Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-16@19:08:38 GMT

دانشگاه تهران صاحب سینما می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۷۷۲۱

دانشگاه تهران صاحب سینما می شود

پول‌نیوز - معاون فرهنگی دانشگاه تهران از افتتاح سینمای دانشگاه تهران تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: علاوه بر آن سینمای دیگری با ظرفیت 700 صندلی در بلوار کشاورز شهر تهران خریداری کرده و تا چند ماه آینده در اختیار خانواده دانشگاه قرار می گیرد. دکتر مجید سرسنگی ضمن بیان این مطلب، گزارشی از عملکرد فعالیت های فرهنگی دانشگاه در سال گذشته ارائه داد و گفت: تدوین طرح ها، اساسنامه ها و شیوه نامه های حوزه فرهنگی و اجتماعی با هدف تقویت کمی و کیفی فعالیت های این حوزه در راستای اولویت های سال 97 در دستور کار برنامه های اجرایی قرار گرفت به گونه ای که در حوزه اشتغال و کارآفرینی دانشجویان طرح اولین دوره جشنواره کارآفرینی، ایجاد بازارچه خلاقیت های شغلی دانشجویان، برنامه ریزی برای ایجاد شعبه صنایع فرهنگی و فناوری های نرم در پارک علم و فناوری و برنامه ریزی برای ایجاد مرکز شایستگی های حرفه ای دانشجویان در جهت آماده سازی آن ها برای ورود به کسب و کار را در دانشگاه اجرایی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترویج مسئولیت های اجتماعی و اخلاق حرفه ای، موضوعی مهم و الویتی اساسیدکتر مجید سرسنگی در ادامه تصریح کرد: در حوزه ترویج مسئولیت های اجتماعی و اخلاق حرفه ای دانشجویان دانشگاه تهران توانستیم، طرح هایی شامل افزایش توانمندی ها و شایستگی های حرفه ای اعضای هیأت علمی و مدیران، طرح گفت و گوی فرهنگی دانشجویان ایران و جهان، شیوه نامه تحقق حقوق شهروندی، تکریم ارباب رجوع و ایجاد میز خدمت در دانشگاه و در نهایت کارگروه ترویج اخلاق حرفه ای در دانشگاه را اجرایی کنیم. به گفته معاون فرهنگی دانشگاه تهران، در حوزه تشکل های دانشجویی اقداماتی نظیر شیوه نامه اجرایی نشریات دانشگاه تهران، طرح دومین دوره مدرسه تابستانی بین المللی، جشنواره روز جهانی علم و نخستین جشنواره بین المللی فیلم دانشجویی ایران را در سال 97 در دانشگاه تهران برگزار شد. دکتر سرسنگی تأکید کرد: به جز برنامه های فوق در حوزه کلان فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اقدامات زیادی نظیر طرح دانشجو خبرنگار، برگزاری سخنرانی های ویژه در دانشگاه تهران، آئین نامه استفاده از تالارهای دانشگاه برای نهادهای داخل و بیرون از دانشگاه، آئین نامه اعطای امتیاز نشریات حرفه ای به نشریات دانشگاهی، اساسنامه باشگاه نخبگان جوان علمی و فرهنگی، اساسنامه تأسیس دانشگاه دانش آموزی، اساسنامه انجمن دانشگاه و اولیای دانشجویان، آئین نامه حمایت از پایان نامه و رساله دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه فرهنگی و اجتماعی، آئین نامه اجرایی طرح افزایش توانمندی ها و شایستگی های حرفه ای اعضای هیأت علمی و برخی برنامه های دیگر را در دستور کار قرار دادیم و اجرایی نمودیم.
دانشگاه تهران از چاپ نشریه های دانشگاهی و فعالیت های علمی و اجتماعی حمایت می کنددکتر مجید سرسنگی همچنین با اشاره از حمایت دانشگاه تهران از چاپ بیش از 200 نشریه دانشگاهی در سال گذشته گفت: تعداد 45 سایت مختلف برای نشریات دانشگاهی طراحی کردیم و در سال گذشته برای 76 نشریه مجوز جدید انتشار و برای 92 نشریه نیز مجوز اعمال تغییرات را صادر کردیم. ضمن اینکه شیوه نامه اجرایی نشریات دانشگاهی نیز در دانشگاه تهران تدوین و بعد از تصویب ابلاغ شد. معاون فرهنگی دانشگاه به فعالیت های دانشگاه در حوزه فعالیت های علمی و دانشجویی نیز اشاره کرد و گفت: در این عرصه از حدود 150 طرح انجمن های علمی-دانشجویی حمایت کردیم و علاوه بر آن انتخابات میان دوره ای 33 انجمن علمی نیز در سال گذشته برگزار شد. دکتر سرسنگی از صدور مجوز برای تأسیس 25 کانون فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی در سال 97 برای دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این کانون ها در سال گذشته بیش از 150 برنامه برگزار کردند، ضمن اینکه کانون فرهنگی و اجتماعی دانشجویان بین الملل دانشگاه نیز برای اولین بار تشکیل شد.
آخرین وضعیت افتتاح موزه دانشگاه تهرانوی همچنین به آخرین وضعیت افتتاح سینمای دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با توافقی که با جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صورت گرفت، توانستیم تالار ناصرخسرو را تخلیه کنیم و سینمای دانشگاه تهران در این تالار تا حدود دو ماه آینده راه اندازی خواهد شد. در واقع بعد از سال ها تلاش برای راه اندازی سینما که به دلیل عدم وجود فضای کافی به تعویق می افتاد، توانستیم این سالن که حدود 80 صندلی دارد را برای نمایش فیلم در اختیار دانشجویان قرار دهیم. معاون فرهنگی دانشگاه در پایان از برنامه این دانشگاه برای خرید سینمای دیگر در بلوار کشاورز تهران خبر داد و گفت: این سینما دارای 700 صندلی است که خانواده دانشگاه می تواند از این سینما به عنوان سینماتک دانشگاه تهران استفاده کنند. در حال حاضر مسائل حقوقی این سینما حل شده و سرقفلی سالن با اعتبار 2.5 میلیارد تومان خریداری شده که امیدواریم با سرمایه گذاری بخش خصوصی تا چند ماه آینده به بهره برداری برسد.



منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فیلم و سینما خبر فرهنگ هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه های مردم از فضای نامناسب ایستگاه راه آهن و تعداد تردد قطارهای حومه ای + عکس

تین نیوز

بسیاری از مردم ورامین، پیشوا و قرچک برای کار و دانشگاه، روزانه با قطار حومه ای به تهران تردد می کنند که نبود امکانات و برنامه ریزی مناسب، مشکلاتی را برای مردم به ویژه قشر کارگر و دانشجو ایجاد کرده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، پریسا اسکندری دانشجوی دانشگاه فرهنگیان پیشوا با بیان اینکه تعداد قطارهای محلی کم است و این موضوع در زمانی که دانشجویان تردد دارند، آزار دهنده است، بیان کرد: به دلیل ساعت حرکت قطار محلی دانشجویان باید اول وقت حدود ساعت ۶ حرکت کرده و مدت زیادی را در پیشوا سرگردان باشند تا کلاس های دانشگاه شروع شود و از طرف دیگر، کلاس های دانشگاه ساعت ۳ و ۴۵ تمام می شود و تا ساعت ۵ و ۴۵ دقیقه باید در ایستگاه منتظر قطار بمانیم.

اسکندری گفت: اتلاف وقت در ایستگاه راه آهن پیشوا آزار دهنده است و با وجود نبود امکانات مسافران اذیت می شوند.

وی بیان کرد: نداشتن سالن انتظار، صندلی های مناسب و خاکی بودن ایستگاه از دیگر مسائل ایستگاه امامزاده است.

این دانشجوی دانشگاه فرهنگیان در ادامه اظهار کرد: ایستگاه امامزاده فاقد روشنایی مناسب است و در روزهای زمستان با توجه به اینکه روزها کوتاه است تاریکی ایستگاه بیشتر نمایانگر می شود و این فضای تاریک و نامناسب ایستگاه برای دختران دانشجوی دانشگاه فرهنگیان آزار دهنده است.

اسکندزاده گفت: در ایستگاه راه آهن تهران، جمعیت بیش از اندازه سوار قطار می شود که مشکل ساز شده و باید فکری برای این معضل کرد.

مهدیه اسدی از دیگر دانشجویان پردیس فرهنگیان زینبیه پیشوا عنوان کرد: نبود تاکسی در ایستگاه حرم از مواردی است که ما دانشجویان به آن اعتراض داریم؛ در این شهر در دو ایستگاه امامزاده و سناردک تاکسی نیست و می طلبد که مسئولان شهری برای رفع مشکل تردد مردم برنامه ریزی کنند.

اسدی گفت: در اکثر صندلی های قطار حومه ای تهران به پیشوا به صورت سه نفره می نشینند و بسیاری از مسافران در سالن قطار ایستاده اند و با وجود گرما، تنفس کردن و تکان خوردن به سختی انجام می شود.

وی گفت: نبود سالن انتظار یکی دیگر از دغدغه های دانشجویان است و با وجود اینکه زیرسازی سالن انتظار در اینجا انجام گرفته اما نیمه کاره رها شده است.

کاظم چراغی از شهروندان پیشوایی گفت: تهویه نامناسب در قطار حومه ای آزار دهنده هست و هنوز تابستان نرسیده گرمای زیاد در قطار آزاردهنده است.

وی افزود: سیستم سرمایشی هنور در قطارهای رجا نیست و این قطارها هنوز با مشکل روبرو هستند.

این شهروند ادامه داد: مسئولان شهری باید بیشتر به این مشکلات رسیدگی کنند تا در شأن مردم شهیدپرور دیار ۱۵ خرداد باشد.

وی عنوان کرد: هر روز ما با قطار حومه ای به تهران رفت و آمد داریم و جمعیت بالای مردم در هنگام خرید بلیط دردسرساز است.

چراغی گفت: برای اینکه در زمان خرید بلیط بانوان دچار سختی نشوند، مسئولان راه آهن باید دقت بیشتری را داشته باشند.

امیر جعفری نیز با بیان اینکه خدمات رسانی شایسته ای به مردم این خطه انجام نمی شود، اظهار کرد: قطارها جهت جابجایی مسافر به شرکت های خصوصی واگذار شده و هیچ گونه خدمات رسانی به مردم نشده و شنیده ها حاکی است وسایل قطعات ریلی به عنوان تعمیر خارج شده و دیگر بازگردانده نشده است.

جعفری ادامه داد: نبود پارکینگ و همچنین نبود تاکسی در ایستگاه برای جابجایی مسافران از دیگر مسائل موجود است.

وی گفت: با توجه به نبود فضای مناسب و کافی جهت پارک خودرو و درب مجزا از ورودی پارکینگ، متولیان امر هنوز نتوانسته اند مکانی برای خودروها تعبیه کنند.

جعفری گفت: شهرداری و فرمانداری می توانند با مکاتبه با راه آهن تهران این مشکل را در ایستگاه راه آهن پیشوا حل کنند.

وی در ادامه بیان کرد: ایستگاه مرکزی پیشوا دارای سکوی بارگیری و حتی چاه آب مجزا و خط آبگیری و حمل بار است که می توان برای جابجایی از این سکو که دارای خواص بسیاری است، استفاده کرد.

او در ادامه افزود: سکوی بارگیری نزدیک چاه آب و حتی سیلوهای گندم است که در قدیم مورد بهره برداری قرار می گرفت و اکنون از این همه پتانسیل استفاده خوبی نمی شود.

مهدی عرب سلمانی نیز در ادامه گفت: ایجاد رمپ برقی یا همان پله برقی جهت جابجایی مسافر از سکوی یک به سکوی دو، ضروری به نظر می رسد.

عرب سلمانی از دیگر مشکلات شهرستان به نبود مترو اشاره و تاکید کرد: حدود ۱۹ سال است که خط مترو تهران به پیشوا راه اندازی شده ولی تکمیل نشده و سالهاست مردم دیار ۱۵ خرداد منتظر مترو هستند.

وی در ادامه گفت: ستون های پل های روگذر که بدون برنامه ریزی مهندسی در چهار راه محمد آباد بنا شد، کاربردی ندارد و هزینه ای هنگفت را به شهر تحمیل کرد.

عرب سلمانی بیان کرد: این پل ها بدون خروجی مناسب فقط از سمت محمد آباد ورامین به سمت سناردک طراحی شده و برای خروجی پیشوا و سلمان آباد برنامه ریزی نشده است.

این شهروند در پایان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از این پل ها قلعه سین به سمت پیشوا هست که همچنان نیمه کاره مانده و بیش از ۱۰ سال تعیین تکلیف نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و واحد تهران شرق
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • بهترین موسسه انجام پایان نامه در تهران
  • مسجدجامعی: در گذشته اهل منبر، پله‌پله، چون خود منبر بالا می‌آمدند‌/ جامعه وعاظ را در مرتبه بالایی می‌دانستند/ وعاظ می‌دانستند که خطای آنها به پای اهل بیت(ع) نوشته می‌شود؛ خود را مهمان سفره اهل‌ بیت(ع) می‌دانستند و می‌گفتند باید حرمت صاحب سفره را نگه داشت
  • گلایه های مردم از فضای نامناسب ایستگاه راه آهن و تعداد تردد قطارهای حومه ای + عکس
  • افزایش جذب ۱۰۰۰ دانشجو، بیشتر از سال قبل در واحد تهران شرق
  • شرایط نامزدی در بیست و یکمین انتخابات نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی
  • ارائه خدمات علمی به مردم بهمئی توسط دانشجویان پیام نور
  • دانشجو و دانشگاه باید دارای هوش و تحلیل سیاسی باشد
  • دانشجویان مقابل دانشگاه تهران از اقدام سپاه حمایت کردند