ شده است.

امروز همه این مساجد فعالند و هنگام اذان درهایشان به روی نمازگزاران باز است.

کد خبر 843302 برچسب‌ها اسلام - مسجد همشهری آنلاین همشهری محله

دیگر خبرها

  • بازدید از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام با دوچرخه
  • جشن عملیات وعده صادق در کانون‌های مساجد آذربایجان غربی
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند
  • تبلیغ در مدارس مهمتر از مساجد است
  • فعالیت بیش از هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در مازندران
  • ۲۰ خانه نورانی در یک محله تاریخی | رسم ماندگار وقف زمین یا خانه در کن برای ساخت مسجد
  • ۱۵۰۲ عضو جدید به کانون های مساجد خراسان شمالی اضافه شدند